Ama bu geldi askerden ya. Artık orayı bıraksa olmuyor mu. Bakın böyle yazıyorum ama kalkıp da kötü laf etmiş biri değilim . Çok bekledim çok yoruldum.biz televizyon başında deliriyoruz düşünsene onlar bunu yaşıyor.
zamanla düzelir demek isterim ama bunun garantisi yok ki. hiç kolay değil inan ki.
üzerine gitme bunaltma. oradaki sorunlara göre senin tribin solda sıfır kalacak.
sana diyebileceğim tek şey sabret.
Ona en çok ben değer verdim. Bunu onu bilemedi. Ve kaybetti. Herkezden çok ettiğim için herkesden çok sevdiğim için, gece yatarken okuduğum duayı ilk ona üflediğim için, tribini çektiğim için kaybettim ben. O yüzden değersizim.Arama mesaj atma. Meşgule aldıktan sonra hiç atma. kendinle ilgilen. Dışarı çıkamıyorsan dizi izle. Film ya da. Kitap oku.
Değerinizi bir başkasına bağlarsanız hiçbir zaman değerli olamazsınız. Önce kendiniz.Ona en çok ben değer verdim. Bunu onu bilemedi. Ve kaybetti. Herkezden çok ettiğim için herkesden çok sevdiğim için, gece yatarken okuduğum duayı ilk ona üflediğim için, tribini çektiğim için kaybettim ben. O yüzden değersizim.
Peki nasıl atlattın. Neler yaptın. Değişti mi sonra?Kesınlıkle askerlıkten sonra degısıyolar.
Ve degıstıklerını kabul etmıyolar.
Agrasif tuhaf davranısları oluyo kırmaktan cekınmıyolar.
Bende yasadım cunku
Sadece iyileştirmek istiyorum ilişkimizi.Değerinizi bir başkasına bağlarsanız hiçbir zaman değerli olamazsınız. Önce kendiniz.
AtlatamadıkPeki nasıl atlattın. Neler yaptın. Değişti mi sonra?
Tek size bağlı değil malesef. Sizin yapmanız gereken ilgi beklememek ve kendinizle ilgilenmek. Hayırlısı olsun hakkınızdaSadece iyileştirmek istiyorum ilişkimizi.
Geçer mi bu süreç.
İşte bende böyle olmaktan çok korkuyorum.Atlatamadık
O duzelmedı hatta degıstıgını hıc kabul etmedı.
Aılesıde ona destek verdı.
Bende daha fazla dayanamadım.
Ben böyle yaptıkça o benimle mi ilgilenecek sence. Diyorum ya. Bişeyleri iyileştirmek istiyorum .Tek size bağlı değil malesef. Sizin yapmanız gereken ilgi beklememek ve kendinizle ilgilenmek. Hayırlısı olsun hakkınızda
Peki seninkinin yapısı nasıldı. Onu merak ettim. Buna desem ki biraz ayrı kalalım. Misal bir hafta desem. Derki bir hafta sonra aradığında bende 1 ay uzatacağım der . O yapıda. Seviyor mu seviyor. Ama bilmiyorum ara vermek iyi gelir mi.He benim sevgilimin tekrar eskisi gibi olup olmadıgını soruyorsan da, eskisinden çok daha iyi. Yalnız bize ayrı kalmak çok iyi geldi. Benim tahammulüm kalmamıştı çünkü. onun da öyleydi sanırım. Ayrı kaldık o kafasını dinledi. Hiç aramadım sormadım.
Birkaç ay sonra barıştık ve 3senedir de devam ediyoruz. İlgisi sevgisi her şey çok iyi.
Sen de lütfen bunaltma daha fazla. Bazen sevginizi bağlılıgınızı anlamak için onu avucunuza sımsıkı kapatmak çözüm olmuyor. Avucunu sonuna kadar aç ki gerçek sevginizi bağlılıgınızı gör..
Biraz ayrı kalalım diye bir şey olamaz zaten. Biz ayrılırken geri dönme şeyiyle ayrılmadık. Zaten bahsettim burada bile bahsedemeyeceğim sadece ikimizin bildiği bir hatam yüzünden ayrıldık. Bana kalsa ölse barışmazdık. Zaten askerlik döneminde de yıprandık.Peki seninkinin yapısı nasıldı. Onu merak ettim. Buna desem ki biraz ayrı kalalım. Misal bir hafta desem. Derki bir hafta sonra aradığında bende 1 ay uzatacağım der . O yapıda. Seviyor mu seviyor. Ama bilmiyorum ara vermek iyi gelir mi.
Eski konularımı okursan neden mutsuz oldugumu anlarsın abla.Neden sinir krizi geçiriyorsun
Mutsuzsun anladığım kadarıyla
Peki toparladığı şey neydi. Bu bağırıp çağırıyor ya. Bi kaç saat sonra aradığında aşkım falan diyor . Hic bisey olmamış gibi6 sene oldu askere gideli benimki 15 ay yaptı usta birliği doğudaydi. Askerde değişti tabi o stresle ama geldiğinde bi kaç aya toparladı. Sevgisinde davranışlarında düşüncelerinde bi değişiklik yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?