- 11 Aralık 2020
- 970
- 3.179
- 63
- Konu Sahibi Skeptiolperson
-
Ya eskiden sevgili olduklarını bilmediğiniz akraba ile yıllarca görüşüp, misafirliğe gidip gelseydiniz??? Nasıl bir enayi yerine koyulmadır bu değil mi??? Ben yaşadım bunu!Merhaba kızlar, kimseyle konuşmadığım bir konu var. Ben 19 eşim 28 yaşındayken eşim benim okulumun açıköğretimi tuttugunuda öğrenmesiyle evlenelim diye tutturdu 6.ayda aslında hemen ilk baştan niyeti oydu hep söylüyordu. Benimle de ilk tanıştığında içinde biri var mı diye sormuş, bana kendini nasıl adapte edebiliyosun diye sormuş.. ben ona sorduğumda yok kimse demiş. Ama benden önce nişanlandınığı kız eşime demiş ki bu kadar mı seviyordun o kızı ben unutursun zannetmiştim demiş. Eşim ailesine çok bağlı, unutamadığı kız da teyzesinin kızı. Evde muhabbeti diyaloğu güzeldir güzel bi arkadaşlığımız var ama ben hep beni sevsin diye uğrasmışım hep onun istediği hayatı yaşamışım.. şimdi 28 yaşındayım. Aslında sindirdim beni sevdiğine de inanmıştım ama Geçtiğimiz yıl babası koronadan öldü. Ardından 1yıl sonra teyzesinin kızı da korona oldu. Hiç kimseyi aramayan telefonlara bile zar zor cevap veren adam gidip teyzesini aramış 2dakika konuşmuşlar ve sorduğumda da inkar etmedi evet sordum dedi.ayrılalım dedim bırakmadı. Ben de bu arada kamuya girdim ise kafam rahatladı ancak aklımdan atamıyorum bu yaşananı. Birde dedi ki gene olsa gene ararım. Bebeğimiz de yok olmadı 8 yıldır tedaviye bile gitmek gelmiyor içimden.. çaresizim kızlar.. içimi döküp rahatlamak istedim belki benzerini yaşamış olanlarınız vardır diye.. sağolun şimdiden cevaplarınız İçin.
Bu ne saçmalık, iki kız kardeşten bahsediyoruz. Onun ailesi-kızın ailesi dediğiniz kişiler aynı karından çıkmış. Kusura bakmayın çok rezil çok cahil insanların içine düşmüşsünüz. Küçüklükten beri ilgileri nasıl olabiliyor anne babaları hiç mi eğitmemiş bunları? Teyze anne yarısı sayılır, nasıl o gözle bakılıyor anlamıyorum. Çocuk yok, eğitimli meslek sahibisiniz niye bu insanları çekiyorsunuz? Teyzesi niye panik olup hemen telefonu kapatmış o da ayrı bir tuhaflık.Evet evli bizden sonra evlendi. Onun umrunda değil. Hiç birlikte olmamışlar ufaklıktan birbirlerine ilgi varmış, istemeye gitmişler eşim ailesinin yanında durması icin ısrar etmiş kız da kendi ailesinin yanını isteyince olmamış benim bildiğim
Aynı durumu yaşayan yakın bir arkadaşıö var sizin gibi eşi halasınjn kızı ile sevgiliymiş sonradan kız ayrılıp başkasıyla evlenmiş falan ama arkadşaım da sizin gibi hâlâ acaba onumu seviyor diye düşünmekten kafası yicek onlarında çocukları olmadı eşten kaynaklı şuan tedavi sürecindeler ben o arkadaşıma ne dediysem olmadı sizede ne desek olmaz buna siz karar verebilirsinizMerhaba kızlar, kimseyle konuşmadığım bir konu var. Ben 19 eşim 28 yaşındayken eşim benim okulumun açıköğretimi tuttugunuda öğrenmesiyle evlenelim diye tutturdu 6.ayda aslında hemen ilk baştan niyeti oydu hep söylüyordu. Benimle de ilk tanıştığında içinde biri var mı diye sormuş, bana kendini nasıl adapte edebiliyosun diye sormuş.. ben ona sorduğumda yok kimse demiş. Ama benden önce nişanlandınığı kız eşime demiş ki bu kadar mı seviyordun o kızı ben unutursun zannetmiştim demiş. Eşim ailesine çok bağlı, unutamadığı kız da teyzesinin kızı. Evde muhabbeti diyaloğu güzeldir güzel bi arkadaşlığımız var ama ben hep beni sevsin diye uğrasmışım hep onun istediği hayatı yaşamışım.. şimdi 28 yaşındayım. Aslında sindirdim beni sevdiğine de inanmıştım ama Geçtiğimiz yıl babası koronadan öldü. Ardından 1yıl sonra teyzesinin kızı da korona oldu. Hiç kimseyi aramayan telefonlara bile zar zor cevap veren adam gidip teyzesini aramış 2dakika konuşmuşlar ve sorduğumda da inkar etmedi evet sordum dedi.ayrılalım dedim bırakmadı. Ben de bu arada kamuya girdim ise kafam rahatladı ancak aklımdan atamıyorum bu yaşananı. Birde dedi ki gene olsa gene ararım. Bebeğimiz de yok olmadı 8 yıldır tedaviye bile gitmek gelmiyor içimden.. çaresizim kızlar.. içimi döküp rahatlamak istedim belki benzerini yaşamış olanlarınız vardır diye.. sağolun şimdiden cevaplarınız İçin.
