lokosıtlenme hala bol lokosıt seklınde yazıyor antıbıyotıkler fayda etmedı.dr nerden kaynaklandıgını anlamak ıcın kültür istedi
lokosıtlenme hala bol lokosıt seklınde yazıyor antıbıyotıkler fayda etmedı.dr nerden kaynaklandıgını anlamak ıcın kültür istedi
canım bızde asırı lokosıt cıktı.antıbıyotık 1 hafta ıctı dr.demıskı yeterlı degıl nerden kaynaklandıgını pazartesı bellı olcak kültürden.ama bu lokosıt gecerse sayıların ıyı demıs46 mılyondan 69 mılyon baya arada fark oldu ılaclardan
HAYIRLIS CNM BİZİM SİZİNKİ GİBİ SORUNUMUZ YOK CNM BİZİM YÜZDE 55 HAREKETSİZ VAR O YÜZDEN SANIRIM AŞILMA OLDUM
NEYSE CNM BEN KAÇIYORUM İYİ DEĞİLİM YATACAĞIM TMM CNM TAKMA KAFANA CNM ARTIK TIP ÇOK İLERİ HİÇ SPREMMİ OLMAYAN ERKEĞE SPREM GELİŞTİRİ İLAÇLAR VERİYORLAR İÇİNDEN BİR TANE CANLIYI ALIP DÖLLÜYOLAR CNM YANİ HER KOŞULDA ANNE OLABİLCEĞİZ ALLAH SAĞLIK VE PARA VERDİĞİ SÜRECE
canım sızın sayı cok dusuk o yuzden asılama oldun balsuratın sayısı cok ıyı hareket sorunu var ikinizin durumu farklı balsurat canım insallah sorun giderilmiştirrrrr:teytey:
balsurat inşallah pazartesi yapılacak olan olan tahliller iyi çıkarda en kısa zamanda normal yoldan hamile kalırsın[/Q yerimsenibençok Sağol canım allahım herkezin gönlüne göre versin:1hug:
lokositin ne oldugunu bilmiorum ama demekki yavaslatan oymus ve duzeltilmesi kolay birsey olsa gerek hic moralini bozma tatlim olcak Allahin izniyleeeee[/QUOTENuraycım LOKOSİT iltahap oluyormuş dr.öyle söyledi,nettede araştırdım tedavısi antibiyotik allahım ınsallah isteyen herkeze bana ve sana http://media.bigoo.ws/letters/style62/b.gif[/img] versin:sm_cool:
evet canım sayı dusuk deıl hatta baya yuksek hızı da iyi ama sekil bozukluğu var bu da önemli bir kriter işte aman ne zor işler Allah kimseyi fazla ugrastrmasın insallah
Asilama ile tup bebek ne demek ogrendim :) Pardon sizi de yordum sorularimla. Nedense bize asilamadan doktorlar hic bahsetmedi, direk tup bebek dediler. Bir web sayfasi buldum, esimin sperm sonuclarini yazdim, doktor umarim yakinda cevaplayacak. Sanirim bizim tek karimiz esimin cok sayida fazla sperm uretmesi her nakadar bunlarin kaliteli olanlari az olsa da.
Balsurat, umarim bu antibotik cozumu ile biranonce guzel bir sonuca ulasirsin.
Websayfasini buraya yazabiliyor muyum acaba? Belki ilgilenenler vardir diye...
Tesekkur ederim. Simdi siz asilama deniyor musunuz? Bize direk tup bebek onerdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?