Eşinin arkadaşı mısın, annesi mi?

Evet çok güzel işte biz bunları arkadaş sınıfına koyuyoruz, bunlar normal eş, ama herkes yaşayamadığı için arkadaş diye sınıflardarıuoruz

Evet çok güzel işte biz bunları arkadaş sınıfına koyuyoruz, bunlar normal eş, ama herkes yaşayamadığı için arkadaş diye sınıflardarıuoruz
aslinda kari koca olmak demek bir hayati tum yonleriyle paylasabilmek demek bunlarin disinda ask ve tensel uyum da olursa tadindan yenmez

aslinda kari koca olmak demek bir hayati tum yonleriyle paylasabilmek demek bunlarin disinda ask ve tensel uyum da olursa tadindan yenmez
Keşke herkes bulabilsem bu kadar uyumlu bi eş. Nasip işte

Biz de tabi ki çeşitli aktiviteleri birlikte yapıyoruz bence anne olmamaktaki kriter bu değil, tabi ki her eş birlikte birşeyler yapıyordur.

Anne olmak biraz daha arkadaşın dediği gibi karnının doyup doymadığını ilaçlarını içip içmediğini kalın giyinip gitinmediğini düşünüp bunlar için endişelenmek. Kendimden örnek vereyim çok telefonla oynamasını istemem, kitap okusun kendini geliştirsin isterim, su içmesi gerektiğini bile hatırlatırım, davranışları konusunda eleştirip doğrusunu öğretmeye çalışırım, onun da bir yetişkin olduğunu ve kendi hayatının kararlarını verebileceğini daha yeni yeni idrak ediyorum

linç etmeyin beni ama farkında olmadan bunları yapıyordum şuan kendime öğretmeye çalışıyorum eş olmayı

Yeri geliyor koridorda çorapla futbol oynuyoruz o ayrı ama ben yine de ebeveynlik yapıyorum çoğu zaman öyle olunca da o sırtını bana yaslıyor, içmesi gereken ilaçları hatırlatmayınca e sen uyarmadın içmedim diyor o derece

Anaokulundan beri beraberiz diyebilirim. O zamanlar sevgilliği bilmiyorduk ama bana meybuz falan ısmarlıyordu. Aklımız ermeye başladığından beri de sevgiliyiz sanırım sürekli goy goy yapan 2 arkadaşız biz.

Bana daha şimdiden diyor niye söylemedin niye hatırlatmadın diye.. Altın düşmüştü mesela. Altın alıyo evimiz için birikim yapıyor. Düşünce çıkınca haber ver diyo. E kendin takip et diyemiyorum, sen daha iyisin diyor. Ben de bazı yanlış davranışlarını söylüyorum. Kaba kelimeleri sevmiyorum. B. K gibi mesela. Kullanma şunları diye söylüyorum. Çok yavaş okuyosun diyorum, havalar soğukken sıkı giyin diyodum. Annemi oldum ben şimdi

Anaokulundan beri beraberiz diyebilirim. O zamanlar sevgilliği bilmiyorduk ama bana meybuz falan ısmarlıyordu. Aklımız ermeye başladığından beri de sevgiliyiz sanırım sürekli goy goy yapan 2 arkadaşız biz.
Maşallah merve yi geçmişsiniz. Hiç mi sıkılmadın doğru söyle

Voov o ne öyleee

Sıkılmak değilde arada acayip sinirlendiğim oluyor. Ama hiç sıkılmadım şahsen, umarım o da sıkılmamıştır. 6 yaşından 30 desek 24 sene neredeyse
Uf valla senin yerine ben sıkıldım şuan ama sen istikrarını bozma, Allah muhabbetinizi arttırsın

Dur kız aglak daha evlenmedi canını çektirme kızın şindi olan var olmayan var uykulu bi başka ama ben uykuluyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…