E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Benimn eşimin ileri doğru hareketli sayısında ve yapısında problem vardı bu şekilde hamile kalman zor dedikleri halde 3 defa hamile kaldım. Ama 11 yılda... İlk ikisi hüsranla sonuçlandı. Birinde düşük yaptım. Digerinde karnımda öldü. 10 haftalıkken. Şimdi ise yine hamileyim 8+3 günlük umarım bunda sorun olmaz.
Yani sende hamile kalabilrisin. Yapacagın tek şey kendine dikat et. Umarım en kısa zamanda seninde iyi haberlerini alırız canım.
l@l€;1897841 .!.:bal bizim sorunu biliyorsun canım varikoselmiş inşallah ameliyattan sonra morfolji düzelirde rahatlarız
merhaba balsurat benimde eşimin anormal sperm oranı %9 doktorların dediğine göre bu oran düşük sebep ya varikosel olabilir o yoksa ilaç tedavisi o da olmazsa aşılama diyorlar bende isteyeli birbucuk sene oldu ama hala yok bu ay hastalanır hastalanmaz eşimle bi üroloji doktoruna gidicez bakalım doktor ne dicek kızlar umarım allah hepimize hayırlı evlatlar verir en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız 2008 hepimize ugurlu gelsin inşallah
Bu yazdiklariniz bana da moral oluyor tesekkur ederim. Bu baslik bir ara ortalikda yoktu, ben de yazamadim o yuzden. Benim esimin morfolojisi cok dusuk, %5 ama toplam (normal+anormal) urettigi sayisi cok, boylelikle denge biraz saglanmis oluyor gibi birsey. Ama ben yoruldum.....Denemeye biraz ara verdim, yoruldum......
balcım üzüldüm canım allah hayırlısını versin canım isyan etme allah inş verecek hem sana hem laleye tez zamanda bebek
Guzel soyluyorsun ama ben 29 yasindayim ve 7 yillik evliyim. Uzun sureden beri de bebek istiyoruz. Morfoloji icin sanirim yapilacak bir sey yok, hareketleri de oldukca iyi. Biz de diyetine dikkat ettik-keci boynuzu falan ve bayagi etkili oldu.
Ama daha once de yazdigim gibi ben cok yoruldum artik-is ayri stres, eve gel bebek stresi ayri. Biraz bu dusuncelere ara vermem lazim.
Peki simdi senin ruh sagligin nasil "Balsurat" ? Bildigim kadariyla esinin sorunu cok buyuk degildi vede o da tedavi edilmisti. Bu seni umarim biraz rahatlatmistir. Ilac tedavisinde misin?
Bende artık tüp bebeğe bağladım melih gibi umutlarımı.İnşallah o tutar gelişme var ama hala yetersiz vede morfolojidede sorun varmış.
Evet bende sanki bu ay biraz daha rahatladim. Yiyeceklere, gunlere falan dikkat etmeyince daha iyi oldu sanki. Ama kotu olan umudumun kalmamasi. Yani onceden elimden gelen herseyi yapiyordum, her ay hamile kalacam diye umudum oluyordu ama sonra da adet olunca hayal kirikligi...Simdi hayal kirikligi ortadan kalkti, bu cok guzel ama umudum da....Neyse tup bebege 7 ay kaldi :)
Balsurat, 2 ay sonra korunmayi birakicam demissin, bu cok guzel :) Eminim simdiden heyacanlaniyorsundur. Allah yardimcin olsun.
Esinesinti; benim esimin de morfolojisi dusuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?