inşallah bu ay senıinki tutar aşılamam ne zaman yapılacak.yarın dr ile konuşucam öümüzdeki ay bende aşılama denicem...
amin canım isteyen herkesin olur inşallah bugün kontrolüm vardı doktor yumurta çok fazla diye dozu düşürmüştü oda tam geliştirmemiş salı günü tekrar kontrole gideceğim o zaman belli olacak umarım salıya kadar gelişir. Sen ne yaptın test yapacaktınız sonuç nasıl?
sonuçlar kötü çıktı tüp bebek dedi doktor.Artık yapacak bişey yok 3 yıl sonra tüp bebek denicez.
hayırlısı canım ne yapalım bizimde kaderimiz bu önümüzdeki ay aşılamamı deniyeceksin?
çok moralim bozuk tedavim sonlandı olmadı doktor yumurtalarım çok fazla oluyor diye dozu düşürdü bu seferde tam olgunlağa ulaşmadı başlamadan hayaller sona erdi ben anne olomak istiyordum
yani aşılaman öbür aya mı kaldı?çook stresli gerçekten Allah sabır versin..ben artık vazgeçtim.tüp bebek yaptırıcam gerekirse 5 6 defa denerim.olmazsa da kader artık.
evet ama ben yaptırmakta kararlı değilim hem maddi hem manevi açıdan iyi olunca tüp bebek yaptırmak istiyorum. inşallah seninde 2. denemeye kalmadan 1. denemende tutar
sen bu ay aşılama parası vermedin dimi?ben de aşılama yapalım mı dedim.dr bu sonuçlarla boşuna yaparız deyince kaldı.tüp bebek yapacak kısmet yaza belki yaptırırım.son şansımız tüp bebek.
canım biz ilaç parasını verdik geri kalan aşılama parasını vermemiştik ilaç parasıda yandı verdiğimizle kaldık anlıcan. maddi gücün varsa tüp bebek yaptır derim ben ama yaptıracağın yeride iyi araştır erkek faktörüne morfoloji konusunda deneyimli olan bi yere yaptır labaratuarı iyi olan bi yer bul.
erkek faktörü olunca sonuç farklı mı oluyo.yani sağlam bir sperm yeterli değilmi?vallla kendi doktorumun olduğu yerde yaptırıcam.önce histeroskopi olmam lazım mış(hakkımızda hayırlısı olsun
arkadaslar neden eslerinizi tedavi ettirmiyorsunuz
tup bebekle hemen olacaginimi saniyorsunuz suan ki tek embryo ile sansiniz yuzde 15 tup bebektede
yani 100 deneyenden 15 inin tuytuyor artik
bizde oyle sanip tup bebek denedik perisan olduk tutmadi tabiki
tedaviyi sectik sonunda
herseyimiz sifir di ileri hizli morfoloji sifirdi
ama 6. ayda tedavi ile hamile kaldim
bunun tedavisi var lutfen dogru doktor da tedavi ettirin esinizi
tup bebekle hemen olacaginimi saniyorsunuz suan ki tek embryo ile sansiniz yuzde 15 tup bebektede
tedaviyi sectik sonunda
evet canım bazı merkezlerde tüp bebek yanında IMSI yöntemide kullanıyorlar bunu genelde morfoloji sorunu olan kişilere yapıyorlar her merkez yapmıyor. bu yöntemi kullanan 6 başarısız denemeden sonra 7. denemede tutan vardı . sana niye histeroskopi yapacak doktor bi problem mi var, daha önceden rahim filmi çektirmiş miydin?
benim rahmim arkuat yani üstten biraz kavisli o yüzden önce ameliyat dedi dr.rahim filmi çektirdim orda çıktı.düşük riski olmasın diyemi yapcak bilmiyorum
haklısın ama doktor eşimin yüzüne bunun tedavisi yok dedi.eşim zaten kür mür denemez inattır dr da öyle deyince artık hiç yapmaz.tüp bebekte dr %50 şans verdi tabi tek embriyo olayından bahsetmedi bize.hatta 2 tane koyuyoruz filan dedi.
haklısın ama doktor eşimin yüzüne bunun tedavisi yok dedi.eşim zaten kür mür denemez inattır dr da öyle deyince artık hiç yapmaz.tüp bebekte dr %50 şans verdi tabi tek embriyo olayından bahsetmedi bize.hatta 2 tane koyuyoruz filan dedi.
yasin 35 in altindaysa asla 2 koyamazlar
koydum diyende yalan soylemistir
tedaviyi sectik sonunda
haklısın canım sana katılıyorum.kesinlikle herkes eşinin tüm tahlillerini yaptırdıktan sonra tüp bebeği düşünsün.ben bebek isteyeli tam 1 sene oldu eşim birçok ilaç kullandı ama yine olmadı.2 hafta önce tekrar doktora gittiğimizde nihayet hormon tahlili yaptırmayı akıl etti de neden düşük olduğunu anladık şu anda klomen kullanıyor 10 gün sonra ögrenecez düzelip düzelmediğini inş yükselmiştir değerler
yaa bize neden dr lar bişey demedi..hormon testi filan istemedi.direk tüp bebek dedi yaaa.üroloji uzmanı da sigarayı bıraksın demiş sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?