Erkek İnfertilitesi Eşinin Sperm Morfolojisi Bozuk Olanlar Burada Buluşalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah bu ay senıinki tutar aşılamam ne zaman yapılacak.yarın dr ile konuşucam öümüzdeki ay bende aşılama denicem...

amin canım isteyen herkesin olur inşallah bugün kontrolüm vardı doktor yumurta çok fazla diye dozu düşürmüştü oda tam geliştirmemiş salı günü tekrar kontrole gideceğim o zaman belli olacak umarım salıya kadar gelişir. Sen ne yaptın test yapacaktınız sonuç nasıl?

sonuçlar kötü çıktı tüp bebek dedi doktor.Artık yapacak bişey yok 3 yıl sonra tüp bebek denicez.

hayırlısı canım ne yapalım bizimde kaderimiz bu önümüzdeki ay aşılamamı deniyeceksin?

yoo aşılama denemeyin dedi doktor bize boşuna olabilirmiş.direk tüp bebek yapmamızın doğru olacağını söyledi.eşime ilaç filan da vermedi.düzelmezmiş bu durum.tüp bebek için de hazır deilim daha

çok moralim bozuk tedavim sonlandı olmadı doktor yumurtalarım çok fazla oluyor diye dozu düşürdü bu seferde tam olgunlağa ulaşmadı başlamadan hayaller sona erdi ben anne olomak istiyordum

çok moralim bozuk tedavim sonlandı olmadı doktor yumurtalarım çok fazla oluyor diye dozu düşürdü bu seferde tam olgunlağa ulaşmadı başlamadan hayaller sona erdi ben anne olomak istiyordum

yani aşılaman öbür aya mı kaldı?çook stresli gerçekten Allah sabır versin..ben artık vazgeçtim.tüp bebek yaptırıcam gerekirse 5 6 defa denerim.olmazsa da kader artık.

yani aşılaman öbür aya mı kaldı?çook stresli gerçekten Allah sabır versin..ben artık vazgeçtim.tüp bebek yaptırıcam gerekirse 5 6 defa denerim.olmazsa da kader artık.

evet ama ben yaptırmakta kararlı değilim hem maddi hem manevi açıdan iyi olunca tüp bebek yaptırmak istiyorum. inşallah seninde 2. denemeye kalmadan 1. denemende tutar

evet ama ben yaptırmakta kararlı değilim hem maddi hem manevi açıdan iyi olunca tüp bebek yaptırmak istiyorum. inşallah seninde 2. denemeye kalmadan 1. denemende tutar

sen bu ay aşılama parası vermedin dimi?ben de aşılama yapalım mı dedim.dr bu sonuçlarla boşuna yaparız deyince kaldı.tüp bebek yapacak kısmet yaza belki yaptırırım.son şansımız tüp bebek.

sen bu ay aşılama parası vermedin dimi?ben de aşılama yapalım mı dedim.dr bu sonuçlarla boşuna yaparız deyince kaldı.tüp bebek yapacak kısmet yaza belki yaptırırım.son şansımız tüp bebek.

canım biz ilaç parasını verdik geri kalan aşılama parasını vermemiştik ilaç parasıda yandı verdiğimizle kaldık anlıcan. maddi gücün varsa tüp bebek yaptır derim ben ama yaptıracağın yeride iyi araştır erkek faktörüne morfoloji konusunda deneyimli olan bi yere yaptır labaratuarı iyi olan bi yer bul.

erkek faktörü olunca sonuç farklı mı oluyo.yani sağlam bir sperm yeterli değilmi?vallla kendi doktorumun olduğu yerde yaptırıcam.önce histeroskopi olmam lazım mış(hakkımızda hayırlısı olsun

arkadaslar neden eslerinizi tedavi ettirmiyorsunuz
tup bebekle hemen olacaginimi saniyorsunuz suan ki tek embryo ile sansiniz yuzde 15 tup bebektede
yani 100 deneyenden 15 inin tuytuyor artik
bizde oyle sanip tup bebek denedik perisan olduk tutmadi tabiki
tedaviyi sectik sonunda
herseyimiz sifir di ileri hizli morfoloji sifirdi
ama 6. ayda tedavi ile hamile kaldim
bunun tedavisi var lutfen dogru doktor da tedavi ettirin esinizi

erkek faktörü olunca sonuç farklı mı oluyo.yani sağlam bir sperm yeterli değilmi?vallla kendi doktorumun olduğu yerde yaptırıcam.önce histeroskopi olmam lazım mış(hakkımızda hayırlısı olsun

evet canım bazı merkezlerde tüp bebek yanında IMSI yöntemide kullanıyorlar bunu genelde morfoloji sorunu olan kişilere yapıyorlar her merkez yapmıyor. bu yöntemi kullanan 6 başarısız denemeden sonra 7. denemede tutan vardı . sana niye histeroskopi yapacak doktor bi problem mi var, daha önceden rahim filmi çektirmiş miydin?

canım senin için çok sevindim bi umut oldu banada.ben tüp bebeğin hemen tutacağını tabiki düşünmüyorum ama aşılamaya göre şansın tüp bebekte daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Senim dediğin gibi doktorumuzu bulamamış olabiliriz her duyduğumuz doktora gittik çareler aradık ama olmadı sonunda tüp bebek denedik oda olmadı.
Siz hangi doktora gitmiştiniz, neler yapmıştınız, neler kullanmıştınız?

haklısın ama doktor eşimin yüzüne bunun tedavisi yok dedi.eşim zaten kür mür denemez inattır dr da öyle deyince artık hiç yapmaz.tüp bebekte dr %50 şans verdi tabi tek embriyo olayından bahsetmedi bize.hatta 2 tane koyuyoruz filan dedi.

onu diyen doktordan uzak durun
ne demek tedavisi yok
kur mur de yapmayin zaten adamakilli ilac ve vitaminlerle tedavi olun.
suan tup bebek te tek embryo ile tutunma sansi en fazla yuzde 20 dir arkadaslar . yalan soyluyorlar.!!!!

yasin 35 in altindaysa asla 2 koyamazlar
koydum diyende yalan soylemistir

yasin 35 in altindaysa asla 2 koyamazlar
koydum diyende yalan soylemistir

26 yaşındayım..yarın senin dediğin vitaminleri alcam.öbür aya ameliyat edecek..kafam çok karışık doktoruma da çok güveniyodum...ama bana bir kaç dr aynı şeyi söyledi.varikosel olmesın dedi zaten eşim ameliyat olmuş evlenmeden önce

haklısın canım sana katılıyorum.kesinlikle herkes eşinin tüm tahlillerini yaptırdıktan sonra tüp bebeği düşünsün.ben bebek isteyeli tam 1 sene oldu eşim birçok ilaç kullandı ama yine olmadı.2 hafta önce tekrar doktora gittiğimizde nihayet hormon tahlili yaptırmayı akıl etti de neden düşük olduğunu anladık şu anda klomen kullanıyor 10 gün sonra ögrenecez düzelip düzelmediğini inş yükselmiştir değerler

yaa bize neden dr lar bişey demedi..hormon testi filan istemedi.direk tüp bebek dedi yaaa.üroloji uzmanı da sigarayı bıraksın demiş sadece.

yaa bize neden dr lar bişey demedi..hormon testi filan istemedi.direk tüp bebek dedi yaaa.üroloji uzmanı da sigarayı bıraksın demiş sadece.

bence siz doktorunuzdan bir de hormon testi isteyin eşimin fsh ı düşük çıktı doktor nedeni bu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…