eşinin, sevgilisinin askerliğini beklemiş kızlar size ihtiyacım var

Peki toparladığı şey neydi. Bu bağırıp çağırıyor ya. Bi kaç saat sonra aradığında aşkım falan diyor . Hic bisey olmamış gibi

Yani şöyle askerdeyken fazlaca kıskançtı ve gergindi haliyle. Alttan alıyordum ama kavga da ediyorduk arada. Oradaki şartlardan sonra geldiğinde eski halini alması bi iki ayı buldu. Ama bana karşı hiç tavrı değişmedi ne askerde ne gelince. Bağırıp çağırma, küfür etme saygısızlık falan olmadı hiç. O karakterde biri değil ben ona bağlıyorum.

Ne güzel. Bu da en çok bana bağırıyor. Bi insanı bir kez arandığında meşgule attıysa bi daha aramayacaksın falan dedi. Bende ben seni.böyle arıyorum dedim . Bilmiyorum zoruma gitti. Bundan sonra aramam.

Kişiden kişiye daha doğrusu bünyeden bünyeye değişiyor bence.
Benim eşim biz nişanlandık tam 1 ay sonra askere gitti 14 ay yaptı ama geldiğinde aynıydı.

Ne güzel. Bu da en çok bana bağırıyor. Bi insanı bir kez arandığında meşgule attıysa bi daha aramayacaksın falan dedi. Bende ben seni.böyle arıyorum dedim . Bilmiyorum zoruma gitti. Bundan sonra aramam.
Aramayın tabi anlasın hatasını. Askerliğini zor şartlarda mi yaptı? Ya da önceden böyle değildi tamamen askerden sonra mi değişti?

Eğer toparlanma ihtimali yoksa ve hep böyle davranıyorsa çekmeyin böyle saygısızlıklari.

Kişiden kişiye daha doğrusu bünyeden bünyeye değişiyor bence.
Benim eşim biz nişanlandık tam 1 ay sonra askere gitti 14 ay yaptı ama geldiğinde aynıydı.
Evet bu yazılanlardan sonra zaten asker psikolojisi değil, karakter meselesi olduğunu anladım.

Sevgilinin sivil hayata alismasi bi kac ay alir ama esekligi baki kalir mi bilemem
Sen de biraz sakin ol istersen.
Kapi kirmak da neymis?
Burdan ilac onerisi olmaz ilac icin psikiyatri ye gidip sinir krizlerinizi anlatmaniz lazim

Çok kırıldım zaten. Çok değer verdiğim için böyle biliyorum. Hic bi zaman diğer kızlar gibi trip atamadım. Hani herşeye nazlanan kızlar var ya öyle olamadim. Önceden bu kadar değildi. Hepsini geçtim özür dilemesini bilirdi. Simdi yok. Herşeye sinirlenir oldu. Kendine gelir inşallah. Çünkü benim gibi birine çok yazık ediyor.

Bağırmaya hakki yok
Ama siz de neden.meşgule attigi halde bi daha ariyosunuz ki? Ben de cok sinir olurum buna

Ben evliyken gönderdim 1 sene
Son 1 ay cok bunalmisti
O hali geldikten 3 ay sonra falan gecti
Ama bi sure daha beni asker arkadasi sanmaya devam etti

Sevgilinin sivil hayata alismasi bi kac ay alir ama esekligi baki kalir mi bilemem
Sen de biraz sakin ol istersen.
Kapi kirmak da neymis?
Burdan ilac onerisi olmaz ilac icin psikiyatri ye gidip sinir krizlerinizi anlatmaniz lazim
Kalmaz inşallah.
Emin ol ben.Çok neşe dolu bi kızdım. Ama eğer diğer konularımı biliyorsan sebebini anlamak zor olmaz. Ben iyi değilim . En çok da ailemden.

Kalmaz inşallah.
Emin ol ben.Çok neşe dolu bi kızdım. Ama eğer diğer konularımı biliyorsan sebebini anlamak zor olmaz. Ben iyi değilim . En çok da ailemden.

Ama işte bunun cozumu doktora gitmek ister kapi kir ister duvar yik gecmez anlik bosaltiyosun ama asil icindeki kaynak olduğu gibi duruyo

Sevgilin de mutlu etmekten çok uzuyor ise neden cekesin?

