beni anladığınız için teşekkür ederim...Senin eşin parayı seven biri demek ki, bu şekilde şart koşması bence de çok çirkin, parasını mezara götüren mi varmış, ne bu hırs bu ne celal...
Konu yine saptı kadın çalışmalı mı çalışmamalı mıya çevrildi, ama senin durumun bundan daha farklı, para hırsına kapılan bir eş var önünde, kadın kendi için çalışmalı, ekonomik özgürlüğü olmalıyı aşmış.
Eşinin parası yetmeyebilir sende destek olursun ama bu şekilde dayatmalar çok yakışıksız. Hayat müşterek ama ben hiç kadın gibi ortalıkta dört dönüp çocuk bakan evi temizleyen adam görmedim. Genelde para müsaitse yardımcı tutulur, değilse kadının hem evde hem işde hoşafı çıkar. Burada çalışıyorum eşim bana yardımcı olmuyor diye çok topik görüyoruz çevremizde de çok örneği var. Demek ki neymiş, hayat söylendiği gibi müşterek değilmiş, kadın erkek hiçde öyle eşit falan değilmiş.
Benim evliligimde kadin erkek esitiz.
Tabiki bu bir belirli kültüre ve egitime bakiyor. Hayat müsterekdir ve asil burada mutlulugu bulabilirsin. Yani paylasmakla hayatin mutlulugunu yasarsin.
Her kadin bir erkegin yaptigini yapabilir, her erkekde bir kadinin. Burada nesi zor onu anlayamadim?
Kadin pilotlarimiz var, rallye süren kadinlarimiz bile var, kosucu dünya sampiyonu kadinlarimiz var, bakan kadinlarimiz var ( keske biraz daha cok olsa ), yani erkegin yapabildigi herseyi kadinlarda yapabiliyor...
Bir erkekde evde cöpü disariya götürebilir, yemek yapabilir, yeri geldiginde her isdede haberdar ve bilgili olmali...
Dogrusu tüm yük benim üzerimde olsaydi ben evliligimde mutlu olamazdim.
Calismayi ben cefa cekmek olarak degilde, daha cok özgürlük alanim olarak görüyorum, calisan demir paslanmaz derler, aynen öyle....sacma sapan kadin toplantilarina misafirligine gidecegime,sacma sapan diziler veya kadin programlari seyfedecegime, sacma sapan internette dolasacagima, calisir parami kazanir, statümü yükselitirim...
Evin isi nedirki? Cokmu zor bu zamanda? Herseyi makinalar yapiyor zaten?
Yemek yapmakmi zor? Yapmayin Allah askina, ev isi icin, yemek yapmak icin bütün zaman evde bos bos oturulurmu?
Ben bunlari hep calisitigim dönemler yaptim ve yapiyorumda istesem temizlikci tutarim ama kendi isimi kendim yapmayi cok seviyorum bana zindelik veriyor, yasama sevinci veriyor....<üstelik hafta sonlari misafirim eksik olmaz veya biz gideriz.
B kadarda kaderci ve pasif olmayin....Bu zamanda her iki tarafda calismak mecburiyettinde, yoksa tek maasla bir yere varilmaz.
Benim evliligimde kadin erkek esitiz.
Tabiki bu bir belirli kültüre ve egitime bakiyor. Hayat müsterekdir ve asil burada mutlulugu bulabilirsin. Yani paylasmakla hayatin mutlulugunu yasarsin.
Her kadin bir erkegin yaptigini yapabilir, her erkekde bir kadinin. Burada nesi zor onu anlayamadim?
Kadin pilotlarimiz var, rallye süren kadinlarimiz bile var, kosucu dünya sampiyonu kadinlarimiz var, bakan kadinlarimiz var ( keske biraz daha cok olsa ), yani erkegin yapabildigi herseyi kadinlarda yapabiliyor...
Bir erkekde evde cöpü disariya götürebilir, yemek yapabilir, yeri geldiginde her isdede haberdar ve bilgili olmali...
Dogrusu tüm yük benim üzerimde olsaydi ben evliligimde mutlu olamazdim.
Calismayi ben cefa cekmek olarak degilde, daha cok özgürlük alanim olarak görüyorum, calisan demir paslanmaz derler, aynen öyle....sacma sapan kadin toplantilarina misafirligine gidecegime,sacma sapan diziler veya kadin programlari seyfedecegime, sacma sapan internette dolasacagima, calisir parami kazanir, statümü yükselitirim...
Evin isi nedirki? Cokmu zor bu zamanda? Herseyi makinalar yapiyor zaten?
Yemek yapmakmi zor? Yapmayin Allah askina, ev isi icin, yemek yapmak icin bütün zaman evde bos bos oturulurmu?
Ben bunlari hep calisitigim dönemler yaptim ve yapiyorumda istesem temizlikci tutarim ama kendi isimi kendim yapmayi cok seviyorum bana zindelik veriyor, yasama sevinci veriyor....<üstelik hafta sonlari misafirim eksik olmaz veya biz gideriz.
B kadarda kaderci ve pasif olmayin....Bu zamanda her iki tarafda calismak mecburiyettinde, yoksa tek maasla bir yere varilmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?