Oha senin olayda ayrı bi bombaymış he. Dinlemek isterdim.Ya eskiden sevgili olduklarını bilmediğiniz akraba ile yıllarca görüşüp, misafirliğe gidip gelseydiniz??? Nasıl bir enayi yerine koyulmadır bu değil mi??? Ben yaşadım bunu!
Şükredin ki teyzesini aramış, teyze kızını değil.
Boşanma kararı verildi çok şükür. Kurtuluyorum. Gerekçeli kararı bekliyorum hayırlısıylaOha senin olayda ayrı bi bombaymış he. Dinlemek isterdim.
Ensest deyince tepki veriyorlar ancak psikolog ve terapistler özellikle çift terapisinde bile almak istemiyorlar sebep; ensest ilişki diyeBu kaygıyla yaşayacağına boşan daha iyi. Paranı da kazanıyorsun.
Kuzeniyle sevgili olanları hiçbir zaman anlamayacağım.
Evet sinirliydi bu sözü söylerken. Ona yetebileyim istiyorum, ama benden 9 yaşta büyük ben gibi bakmıyor olabilir olaylara hayata.. ya bilmiyorum sevdiğim için herseye olumlu bakıyor da olabilirim ama net bisey olmadan boşanmakta olmuyor iste öyle o kadar kolay değil ki..Git boşan demek kolay olanı. Siz ondan gerçek anlamda çaba görmek istiyorsunuz. Belki bunu söylediğiniz için öfkeyle de demiş olabilir. Siz onun sevgisini göstermesini ve dolu dolu bi ilişki istiyorsunuz bunu yapmadığı sizi tatmin etmediği içinde arafta kalıyorsunuz. Erkekler maalesef elindekinin değerini kaybetmeden bilmiyor
Teyzesinin kızına o gözle bakan adamdan hayır mı gelir?Başka biri olsaydı da sonuçta sizi yara bandı olarak kullanmış.İşiniz var,çocukta yok.Ne duruyorsunuz hâlâ yanında?Örgün okusaydım evlenelim diye tutturmayabilirdi, yanı sadece evlenmek için evlenmiş gibi hissediyorum. Ama okulu evliykende okuyabileceğim için acele etmemiş evlenmek için evlenmemiş dememe sebep oluyor o acıdan o ayrıntıyı vermiştim.
Evet kimse bana öyle veya böyle diyemez. Ama asla kabul etmiyor, ben bir şüphe ile yaşıyorum sürekli..
bence de, dedi zaten benim icin değerli bir insan diye. Kızı bende tanıyorum karakterli düzgün bir kız. Dediğim gibi aralarındaki sıkıntı aileler olmuş. Evet söyler sürekli beni beğendiğini söyler. Harekelerimi beğendiğini hissederim. Ama dediğim gibi kendinden fazla fedakarlık etmez, ben azla yetinebilen biriyim. ben daha çok seviyorum bence.Yani ben aramasını pek mantıklı bulmadım. Ne var kuzeni arasın merak etmiş diyen olur muhakkak ama kuzen ilişkileri yok sonuçta. Sıradan eski aşktan bir farkı yok. Seninle ilişkisi nasıl. Sevdiğini söyler mi hissettirir mi mutlu musunuz.
Evet gerçekten bence de öyle ama o yaşta bu şekilde düşünüp öngöremiyorsun, görenleri de pek dinlemiyorsun. Tekrar gündeme getirmek gururumu incitiyor zaten ama dayanamıyorum:/ itiraf edene kadar tabi varsa devam edicek böyle..Kuzeniyle iliskinin normal oldugu bir aile mii? Mide bulandirici. Kuzen kardes sayilir, o gozle nssil bakiyorlar, sapikligin bir baska boyutu bence bu.
Esiniz unuttuysa da unutmadiysa da ona sorarak, aklina dusurdunuz bence. Sizin icinizdeki suphe de ne olursa oldun hic degismeyecek. Bir omru supheyle gecirmek ister misiniz?
