Eşinin eski sevgilisini unutamadığını düşünenler..

2 dk lik telefon görüşmesi yüzünden bosanicakmisin kızla değil teyzesiyle görüşmüş seninle evlendi diye teyzesini mi silecekti anlamadim bunun ölümü var birde teyze ölse cenazeyede göndermezsin o zaman olay buysa suçlu sensin yok ben başka şeylere şahit oldum güvenmiyorum diyorsan bilemem

Ya eskiden sevgili olduklarını bilmediğiniz akraba ile yıllarca görüşüp, misafirliğe gidip gelseydiniz??? Nasıl bir enayi yerine koyulmadır bu değil mi??? Ben yaşadım bunu!

Şükredin ki teyzesini aramış, teyze kızını değil.

Bu ne saçmalık, iki kız kardeşten bahsediyoruz. Onun ailesi-kızın ailesi dediğiniz kişiler aynı karından çıkmış. Kusura bakmayın çok rezil çok cahil insanların içine düşmüşsünüz. Küçüklükten beri ilgileri nasıl olabiliyor anne babaları hiç mi eğitmemiş bunları? Teyze anne yarısı sayılır, nasıl o gözle bakılıyor anlamıyorum. Çocuk yok, eğitimli meslek sahibisiniz niye bu insanları çekiyorsunuz? Teyzesi niye panik olup hemen telefonu kapatmış o da ayrı bir tuhaflık.
Şüphe içinde yaşıyorsunuz, kocanızdan emin değilsiniz. Daha gençsiniz bence kendinizi düşünün bundan sonra.

Aynı durumu yaşayan yakın bir arkadaşıö var sizin gibi eşi halasınjn kızı ile sevgiliymiş sonradan kız ayrılıp başkasıyla evlenmiş falan ama arkadşaım da sizin gibi hâlâ acaba onumu seviyor diye düşünmekten kafası yicek onlarında çocukları olmadı eşten kaynaklı şuan tedavi sürecindeler ben o arkadaşıma ne dediysem olmadı sizede ne desek olmaz buna siz karar verebilirsiniz

Oha senin olayda ayrı bi bombaymış he. Dinlemek isterdim.

Kuzeniyle iliskinin normal oldugu bir aile mii? Mide bulandirici. Kuzen kardes sayilir, o gozle nssil bakiyorlar, sapikligin bir baska boyutu bence bu.
Esiniz unuttuysa da unutmadiysa da ona sorarak, aklina dusurdunuz bence. Sizin icinizdeki suphe de ne olursa oldun hic degismeyecek. Bir omru supheyle gecirmek ister misiniz?

Bu kaygıyla yaşayacağına boşan daha iyi. Paranı da kazanıyorsun.
Kuzeniyle sevgili olanları hiçbir zaman anlamayacağım.
Ensest deyince tepki veriyorlar ancak psikolog ve terapistler özellikle çift terapisinde bile almak istemiyorlar sebep; ensest ilişki diye

Evet sinirliydi bu sözü söylerken. Ona yetebileyim istiyorum, ama benden 9 yaşta büyük ben gibi bakmıyor olabilir olaylara hayata.. ya bilmiyorum sevdiğim için herseye olumlu bakıyor da olabilirim ama net bisey olmadan boşanmakta olmuyor iste öyle o kadar kolay değil ki..

Teyzesinin kızına o gözle bakan adamdan hayır mı gelir?Başka biri olsaydı da sonuçta sizi yara bandı olarak kullanmış.İşiniz var,çocukta yok.Ne duruyorsunuz hâlâ yanında?

bence de, dedi zaten benim icin değerli bir insan diye. Kızı bende tanıyorum karakterli düzgün bir kız. Dediğim gibi aralarındaki sıkıntı aileler olmuş. Evet söyler sürekli beni beğendiğini söyler. Harekelerimi beğendiğini hissederim. Ama dediğim gibi kendinden fazla fedakarlık etmez, ben azla yetinebilen biriyim. ben daha çok seviyorum bence.

Evet gerçekten bence de öyle ama o yaşta bu şekilde düşünüp öngöremiyorsun, görenleri de pek dinlemiyorsun. Tekrar gündeme getirmek gururumu incitiyor zaten ama dayanamıyorum:/ itiraf edene kadar tabi varsa devam edicek böyle..

Hayır tabikide öyle olmaz. Beraber gideriz. Öncesi olduğu icin onu normal biri gibi düşünemedim yalnızca

Gerçekten zor bir durum, başıma gelmese çok daha keskin davranabilirdim. Eşim benim icin emek sarf etti okulumu okumam İçin manevi desteği benim icin küçümsenemez. Böyle böyle karışıyor işte işler..

Evet tam bi eski düzen kafası yasıyorlar. Görseniz eğitimli üniversite okumuş aileler ama. Teyzesi eşimi sevdiği için olmasını istemiş eşim kendi ailesinin şehrinde yaşamak isteyince bozulmuş sözde. Uzak şehirlerde yaşıyorlar iki dakika da telefon kapatmaları bana normal gelmedi panik yapıyor düşüncesi benim düsüncemdi. Ama benim icin emek sarf etti nankörlük etmek istemiyorum manevi olarak yanımda olan biri beni dinleyen biri, babam kendini ifade edemez benimle hiç konuşmazdı. Bu yüzdendir belki benim icin büyük bu yaptıkları

Ah ah Allah yardımcımız olsun.. nasıl anladınız peki size davranışları nasıldı eşinizin

Allah aşkına,ne minnet borcu?Teyzesinin kızına aşık olduğunu düşündüğünüz ve sevgisinden emin olmadığınız bir adama mı minnet duyuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…