Evet çok güzelher turlu aktiviteyi yapiyoruz yeri geliyor beraber yemek yapiyoruz yeri geliyor pubg oynuyoruzGecenlerde beraber eski bi dolap bulup boyadik raf boyadik duvara monteledik falan mesela o cok hosumuza gitti. Eski cope gidecek bi esyayi degerlendirmis olduk hemde beraber vakit gecirdik. Birlikte yapacak biseylerin olmasi guzel oluyor esleri birbirine bagliyor bence
Mantıklı. Doymadıysa biraz daha ister heraldeBence kesinlikle annelik belirtisi. Koca adam doydugunu bilir herhalde. Çocuğa sorar gibi soruyorum çok saçma.
aslinda kari koca olmak demek bir hayati tum yonleriyle paylasabilmek demek bunlarin disinda ask ve tensel uyum da olursa tadindan yenmezEvet çok güzelişte biz bunları arkadaş sınıfına koyuyoruz, bunlar normal eş, ama herkes yaşayamadığı için arkadaş diye sınıflardarıuoruz
Keşke herkes bulabilsem bu kadar uyumlu bi eş. Nasip işteaslinda kari koca olmak demek bir hayati tum yonleriyle paylasabilmek demek bunlarin disinda ask ve tensel uyum da olursa tadindan yenmez
birazda sans tabiKeşke herkes bulabilsem bu kadar uyumlu bi eş. Nasip işte
Kiz niye istiyo kalksın alsınMantıklı. Doymadıysa biraz daha ister heralde
Bana daha şimdiden diyor niye söylemedin niye hatırlatmadın diye.. Altın düşmüştü mesela. Altın alıyo evimiz için birikim yapıyor. Düşünce çıkınca haber ver diyo. E kendin takip et diyemiyorum, sen daha iyisin diyor. Ben de bazı yanlış davranışlarını söylüyorum. Kaba kelimeleri sevmiyorum. B. K gibi mesela. Kullanma şunları diye söylüyorum. Çok yavaş okuyosun diyorum, havalar soğukken sıkı giyin diyodum. Annemi oldum ben şimdiYeri geliyor koridorda çorapla futbol oynuyoruz o ayrıama ben yine de ebeveynlik yapıyorum çoğu zaman öyle olunca da o sırtını bana yaslıyor, içmesi gereken ilaçları hatırlatmayınca e sen uyarmadın içmedim diyor o derece
E ben sabahtan akşama kadar evdeyim, yazık o çalışıyor yoruluyor, ben vereyim nolcak ölür müyümKiz niye istiyo kalksın alsın
MaşallahAnaokulundan beri beraberiz diyebilirim.O zamanlar sevgilliği bilmiyorduk ama bana meybuz falan ısmarlıyordu. Aklımız ermeye başladığından beri de sevgiliyiz sanırım sürekli goy goy yapan 2 arkadaşız biz.
Ya ölürsen?E ben sabahtan akşama kadar evdeyim, yazık o çalışıyor yoruluyor, ben vereyim nolcak ölür müyüm
Voov o ne öyleeeAnaokulundan beri beraberiz diyebilirim.O zamanlar sevgilliği bilmiyorduk ama bana meybuz falan ısmarlıyordu. Aklımız ermeye başladığından beri de sevgiliyiz sanırım sürekli goy goy yapan 2 arkadaşız biz.
Ölmem allahın izniyleYa ölürsen?
Sıkılmak değilde arada acayip sinirlendiğim oluyor.
Orgazm olmaktan korkan kadın burda olsaydı diye bi düşünmedim değilYa ölürsen?
Uf valla senin yerine ben sıkıldım şuanSıkılmak değilde arada acayip sinirlendiğim oluyor.Ama hiç sıkılmadım şahsen, umarım o da sıkılmamıştır. 6 yaşından 30 desek 24 sene neredeyse
Uf valla senin yerine ben sıkıldım şuanama sen istikrarını bozma, Allah muhabbetinizi arttırsın ❤
Dur kız aglak daha evlenmedi canını çektirme kızın şindiOoo benimki uykudan kalkıcak da giyinecek ben o işi nasıl yaptı bu uykudan ayrılıp diye şaşırmıştım oysa adam hala uyuyor rüya sanıyormuş benimki uykuya düşkün baya yalnız Bi gerçek var tadı damağımda kalmadı degil o uykulu halle Bi başka oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?