Eşinin eski sevgilisini unutamadığını düşünenler..

Bende işte bunu anlamıyorum. Ben manyak miyim nereden çıkıyor neden böyle hissediyorum?

Ah ah Allah yardımcımız olsun.. nasıl anladınız peki size davranışları nasıldı eşinizin
Amin
Puzzle parçaları vardı ama dağınıktı, elti olacak şahsiyetsiz kişi söyledi. Hemde 2 çocuğum varken ve uzun yıllardır evliyken.

İnkar bile edemedi. Çünkü çevresi de biliyormuş zaten. Amaaaa çirkeflik olsun diye davada inkar etti. Neyse kurtuluyorum Allah'ın izniyle.

Sorun sizin iliskide. Size yeterli kadar ilgi ve sevgi gösterse bu süpheleri duymazdiniz. Demek ki yok.
Burda kuzeniyle evli olan kadinlar oldugu icin kirici birsey de yazmak istemiyorum, ama aile kavramini bana göre yikan bir durum..evlenmeseler sonra söyle durumlar cikabiliyor..kimisi aile diye istedigi halde bosanamiyor bile.

Evet bende sürekli puzzle parçası topluyorum. Beynim en ufak bi olayda buraya bağlanıyor birleştiriyor. Başından söyleseydi keşke
Ne dediniz? Nasıl Kabul etti inkar etmesi lazımdı, cevresi nasıl böyle biseyin sorumluluğuna girebildi ilginç demek ki cevresine güvenmediği için. Bizimkilerin ağzı çok sıkı.
Gönlünüzce olsun hersey.. cocuklarınızla huzurlu günleriniz olsun insaallah

Evet
bence de, mesela benimle bir yere gittiğinde mutlu değil. Bi plan yapmak Yok hediye çiçek zaten yok. Sevgi anlayışı farklı olabilir belki muhabbet etmesidir onun ona sevgi dili ama bilmiyorum. En ufak biseyde resti rahat rahat ceker yani. Tamamen kendine uydurmak İçin evlenmiş gibi. Annesi dedi ki bana senin eşin ailesine bağlı ona göre davran bak dedi. Gerçektende eşim ailesi ne derse onu yapar onlarla mutlu rahat hissediyor.

Korona olan akrabalarımı aradım. Onlarda geçmiş olsun için beni aradılar. Kadını arasa bile sorun olmaz bence ama teyzesini arayıp sormuş bunda bir sorun yok. Ama seni seviyor olması lazım tabi. Diyorsan ki sevilmiyorum aklında başkası var farkındayım, hissediyorum. O zaman farklı. Bu durum asla bitmeyecek. Bırakman en doğrusu hazır çocukta yok. Yok bırakamam diyorsan mecbur sevilmediğin bir evde ömür geçireceksin yapacak bir şey yok.

Bu kadar takılıyorsanız teyze kızıyla nişan atmış adamla evlenmeyecektiniz. Eski nişanlısının annesini aramasıyla teyzesini araması aynı şey değil. Eşinizin size olan davranışlarını, sizi sevip sevmediğini ancak siz bilirsiniz. 2 dakikalık sağlıkla ilgili telefon konuşmasından eşinizin size değil hala eski nişanlısına aşık olduğu çıkarımını yapmak fazla geldi bana.

Sağolun vakit ayırdığınız icin, bıktırıp itiraf ettirmek amacım ancak o şekilde harekete geçebilicem sanırım
Yani bu adam sizin eşiniz,biktırıp itiraf ettirmek yerine,oturup iki medeni insan gibi konuşamıyor musunuz?Şüphe içinde ne zamana kadar devam edecek?

Ben daha önce 6 ay evlilik yaşadım. Onda ben de böyle bir düşünceye girmiştim. Biz tanıştığımızda , 10 yıl önce ayrılmışlardı fakat ilişki 8 yıl süren bir ilişki ve o kızdan sonra bu 10 yılda eski eşimin hayatına doğru düzgün kimse girmemiş. Eski eşim de çok içine kapanık, asosyal, çekingen biriydi, kız onun tam tersi çok konuşkan, özgüvenli, dışa dönük fln, belli ki çok sevmiş eski eşim onu zamanında. Bana böyle düşündüren somut şeyler oldu ama, mesela ayrılık ve gururla ilgili şarkıları çok severdi, sesini açıp dinlerdi denk geldiğinde ve en önemlisi,sahte bir instagram hesabını yakaladım, çok fazla kişiyi takip ediyordu ama bunların içinde o kızın ablası ve kuzeni de vardı. Kıza da ekleme talebi yollamıştır da kabul etmemiş demek ki kız. Ve tabi ki sevildiğimden emin değildim. Abisi evlenmişti, çocuğu olmuştu, yaşımız 35di, ailelerimiz birbirini tanıyordu, evlenmiş olmak için, mantıklı bir adaydım onun için. Biz alkol sorunu yüzünden çok kavga edip boşandık 6 ayda ama oh dedim kafamdaki bu beni sevmiyor mu, acaba o kızı unuttu mu sorularından kurtulduğum için.

Eşinle niye ayrılmış teyze kızı, çok aşık olsaydı onunla evlenirdi

Iğrenç, aile ici evlilik mi olur. Bizde kuzen kardeştir, bilim de boşuna red vermiyor. Çocuk olmaması iyi olmuş, işin varsa ne diye çekiyorsun.

Onun kabul etmesi şart mı? Sizin şüpheleriniz yetmiyor mu?

Beğenmek yeterli bir şey değil. Tv yi açtın, yüz tane erkek beğenirsiniz ama hepsini seviyor muyuz? Sevgi başka bir şey. Aşk başka bir şey. Azla yetinmek??? Size azıcık ilgi verince 10 yıl mutlu mu oluyorsunuz mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…