Eşinin , nişanlısının sözlüsünün ismini dövme yaptiran

Allah tarafından lanetlendiğinizi unutmamalısınız öncelikle bende çok niyetlenip üzülerek vazgeçtim ama dinen çok iyi araştırmalısınız.Kim olursa olsun isim dahi olsa olmuyor işte

Allah tarafından lanetlendiğinizi unutmamalısınız öncelikle bende çok niyetlenip üzülerek vazgeçtim ama dinen çok iyi araştırmalısınız.Kim olursa olsun isim dahi olsa olmuyor işte

8 tane dövmem var. gayet de araştırdım. lanetlendiğinizi unutmamalısınız falan hiç hoş cümleler değil. ben şahsen dövme yaptırdığım için lanetlendmedim!

8 tane dövmem var. gayet de araştırdım. lanetlendiğinizi unutmamalısınız falan hiç hoş cümleler değil. ben şahsen dövme yaptırdığım için lanetlendmedim!
Saygı duyuyorum ama bu yazıya da bir göz gezdiriniz
Hz. Peygamber, bu türden çeşitli uygulamalar yanında dövmeyi de yasakladı; dövme yapan ve yaptıran kadınlara Allah'ın lanet ettiğini bildirdi. Bir fiili işleyenin Allah tarafından lanetlenmesi onun haram olduğunu gösterir.
Sadece araştırmalarım sonucu çıkanları yazdım.

Erkekler lanetlenmiyor mu? Sadece kadınlar mı?

Dovmem var. Isim degil. Yaptiedigimda hayatimda kimse yoktu ama olsaydi da isim yazdirmak istemezdim. Esler nisanlilar sozluler elbette bir omur beraber olmak niyetiyle yola cikilan insanlar, ama hayat neler getirir goturur belli olmaz. Yasiniz kac bilmiyorum ama iyi dusunun derim.
Bence illa isim olmasi gerekiyorsa cocuklarin isimleri en guzelidir. Bir omurboyu asla tukenmeyecegi garanti olan tek sevgidir cocuk sevgisi.
Malesef nice saglam evlilikler tukeniyor gidiyor.
Askinizi gostermenin baska binlerce yolu var bence...

mesela neden lanetlenmiş dövme yaptımak? mantıklı bir açıklaması vardır elbette... yapan ben değilim o yüzden konunun yapanlar da lanetlenmiştir kısmıyla ilgilenmiyorum..
sebep nedir?
araştırmalarınızın içerisinde bu da varsa aydınlatır mısınız?

Ben yaptırmadım yaptıranlara da farklı ve kötü gözle bakmıyorum fakat yarının ne getireceği ne olursa olsun belli olmaz isim yazdırmak bana mantıklı gelmiyor yaptırmamanızı tavsiye ederim tarih de aynı şekilde

12 adet dövmem var hiçbirinden pişmanlık duymadım. dövme dediğin şey vücudunu resmetmektir. ben tasarım dövmeler yaptırırım. tasarımlarımı ya kendim yaparım ya da dövmecim halleder. hikayeyi anlatmam kafidir. bu zamana kadar da içime sinmeyen dövmem olmadı..

biz studyoya gelenlere genellikle anne, baba, çocuk ismi dışındaki isimleri önermiyoruz. çünkü hayat bu her şey olabilir ama istiyorsa karşı taraf yapıyoruz gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…