eşinin, sevgilisinin askerliğini beklemiş kızlar size ihtiyacım var

Anlaşmıyorum zaten. Canımı yakan ne biliyor musun ? Ben onunla çok ilgilendim . Hic bi zaman kendini yalnız hissettirmedim. Şimdi askerden gelince de bekledim ki emeğimin karşılığını alacağım . Ama yıkıldım. Diyorum ya iyiyken diyor ki para olması lazim. Bizim için yapıyorum . Ama bilmiyor ki onun bana vereceği sevgi paradan daha üstün. Bu adam bizim için uğraşıyorsa, niye beni üzüyor ki.

İan
İnan çok konuştum. Bağırıp cagirmadan çok konuştum. İyiyiz ya bi anda herşey ters dönebiliyor ve cat kapatıyor telefonu. Sonra bi arıyor hic bisey olmamış gibi. Her zaman buna dedim ki bak aşkım, bi derdin olunca al beni karşına deki bak benim böyle böyle sıkıntılarım var beni idare et de ediyim dedim . Ama hic bi zaman bana bu konuşmayı yapmadı . Hep bağırıp çağırdı . Önceden özür dilerdi. Şimdi ben.bisey yapmadım ki diyor. Ha seviyor mu hissediyor musun dersen evet ama ben napacagimi şaşırdım .

Sırayla yazıyorum ki açık ve anlaşılır olsun.
1) size saygısız davranan adamla olmaz
2) hayatın gerçekleri diye bir şey var eğer gerçekten para-is mevzusu ile boğuşuyorsa pacalarina ilgi ilgi diye asılan sevgili can sıkıcı olabilir.
(Yine de saygısızlığına, bagirip cagirmasina sebep degil)
3) askerligini Nerede ve nasıl yaptigina bağlı tahribatı.
4) kimse ilaç falan onermesin
Sinir krizi geciriyorsaniz bir psikiyatra gidin. O size uygun olanı reçete eder.
5) Kapıları falan kırmayın.

Boşver o zaman kafana takma. O da senin ilgin hep varoldugu için umursamamaya başlamış. Meşgule atıp aradın diye kızması fln çok anlayışsızca

Şimdi nasılsa ilerde de öyle oluyor değişecek diye bakma yada böyle kabul et adamı burdan önerilen ilaçları alıp içme dr git sgk oluyor en azından onlar daha çok yardımcı olur kontrol olur
Ama böyle değildi ki desem bunun huyu bu. Değişmez mi ya. Bazı erkeklerin böyle olduğunu bildiğim için değişti diyorum . Gidemem bu arada . Ailemin bilmemesi lazım .

Yo artık çok üzülerek söylüyorum o beni bu konuda kaybetti. Anadolu da bi laf vardır . Varışına gelişim, tarhana aşına bulgur aşım.
İste bu da böyle. Çok değer verdim ama bilmedi ben napiyim. Baksana aramamdan bile rahatsız. Beni ne kadar istiyor bende onu göreceğim . Sonucda kız olan benim.
Ayrılmak mi hic denemedik . Ama onunla küs olduğum da tadım olmuyor . Ayrılsak ne olur bilmiyorum. Gönlüme sorarsan istemem tabi.yani bana dese ki, ben çok pişmanım hata ettim dese kabul edeceğim .

Dediğim gibi uğraş bulun kendinize, ilgi beklemeyin hakkınızda hayırlısı olsun

Gerçekten hoşuma giderek okudum teşekkür ederim. Evet hepsini onaylıyorum . Sadece kapı kırma kısmı bi anda oldu. Bu kadar sinirlenecegimi bilmiyordum.

Ayy benim esim askerdeyken nisanliydik biz. Hem kisa donem yapti hem de askerligi benim görev yerime çıktı. Her haftasonu beraberdik ama ona ragmen adam o asker psikolojisine girdi. Sabahin 5inde arardi nöbet zamani uyku sersemligiyle cevap verince kizardi kuserdi telefonu kapatırdı. Cok normal olamiyor birçok erkek askerde hele de benim esim gibi sosyal bir insansa cok sarsiliyor. Askerligi bittikten 1 sene sonra kendisine geldi. Simdi bazen acarim o donem beni kirdigi seylerin konusunu, cani sıkılır hatasını bildigini belli eder özür diler.