Çünkü ben annemden gizli konuşuyorum. Annemden dışarı çıkınca çabuk ol mahiyetinde aradım. Bun sebebden zaten çok zoruma gitti. Beni gurursuz yurduna koydu . Bilmiyorum . Buda gelir gelmez işin derdine düştü. Ondan mi diyorum. İyi de neden ben. Yazık değil mi insan düşünür ya. Bu kız beni bekledi bende ona şöyle yapıyım diye.

Ama işte bunun cozumu doktora gitmek ister kapi kir ister duvar yik gecmez anlik bosaltiyosun ama asil icindeki kaynak olduğu gibi duruyo

Sevgilin de mutlu etmekten çok uzuyor ise neden cekesin?
Ben doktora gitsem ne olacak ki evet benim çok sıkıntım var ailemle . Onlar düzelmeden benim düzelmem imkansız.
Sevgilimle de o kadar garip ki , o beni mutlu etmezse kimse etmez. Yani onunla kötüysem . Bilmiyorum sabrediyorum. Baktım olmazsa na yapayım ki artik. Severek ayrılacağım.

Peki bunu yüzyüze açıkça konuştunuz mu? Ne kadar zarar varlığının farkında mi? Yani kimsenin kimseye bağırmaya kırmaya hakkı yok bu şekilde. Karşındaki de insan sonuçta ve beraber olduğun kişiye saygın olması gerekiyor bu şekilde saygı falan kalmaz ki.

Ilac desteğini hafife alma
Benim de ailemle sorunlarım varde ailemi degistiremiyorum ama doktorumun verdigi ilacla kafam rahatlamisti. Kendimi kahretmeyi birakmistim. Kötü seylere bile amaaaan bosver kivamina geldim cok da iyi oldu daha iyi kararlar aldim.

Sevgilinin ustune gitme . Gitmeden once böyle degildi diyosun. O zaman sivile gecmenin ve isbulmanin stresini yaşıyor. Bi sure kendi haline birak
Baktın duzelmiyor hoscakal dersin mecburen

Beni baskasi mutlu edemez diye bisey yok. Kendini böyle sartlama.

1 yıldır hiç görüsmediniz mi? Eğer öyleyse bu yüzdendir bu gerginliğiniz. Uzun süre görüşmeyince özlem yüzünden insan kendini ve ilişkisini sorguluyor. Çok zor uzak ilişki, iki tarafında çok fedakarlık etmesi lazım. Canını sıkma, eminim görüştüğünüzde herşey düzelicektir. Sen içini ferah tut, her ilişkide oluyor bu tarz dönemler önemli olan birlikte atlatabilmek. Umarım düzelirsiniz en kısa zamanda Bu arada bu tip sorunlar için ilaç kullanma bence, yani çok travmatik hayatını tamamen etkileyen bir olay olmadığı sürece bence kullanılmamalı. Yine de sen bilirsin tabi :)

Evet zamanla kalmaz. Zaten en çok korktuğum şey. Yüz yüze konuşamadık. Tl de konuşdum. Tamam dikkat edeceğim diyor biraz zaman sonra yine aynı.

Ben
Ben doktora gitmeyi isterim tabi . Ama annem e desem arpan bol geliyor der. Umursamazlar. Türlü rahatsızlık çıktı kimse bizden mi demedi. En sonunda çok feci kramplarla hastaneye gittim ramazanda . Gastrit dedi doktor ve tek sebeb stres. Annem se ne dedi biliyor musun sen daha bu beyinsizlikle çok ağrı çekersin dedi. Sırf kendi istediklerine varmadım diye. O konu baya uzun zaten.

Sevgilime de çok kirginim zaten . O isterse konuşurum. 4 yıldır üstüne titredim. hakkını kaybetti

Ev
Evet görüşmedik. Yani görüntülü konuştuk ama kısa kısa. Oda normal bi görüşme olmuyor zaten. Oda özlediği zaman sinirli oluyor belkide bundan. Bilmiyorum ya. İyi olmayı mutlu olmayı çok istiyorum. Hayallerim var sonucda. Emeklerim var. Oda düzelir inşllah. Ben hep burdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…