Hayır tabikide öyle olmaz. Beraber gideriz. Öncesi olduğu icin onu normal biri gibi düşünemedim yalnızca2 dk lik telefon görüşmesi yüzünden bosanicakmisin kızla değil teyzesiyle görüşmüş seninle evlendi diye teyzesini mi silecekti anlamadim bunun ölümü var birde teyze ölse cenazeyede göndermezsin o zaman olay buysa suçlu sensin yok ben başka şeylere şahit oldum güvenmiyorum diyorsan bilemem
Gerçekten zor bir durum, başıma gelmese çok daha keskin davranabilirdim. Eşim benim icin emek sarf etti okulumu okumam İçin manevi desteği benim icin küçümsenemez. Böyle böyle karışıyor işte işler..Aynı durumu yaşayan yakın bir arkadaşıö var sizin gibi eşi halasınjn kızı ile sevgiliymiş sonradan kız ayrılıp başkasıyla evlenmiş falan ama arkadşaım da sizin gibi hâlâ acaba onumu seviyor diye düşünmekten kafası yicek onlarında çocukları olmadı eşten kaynaklı şuan tedavi sürecindeler ben o arkadaşıma ne dediysem olmadı sizede ne desek olmaz buna siz karar verebilirsiniz
Evet tam bi eski düzen kafası yasıyorlar. Görseniz eğitimli üniversite okumuş aileler ama. Teyzesi eşimi sevdiği için olmasını istemiş eşim kendi ailesinin şehrinde yaşamak isteyince bozulmuş sözde. Uzak şehirlerde yaşıyorlar iki dakika da telefon kapatmaları bana normal gelmedi panik yapıyor düşüncesi benim düsüncemdi. Ama benim icin emek sarf etti nankörlük etmek istemiyorum manevi olarak yanımda olan biri beni dinleyen biri, babam kendini ifade edemez benimle hiç konuşmazdı. Bu yüzdendir belki benim icin büyük bu yaptıklarıBu ne saçmalık, iki kız kardeşten bahsediyoruz. Onun ailesi-kızın ailesi dediğiniz kişiler aynı karından çıkmış. Kusura bakmayın çok rezil çok cahil insanların içine düşmüşsünüz. Küçüklükten beri ilgileri nasıl olabiliyor anne babaları hiç mi eğitmemiş bunları? Teyze anne yarısı sayılır, nasıl o gözle bakılıyor anlamıyorum. Çocuk yok, eğitimli meslek sahibisiniz niye bu insanları çekiyorsunuz? Teyzesi niye panik olup hemen telefonu kapatmış o da ayrı bir tuhaflık.
Şüphe içinde yaşıyorsunuz, kocanızdan emin değilsiniz. Daha gençsiniz bence kendinizi düşünün bundan sonra.
Ah ah Allah yardımcımız olsun.. nasıl anladınız peki size davranışları nasıldı eşinizinYa eskiden sevgili olduklarını bilmediğiniz akraba ile yıllarca görüşüp, misafirliğe gidip gelseydiniz??? Nasıl bir enayi yerine koyulmadır bu değil mi??? Ben yaşadım bunu!
Şükredin ki teyzesini aramış, teyze kızını değil.
Benim icin emek sarf etti, net bisey istiyor insan elle tutulur.. ne bileyim offfTeyzesinin kızına o gözle bakan adamdan hayır mı gelir?Başka biri olsaydı da sonuçta sizi yara bandı olarak kullanmış.İşiniz var,çocukta yok.Ne duruyorsunuz hâlâ yanında?
Allah aşkına,ne minnet borcu?Teyzesinin kızına aşık olduğunu düşündüğünüz ve sevgisinden emin olmadığınız bir adama mı minnet duyuyorsunuz?Evet tam bi eski düzen kafası yasıyorlar. Görseniz eğitimli üniversite okumuş aileler ama. Teyzesi eşimi sevdiği için olmasını istemiş eşim kendi ailesinin şehrinde yaşamak isteyince bozulmuş sözde. Uzak şehirlerde yaşıyorlar iki dakika da telefon kapatmaları bana normal gelmedi panik yapıyor düşüncesi benim düsüncemdi. Ama benim icin emek sarf etti nankörlük etmek istemiyorum manevi olarak yanımda olan biri beni dinleyen biri, babam kendini ifade edemez benimle hiç konuşmazdı. Bu yüzdendir belki benim icin büyük bu yaptıkları
Ama düşünüyorum. Hoş itiraf da etmez kim eder kiAllah aşkına,ne minnet borcu?Teyzesinin kızına aşık olduğunu düşündüğünüz ve sevgisinden emin olmadığınız bir adama mı minnet duyuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?