- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.385
- 138
- Konu Sahibi Skeptiolperson
-
Evet
bence de, mesela benimle bir yere gittiğinde mutlu değil. Bi plan yapmak Yok hediye çiçek zaten yok. Sevgi anlayışı farklı olabilir belki muhabbet etmesidir onun ona sevgi dili ama bilmiyorum. En ufak biseyde resti rahat rahat ceker yani. Tamamen kendine uydurmak İçin evlenmiş gibi. Annesi dedi ki bana senin eşin ailesine bağlı ona göre davran bak dedi. Gerçektende eşim ailesi ne derse onu yapar onlarla mutlu rahat hissediyor.
Konu sahibi bir yorumda, sohbet ediyor benimle , belki onun da sevgiyi gösterme yolu budur demiş. Sohbet ediyor diye yetinmiş.Beğenmek yeterli bir şey değil. Tv yi açtın, yüz tane erkek beğenirsiniz ama hepsini seviyor muyuz? Sevgi başka bir şey. Aşk başka bir şey. Azla yetinmek??? Size azıcık ilgi verince 10 yıl mutlu mu oluyorsunuz mesela
Sürekli aile içi evlilik yapan bir aile bu, bir ben dışarıdan gelin olarak geldim. Bilsem emin olabilsem.. yalnızca hislerim bu şekilde söylüyor. Aramadan önce bana olan davranışları muhabbetinden dolayı evet beni seviyor diyebiliyordum. Ama onun da ölmesinden korktu, normalde hiç aramaz ki. Bu kadar sıkışmasa aramazdı. Basit bi sağlık durumu sormak değildi bence, sorduğum da da benim icin değerli bi insan ama duygu beslemiyorum dedi.
çirkeflikten değildir o. Kendi yuvası da sallanmıştır o itiraftan sonra.Amin
Puzzle parçaları vardı ama dağınıktı, elti olacak şahsiyetsiz kişi söyledi. Hemde 2 çocuğum varken ve uzun yıllardır evliyken.
İnkar bile edemedi. Çünkü çevresi de biliyormuş zaten. Amaaaa çirkeflik olsun diye davada inkar etti. Neyse kurtuluyorum Allah'ın izniyle.
O kadar genişler ki, hiç birşey olmadı. Benden uzaklar artık şükür.çirkeflikten değildir o. Kendi yuvası da sallanmıştır o itiraftan sonra.
Yengesinin söylediğini söyleyince bişey diyemedi. Yengesi ile mesafemi açtım, konuşmadım. Ama bu midesiz adam kılıklı ex beni bayramda yengesi ile barıştırdı. Tabiki barışma o an olsada görüşmedim sonrasında.Evet bende sürekli puzzle parçası topluyorum. Beynim en ufak bi olayda buraya bağlanıyor birleştiriyor. Başından söyleseydi keşke
Ne dediniz? Nasıl Kabul etti inkar etmesi lazımdı, cevresi nasıl böyle biseyin sorumluluğuna girebildi ilginç demek ki cevresine güvenmediği için. Bizimkilerin ağzı çok sıkı.
Gönlünüzce olsun hersey.. cocuklarınızla huzurlu günleriniz olsun insaallah
akraba evliliğine sağlıksız genlerin bir araya gelme ihtimalinden dolayı asla sıcak bakmıyorum. ancak ensest demek de biraz sert olmuş. bu bizim kültürümüzde olan bir şey. kardeşi değil sonuçta kuzeni. ancak dediğim gibi riskli olduğu ve ortak genler fazla olduğu için yapılması doğru değil.Of iğrençler ‘kuzen kardeştir’ kuzenine nefsi uyananın kardeşine de uyanır. Avrupa da direkt ensest olarak geçiyor kuzen evlilikleri.