Buna benzer şeyleri bende yaşadım askerden dönünce, ki biz uzaktayız birbirimizden. Ama işte böyle durumlarda bir tarafın alttan almayı gerekir, sevgi varsa tabi. Ama sana bağırması yanlış bu onu haklı çıkarmaz. Bence yüzyüze görüşme imkanın varsa anlat derdini. Sen böyle yaptıkça üzülüyorum de. Üstüne gelmek istemiyorum her konuda sana destek olurum ama sen de beni anla bana bağırıp çağırman kalbimi kırıyor de. Ama tatlı dille söyle. İnan birkaç ay sabredersen düzelicek. Askerlik erkeklerde bi olgunlaşma evresi gibi. Hırçınlaşıyorlar, seviyorsan bu sürece katlanman lazım, tabi saygıyı kaybetmiyosanız :)

Bence ikiniz de kendinizi düzeltin ondan sonra görüşün
Ayrıca Bilecik askerlik açısından zor bir şehir değil, o kendi kendini bozmuş
Illa ki onca erkekle, askeri disiplin içinde zaman geçirmek psikolojik acidan kolay olmasa gerek ama bu onun istediği gibi karşındakini uzebilecegi anlamina gelmez
Ilac sormussun bence hastanede psikiyatriye randevu al, dr hem seni dinler belki psikologa yönlendirir hem de doğru teşhis koyup uygun bir ilaç yazar

1. İlac icin doktora gideceksin. Buradan sorman cok mantiksiz ve tehlikeli
2. Kiskanmasina kiskaniyor ne demek? Yani kiskanmasi olumlu bir sey mi?
3. İkinizin de evvela terapi almaniz lazim, sende ofke kontrolu yok kapi kirdigina gore

Esim 6 ay askerlik yapti.bi 3ay dengesi bozuk gezdi ota bka sinir olip hep benle tartismaya çalışıyordu
Disardan gören de amlamiodu neyi paylasamiyoruz.zamaninda kocamdan ilgi istegimin soruna dönüştüğünde bipolarim hortlamisti

Peki ben napiyim simdi. Bu da ayni herşeye sinirleniyor.

1. İlac icin doktora gideceksin. Buradan sorman cok mantiksiz ve tehlikeli
2. Kiskanmasina kiskaniyor ne demek? Yani kiskanmasi olumlu bir sey mi?
3. İkinizin de evvela terapi almaniz lazim, sende ofke kontrolu yok kapi kirdigina gore
1. Ailemden dolayı sıkıntım da var. Ve ben doktora gitmek istiyorum desem senin arlan bol geliyor diyen bi anne bulurum karşımda . Bu kız niye böyle demez çünkü . 2. Kıskanması güzel bisey. Huyunu bildiğim için .
3. Ben böyle değildim ama beni bu hale onlar getirdi. Onlar düzeltirse benim tedavi görmeme gerek kalmayacak.

Doğru haklisin bende buna anlam veremiyorum ya zaten. Bu askerdeyken doğudaki arkadaşlarıyla konuşurdu ozaman. Onlar dermiş ki biz çöp kutusunda uyuyoruz . Bu sıcak yatağında uyuyor. Ne istiyorsun sen Allahtan belanı mi ?
Ama anlamıyor.

Bizde ayrıyız uzağız. 1 yila yakındır görüşemiyoruz. Belkide ondan birazda bu siniri . Bilemiyorum. Bi sebeb bulmaya uğraşıyorum. Eğer görüşürsek zaten derdimi anlatmayı düşünüyorum. Çünkü bende iyi değilim . Ben onunla mutlu olacağım günleri bekliyorum...

Yani bana 1 yılda anca toparlanır mi diyorsun . Hoş beklemedim mi yine beklerim . Yeter ki sonunda düzelsin . Düzeldiği zamanda onun ağzına tüküreceğim zaten. Çünkü su anda hatalarını falan kabul etmiyor .

Benim esimin duzelmesi 1 yili buldu ama sizin arkadasinizinki ne kadar surer bilmiyorum. Sabır gerektiriyor cunku sacma seylere maruz kalinabiliyor. Ben bu denli sevmesem mumkun degil cekmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…