Eşinin sperm sayısında sorun olup hamile kalamayanlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lokosıtlenme hala bol lokosıt seklınde yazıyor antıbıyotıkler fayda etmedı.dr nerden kaynaklandıgını anlamak ıcın kültür istedi

allah allah bizde mikroskopik her sahada 15-20 lökosit göründü diyoo

lokosıtlenme hala bol lokosıt seklınde yazıyor antıbıyotıkler fayda etmedı.dr nerden kaynaklandıgını anlamak ıcın kültür istedi

AYY CNM YA ŞU PROFİL REMİNİ DEĞİŞTİR AYYYYYYY BAKAMIYOMM BALSURAT DİYON ÖLE ÖCÜ GİBİ RESİM VAR

canım bızde asırı lokosıt cıktı.antıbıyotık 1 hafta ıctı dr.demıskı yeterlı degıl nerden kaynaklandıgını pazartesı bellı olcak kültürden.ama bu lokosıt gecerse sayıların ıyı demıs46 mılyondan 69 mılyon baya arada fark oldu ılaclardan

HAYIRLIS CNM BİZİM SİZİNKİ GİBİ SORUNUMUZ YOK CNM BİZİM YÜZDE 55 HAREKETSİZ VAR O YÜZDEN SANIRIM AŞILMA OLDUM

NEYSE CNM BEN KAÇIYORUM İYİ DEĞİLİM YATACAĞIM TMM CNM TAKMA KAFANA CNM ARTIK TIP ÇOK İLERİ HİÇ SPREMMİ OLMAYAN ERKEĞE SPREM GELİŞTİRİ İLAÇLAR VERİYORLAR İÇİNDEN BİR TANE CANLIYI ALIP DÖLLÜYOLAR CNM YANİ HER KOŞULDA ANNE OLABİLCEĞİZ ALLAH SAĞLIK VE PARA VERDİĞİ SÜRECE

Canım kendine iyi bak sağol paylaşımların için öpüyorum senii.TAMAM DEĞİŞTİREYİM PROFILIMI sırnaşık şey:roflol::tomato:

:dance:
canım sızın sayı cok dusuk o yuzden asılama oldun balsuratın sayısı cok ıyı hareket sorunu var ikinizin durumu farklı balsurat canım insallah sorun giderilmiştirrrrr:teytey:

AYYY Canım çok sevindim böyle söyledin içime su serpildi.NURAYCIM dr.lokositin nerden kaynaklandıgını araştırıcak kültürden pazartesı günü dr.ümitli konuşmuş gayet ıyı hareketıde düzeltiriz demiş lokosıt gıderse .CANIM kendıne ıyı baka.s.:dance::1hug:

balsurat inşallah pazartesi yapılacak olan olan tahliller iyi çıkarda en kısa zamanda normal yoldan hamile kalırsın

Kizlar yine ben, birsey sorucam? Ben simdi bu rakamlara takildim. Simdi normal olan, 1ml de, 20 milyon sperm ve %14 morfoloji ise... Bu 1ml-de 2.8 milyon kaliteli sperm yapar degil mi? Benim esimin ileri hizi gayet iyi %62. Sperm sayisi 1ml-de 70 milyon ama morfoloji %5....Bu 1ml-de 3.5 milyon kaliteli sperm yapar. Simdi biz normalin ustu olmuyoz mu, peki ben neden hamile kalamiyorum, yillar oldu.
Lutfen soruma cevap verebilirseniz cok sevinirim, kafam karisti yine.
Ayrica hic doktorlar benim esime ilac falan da vermediler....

Asilamayi bu yaz denicez insallah. Ama ne demek istedigimi anlatabildim mi? Hani %5 olmasina ragmen toplam sayi cok dusuk olmuyor o zaman, ama hamilelik yok.

Tesekkur ederim ilgin icin. Zaten bu test sonuclarini hesaplaya hesaplaya matematigim gelisti. Asilama dedigin tup bebek degil mi?

Zamaninizi aldigim icin kusura bakmayin. Simdi asilama IVF dedikleri sey mi oluyor o zaman? Peki tup bebekle aralarindaki fark nedir?

evet canım sayı dusuk deıl hatta baya yuksek hızı da iyi ama sekil bozukluğu var bu da önemli bir kriter işte aman ne zor işler Allah kimseyi fazla ugrastrmasın insallah

AYYY bizim morfılojı %55 yani çok iyi şekilleri ozaman

Asilama ile tup bebek ne demek ogrendim :) Pardon sizi de yordum sorularimla. Nedense bize asilamadan doktorlar hic bahsetmedi, direk tup bebek dediler. Bir web sayfasi buldum, esimin sperm sonuclarini yazdim, doktor umarim yakinda cevaplayacak. Sanirim bizim tek karimiz esimin cok sayida fazla sperm uretmesi her nakadar bunlarin kaliteli olanlari az olsa da.
Balsurat, umarim bu antibotik cozumu ile biranonce guzel bir sonuca ulasirsin.
Websayfasini buraya yazabiliyor muyum acaba? Belki ilgilenenler vardir diye...

canım yaa nıye sorularınla yorulalım ki.websayfasını yazbilirsin sakıncası yok .BEN İLGİLENİRİM GÖNDERRR:teytey:

Tesekkur ederim. Simdi siz asilama deniyor musunuz? Bize direk tup bebek onerdiler

Tesekkur ederim. Simdi siz asilama deniyor musunuz? Bize direk tup bebek onerdiler

Canım bizim hareketliliğini düzeltmek için tedavisi mümkünmüş inşallah.AŞILAMA denemıyorum canım Ama kadındogumcunun dediği aşılamayı hemen yapalım.Ama ben bekleme taraftarım.başka dr.gidicem bakalım o ne der.tek dr.sözüne bağlanmak istemiyorum.melihcim sana birkaç dr.mu dedi tüpbebek diye:uhm:

Canım bak sende eşince keçiboynuzu yada keçi boynuzu pekmezıne devam,bala devam edin faydasını 1 haftada çok gördük biz 20 mılyon artış gösterdi bizde.Canım araştırdığım bilgilere göre:ÇİN,japon ve uzakdoğu ülkelerinde asırlardır uygulanıyormuş;1 tatlı kaşığı bal ve 1 tutam tarçını karıştır.bu karışımı sakıza bulayıp gün boyu çiğne Gebe kalamayan kadınlara iyi gelip,uterusu kuvvetlendiriyormuş.Ben 2 gündür deniyorum ve hep devam edicem.denemekte fayda varşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…