Böyle bir herifle hala nasıl durabiliyorsunuz mideniz nasıl alıyor
Yengeye bir tavrınız var saniyorum, kadının size soylemekteki amaci da muhtemelen ayrilmaniz icindi ama söylemesi iyi olmuș, kötülük yapaccakken iyilik yapmışYengesinin söylediğini söyleyince bişey diyemedi. Yengesi ile mesafemi açtım, konuşmadım. Ama bu midesiz adam kılıklı ex beni bayramda yengesi ile barıştırdı. Tabiki barışma o an olsada görüşmedim sonrasında.
Bu durumu öğrendiğimde teyze kızı olan 2 kardeş ile de bir zamanlar sevgili olduğunu da öğrenince midem bulandı.
Uygun şartlar oluşunca da dava açtım.
Bu yüzden içinize şüphe düştüğünde emin olun ki, altından bişeyler çıkar.
Allah'a havale ettim hepsini.Yengeye bir tavrınız var saniyorum, kadının size soylemekteki amaci da muhtemelen ayrilmaniz icindi ama söylemesi iyi olmuș, kötülük yapaccakken iyilik yapmış
Pişkin ve korkunc insanlar.Allah'a havale ettim hepsini.
Birde pişkin pişkin şöyle demişler ;
ex ile boşansamda onlarla neden görüşmüyormuşum
akraba evliliğine sağlıksız genlerin bir araya gelme ihtimalinden dolayı asla sıcak bakmıyorum. ancak ensest demek de biraz sert olmuş. bu bizim kültürümüzde olan bir şey. kardeşi değil sonuçta kuzeni. ancak dediğim gibi riskli olduğu ve ortak genler fazla olduğu için yapılması doğru değil.
Peki neden teyze kızı ile görüşüyor sunuz?Merhaba kızlar, kimseyle konuşmadığım bir konu var. Ben 19 eşim 28 yaşındayken eşim benim okulumun açıköğretimi tuttugunuda öğrenmesiyle evlenelim diye tutturdu 6.ayda aslında hemen ilk baştan niyeti oydu hep söylüyordu. Benimle de ilk tanıştığında içinde biri var mı diye sormuş, bana kendini nasıl adapte edebiliyosun diye sormuş.. ben ona sorduğumda yok kimse demiş. Ama benden önce nişanlandınığı kız eşime demiş ki bu kadar mı seviyordun o kızı ben unutursun zannetmiştim demiş. Eşim ailesine çok bağlı, unutamadığı kız da teyzesinin kızı. Evde muhabbeti diyaloğu güzeldir güzel bi arkadaşlığımız var ama ben hep beni sevsin diye uğrasmışım hep onun istediği hayatı yaşamışım.. şimdi 28 yaşındayım. Aslında sindirdim beni sevdiğine de inanmıştım ama Geçtiğimiz yıl babası koronadan öldü. Ardından 1yıl sonra teyzesinin kızı da korona oldu. Hiç kimseyi aramayan telefonlara bile zar zor cevap veren adam gidip teyzesini aramış 2dakika konuşmuşlar ve sorduğumda da inkar etmedi evet sordum dedi.ayrılalım dedim bırakmadı. Ben de bu arada kamuya girdim ise kafam rahatladı ancak aklımdan atamıyorum bu yaşananı. Birde dedi ki gene olsa gene ararım. Bebeğimiz de yok olmadı 8 yıldır tedaviye bile gitmek gelmiyor içimden.. çaresizim kızlar.. içimi döküp rahatlamak istedim belki benzerini yaşamış olanlarınız vardır diye.. sağolun şimdiden cevaplarınız İçin.
belki de bizde çok yaygın olduğundan artık normal geliyordur olabilirSert diyen ben değil Avrupa. Ki ensest.Ülkemizde çok bu vakalar var yaygın olduğu akraba seksi normal geliyor.
Bir şeyin kültür olması onun sapıklık olmadığı manasına gelmez kardeşi sayılır kuzen.
Japonya’da da ailece banyo yapma varmış kültür ama bu da sapıklık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?