eşinin, sevgilisinin askerliğini beklemiş kızlar size ihtiyacım var

Ama bu geldi askerden ya. Artık orayı bıraksa olmuyor mu. Bakın böyle yazıyorum ama kalkıp da kötü laf etmiş biri değilim . Çok bekledim çok yoruldum.

Arama mesaj atma. Meşgule aldıktan sonra hiç atma. kendinle ilgilen. Dışarı çıkamıyorsan dizi izle. Film ya da. Kitap oku.
Ona en çok ben değer verdim. Bunu onu bilemedi. Ve kaybetti. Herkezden çok ettiğim için herkesden çok sevdiğim için, gece yatarken okuduğum duayı ilk ona üflediğim için, tribini çektiğim için kaybettim ben. O yüzden değersizim.

Değerinizi bir başkasına bağlarsanız hiçbir zaman değerli olamazsınız. Önce kendiniz.

Kesınlıkle askerlıkten sonra degısıyolar.
Ve degıstıklerını kabul etmıyolar.
Agrasif tuhaf davranısları oluyo kırmaktan cekınmıyolar.
Bende yasadım cunku

He benim sevgilimin tekrar eskisi gibi olup olmadıgını soruyorsan da, eskisinden çok daha iyi. Yalnız bize ayrı kalmak çok iyi geldi. Benim tahammulüm kalmamıştı çünkü. onun da öyleydi sanırım. Ayrı kaldık o kafasını dinledi. Hiç aramadım sormadım.
Birkaç ay sonra barıştık ve 3senedir de devam ediyoruz. İlgisi sevgisi her şey çok iyi.
Sen de lütfen bunaltma daha fazla. Bazen sevginizi bağlılıgınızı anlamak için onu avucunuza sımsıkı kapatmak çözüm olmuyor. Avucunu sonuna kadar aç ki gerçek sevginizi bağlılıgınızı gör..

Peki seninkinin yapısı nasıldı. Onu merak ettim. Buna desem ki biraz ayrı kalalım. Misal bir hafta desem. Derki bir hafta sonra aradığında bende 1 ay uzatacağım der . O yapıda. Seviyor mu seviyor. Ama bilmiyorum ara vermek iyi gelir mi.

6 sene oldu askere gideli benimki 15 ay yaptı usta birliği doğudaydi. Askerde değişti tabi o stresle ama geldiğinde bi kaç aya toparladı. Sevgisinde davranışlarında düşüncelerinde bi değişiklik yoktu.

Açıkçası askere giden bir sevgilim olmadı. Ama oradaki otorite, sıkı olması fln onu bunaltmis olabilir. Biraz da gecim derdine mi düştü acaba ? Bence yapacağın en güzel şey kendini biraz geri çekmek. İlgilenmeye çalışsan da pek anlaşılır diye düşünmüyorum

Askerden geldiklerinde üzerlerindeki stresle böyle ani patlamalar yaşayabiliyorlar, ordaki baskı, özlem, gurbette olmak onlara gerçekten büyük zorluk, psikolojileri bozuluyor. Daha geleli 1 ay olmuş, bence üstüne gitmeyin. Şuan askerliği de yaptık iş lazım para lazım ev geçindircem derdinde. Hepsi bu stresi yaşıyor. Sizin bu dönemde daha ılımlı davranmanız lazım. Yanında olduğunuzu ona hissettirin, sürekli siz ilgi beklemeyin. Biz sürekli erkeklerden ilgi bekleyerek kendimizi yıpratıyoruz ama onlar bu konuda bizim gibi düşünmüyorlar. Eğer haksız yere size bağırdığını düşünüyorsanız bunu trip atarak veya sizde bağırarak değil, konuşarak çözmeye çalışın. Siz de bunalmışsınız, belliki başka dertleriniz de var. İlaç kullanmayın bence, dertlerinizi gözünüzde çok büyütmemeye çalışın. İnanın hayat kendinizi yıprattığınıza değmiyor :)

Şimdi nasılsa ilerde de öyle oluyor değişecek diye bakma yada böyle kabul et adamı burdan önerilen ilaçları alıp içme dr git sgk oluyor en azından onlar daha çok yardımcı olur kontrol olur

Biraz ayrı kalalım diye bir şey olamaz zaten. Biz ayrılırken geri dönme şeyiyle ayrılmadık. Zaten bahsettim burada bile bahsedemeyeceğim sadece ikimizin bildiği bir hatam yüzünden ayrıldık. Bana kalsa ölse barışmazdık. Zaten askerlik döneminde de yıprandık.

Yapısı inattır, ben de inadım. Önceden de şimdi de hep ilgilidir. Askerliği doguda yaptı ama sürekli konuştuk mesajlaştık. Askerden önce daha çabuk sinirlenirdi. Askerden geldikten sonra da öyleydi ve dediğim gibi ailesi arkadaşlarıyla daha çok konuşup vakit geçirmeye başladı. Beni başladığını hissettim. Kavgalarımız çoğaldı ve o hatamdan sonra ayrıldık. Ama diyorum ya nasılsa geri barışırız diye bir şey yoktu.
Ayrı kaldıgımız sürede karşılıklı hatalarımızı anladık. Daha anlayışlı, daha salin,daha az sinirlenen bir insan gördüm. Toparlamış yani tamamen.

Size de diyorum ayrı kalalım demeyin, ama ondan ilgi beklemeyin.kendinizle kendiniz ilgilenin. Kitap film yürüyüş buluşma vs. O yazdığında da düzgünce cevap verirsiniz. Trip atmadan

6 sene oldu askere gideli benimki 15 ay yaptı usta birliği doğudaydi. Askerde değişti tabi o stresle ama geldiğinde bi kaç aya toparladı. Sevgisinde davranışlarında düşüncelerinde bi değişiklik yoktu.
Peki toparladığı şey neydi. Bu bağırıp çağırıyor ya. Bi kaç saat sonra aradığında aşkım falan diyor . Hic bisey olmamış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…