Eşinin eski sevgilisini unutamadığını düşünenler..

Eşinin eski sevgilisini unutamadığını düşünenler..​

Oha böyle bir grup mu var? Kaç kişi bunlar, yeni fobi eklendi

Siz onu nasil sevdiniz? Yani tanisma ve sevgilik süreci nasildi?

Konu sahibi bir yorumda, sohbet ediyor benimle , belki onun da sevgiyi gösterme yolu budur demiş. Sohbet ediyor diye yetinmiş.

Eğer eşimden böyle bir his dahi alsaydım eşim olmazdı.
Hele ki bu kişi akraba içinde ise (ki bence hoş bir şey değil akraba evliliği) tamamen bağları koparırdım.
Ben çok didikleyen biriyim, evlenmeden önce bu tarz durumları öğrenip rafına yerleştirirdim.
Sizin toyluğunuza gelmiş sanırım ama eşinizle görüşün konuşun net olun.
Mertlikten kimseye zarar gelmez.

Of iğrençler ‘kuzen kardeştir’ kuzenine nefsi uyananın kardeşine de uyanır. Avrupa da direkt ensest olarak geçiyor kuzen evlilikleri.

Böyle bir herifle hala nasıl durabiliyorsunuz mideniz nasıl alıyor

çirkeflikten değildir o. Kendi yuvası da sallanmıştır o itiraftan sonra.

Yaa insan eski sevdiği de olsa sağlık durumunu merak eder ki bu demek değildir ki onu seviyor unutamamış ki zaten ayrılalım demişsiniz bırakmamış sizi burada ne adamlar gördüm kadın gitmek istiyor hemen olur diyorlar onunla olsaymış onla evlenirmiş eskiler sadece eskidir bunu unutmayın fazla da abartmayın

Yengesinin söylediğini söyleyince bişey diyemedi. Yengesi ile mesafemi açtım, konuşmadım. Ama bu midesiz adam kılıklı ex beni bayramda yengesi ile barıştırdı. Tabiki barışma o an olsada görüşmedim sonrasında.
Bu durumu öğrendiğimde teyze kızı olan 2 kardeş ile de bir zamanlar sevgili olduğunu da öğrenince midem bulandı.

Uygun şartlar oluşunca da dava açtım.

Bu yüzden içinize şüphe düştüğünde emin olun ki, altından bişeyler çıkar.

Of iğrençler ‘kuzen kardeştir’ kuzenine nefsi uyananın kardeşine de uyanır. Avrupa da direkt ensest olarak geçiyor kuzen evlilikleri.

Böyle bir herifle hala nasıl durabiliyorsunuz mideniz nasıl alıyor
akraba evliliğine sağlıksız genlerin bir araya gelme ihtimalinden dolayı asla sıcak bakmıyorum. ancak ensest demek de biraz sert olmuş. bu bizim kültürümüzde olan bir şey. kardeşi değil sonuçta kuzeni. ancak dediğim gibi riskli olduğu ve ortak genler fazla olduğu için yapılması doğru değil.

Yengeye bir tavrınız var saniyorum, kadının size soylemekteki amaci da muhtemelen ayrilmaniz icindi ama söylemesi iyi olmuș, kötülük yapaccakken iyilik yapmış

Yengeye bir tavrınız var saniyorum, kadının size soylemekteki amaci da muhtemelen ayrilmaniz icindi ama söylemesi iyi olmuș, kötülük yapaccakken iyilik yapmış
Allah'a havale ettim hepsini.

Birde pişkin pişkin şöyle demişler ;
ex ile boşansamda onlarla neden görüşmüyormuşum

Allah'a havale ettim hepsini.

Birde pişkin pişkin şöyle demişler ;
ex ile boşansamda onlarla neden görüşmüyormuşum
Pişkin ve korkunc insanlar.
Muhtemelen sizinle görüşünce, kendilerine konuşabilecekleri daha cok kaos, entrika ve dedikodu cikaracaklardi. Mahrum kalmışlar, sıkıntıları odur.

kurt bir kere içinize düşmüş artık çok zor. Aklınca yine ararım diyerek dk durup yaptığının hata olmadığını savunuyor. Çocugunuz olmamış bunda bir hikmet var diye düşündünüz mü?

Sert diyen ben değil Avrupa. Ki ensest.Ülkemizde çok bu vakalar var yaygın olduğu akraba seksi normal geliyor.

Bir şeyin kültür olması onun sapıklık olmadığı manasına gelmez kardeşi sayılır kuzen.

Japonya’da da ailece banyo yapma varmış kültür ama bu da sapıklık.

Peki neden teyze kızı ile görüşüyor sunuz?

belki de bizde çok yaygın olduğundan artık normal geliyordur olabilir

Bu kadar kolay sizi silebiliyor, bence de git boşan diyebiliyor. Hazir cocugunuz da olmuyor, mutsuz oldugunuz bu hayati yasamasaniz ki acaba? İnsan sevilmedigini dusunuyorsa muhtac degilse, neden evli kalir? Aliskanlik mi? Umut mu? Siz icinizi rahatlatsin, onu degil sizi sevdigini soylesin istiyorsunuz? Sonuc ne peki? İstediginize istediginiz sekilde kavustunuz mu, yoksa 1 senedir bu tereddutle mi yasiyorsunuz? Aklinizi kullanin, akliniz dogru cevabi verir.... Kalp degil akil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…