Eşinin sperm sayısında sorun olup hamile kalamayanlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım inşallah negüzel böye şeyleri sizden duyunca daha çok moral buluyorum.Yeterki allahtan istemesini bilelim allah bize salih ve hayırlı olanı versin inşallah.Canım hayırlısıyla bu bebeğin sana sımsıkı tutunur.sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirip,hayırısıyla bebeğinim kucağına alırsın.kendine dikkat et.

Kizlar Başka Yokmu Eşinde Sorun Olan

balcım üzüldüm canım allah hayırlısını versin canım isyan etme allah inş verecek hem sana hem laleye tez zamanda bebek

l@l€;1897841 .!.:
bal bizim sorunu biliyorsun canım varikoselmiş inşallah ameliyattan sonra morfolji düzelirde rahatlarız

Lalecim canım evet biliyorum sizin durumunuzu canım merak etme nette araştırdıgım kadarıyla ve k.kdan edindiğim bilgilerle senın sorunda düzelicek varikosel ameliyatından sonra sperm tahlillerinde artış görülür.morfolojı yanı spermın yapısınıda varıkosel etkılemıştır.canım kedıne iyi bak:1hug:a.s.inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız.

merhaba balsurat benimde eşimin anormal sperm oranı %9 doktorların dediğine göre bu oran düşük sebep ya varikosel olabilir o yoksa ilaç tedavisi o da olmazsa aşılama diyorlar bende isteyeli birbucuk sene oldu ama hala yok bu ay hastalanır hastalanmaz eşimle bi üroloji doktoruna gidicez bakalım doktor ne dicek kızlar umarım allah hepimize hayırlı evlatlar verir en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız 2008 hepimize ugurlu gelsin inşallah

:1hug:canım evet ürolojıye gitmenizde fayda var hiç vakit kaybetmeyın bızde yenı gıttık dr.zaten.AMİNNN Allahım bütün bebek hasreti çekenlere hayırlı evlatlar vesin en kısa zamanda inşallah

Bu yazdiklariniz bana da moral oluyor tesekkur ederim. Bu baslik bir ara ortalikda yoktu, ben de yazamadim o yuzden. Benim esimin morfolojisi cok dusuk, %5 ama toplam (normal+anormal) urettigi sayisi cok, boylelikle denge biraz saglanmis oluyor gibi birsey. Ama ben yoruldum.....Denemeye biraz ara verdim, yoruldum......

Canım bu başlık diğer sayfalara kaymıştı yazılmadığı için.Canım morfolojı için eşin ilaç kullandımı?Aslında melihcim allahım ne zaman yazdıysa o zaman olucak.Ben bazen kendimi çok kaptırıyorum bebek konusunu hemen aklımı başıma almam gerek diyorum kendi kendime açıyorum müziği aksama kadar deşarj oluyorum şimdi zamanlarımızı bebek olunca çok ararız:roflol:Aslında herşey bebek değil evliliğimizin tadını çıkaralım bebeğimizi allahım dılediği zaman versin :teselli:

balcım üzüldüm canım allah hayırlısını versin canım isyan etme allah inş verecek hem sana hem laleye tez zamanda bebek

Murgizcim Canım artık kafaya takmıyorum.AMİNNNNN bebeklerimiz inşallah gelicek:1rolleyes:

Guzel soyluyorsun ama ben 29 yasindayim ve 7 yillik evliyim. Uzun sureden beri de bebek istiyoruz. Morfoloji icin sanirim yapilacak bir sey yok, hareketleri de oldukca iyi. Biz de diyetine dikkat ettik-keci boynuzu falan ve bayagi etkili oldu.
Ama daha once de yazdigim gibi ben cok yoruldum artik-is ayri stres, eve gel bebek stresi ayri. Biraz bu dusuncelere ara vermem lazim.

Evet keçiboynuzunun faydalarını duydum,allahım inşallah sana ve bebek isteyen kullarına kısa zamanda bebek verir.Sabrın sonu selamettir.Canım ne yapabilirizki elimizden birşey gelmiyor allahım kaderimizde bunları yazmış stres yapıp kendi vücudumuza zarar veriyoruz.Ben kendimi yedim bitirdim bebek stresinden 7 ay önce depresyona girdim.Şuanda hayatta tek düşündüğüm şey SAĞLIK SAĞLIKBen ilaçlardan sonra aklımı başıma toparladım.Kızlar halimize şükredelim,allah dermansız hastalık vermesin.Bebeklerimiz bırgun gelicek bize inanıyorum.

Ben artik butun umidimi tup bebege bagladim. Insallah o tutar, yoksa ben de deprosyana girerim herhalde! Esimin sperm dayisi dusuk ama hala milyonlarca sperm var, niye biri dolleyemiyor ki!
Benim yumurtlamam duzenli oluyor, hersey yolunda dediler ama acaba stresden yumurtam mi gelismiyor yoksa icine sperm mi kabul etmiyor dusunuyorum....Ben nasil daha once hamile kaldim (dusuk) onu da anlamadim.....O kadar cok sey kuruyorum kafamda....Insan kendini engellemiyor...Daha once de dedigim gibi, keci boynuzu bilmem ne onlari biratim, biraz olsun kafam rahatlasin diye-yumurtlama testi de yapmiyorum artik.

Peki simdi senin ruh sagligin nasil "Balsurat" ? Bildigim kadariyla esinin sorunu cok buyuk degildi vede o da tedavi edilmisti. Bu seni umarim biraz rahatlatmistir. Ilac tedavisinde misin?

Bende artık tüp bebeğe bağladım melih gibi umutlarımı.İnşallah o tutar gelişme var ama hala yetersiz vede morfolojidede sorun varmış.

Peki simdi senin ruh sagligin nasil "Balsurat" ? Bildigim kadariyla esinin sorunu cok buyuk degildi vede o da tedavi edilmisti. Bu seni umarim biraz rahatlatmistir. Ilac tedavisinde misin?

Canım benim şuan ruh sağlığım çok iyi atlattım ama hala 2 ay daha ılac ıcıcem yanı 8 aydır korunuyorum ben bu hastalıktan sebeb ama artık 2 ay sonra bende korunmayı bırakıyorum.Canım artık kendime yeni bir sayfa açıyorum,kafadan bebek meselesını son 1 aydır tamamen atmış durumdayım.artık umrumda bile değil.çünkü artık hayatta sağlığımdan başka hiçbir seyi düşünmüyorum benım için hayatta tek önemlı olan şey saglıklı.stressız bır sekılde yaşamak.Kafaya taktığım zamanları hatırlayınca kendıme cok kızıyorumCanım eşimin hareket sorunu düzelmiş durumda değil en son hareket %0 cıktı ama umrumda degıl.ALLLAH VERICEKSE EVLAT BIZLERE ZAMANI GELINCE VERIR.Eşime antıbıyotık ve vıtamın takviyeli tedaviye başladık.15 gün sonra kontrolde bakalım ne cıkıcak.Canım inşallah bebek isteyen hasret çeken herkeze allahım en kısa zamanda verir İNŞALLAH.canım sakın ama sakınn sakın dıyorum stres yapma zaten olcagı varsa stresten hamıle kalamıyoruz vücut kendini korumaya alıyor.Kafanı dagıtıcak başka şeylerle meşgul ol ben öyle yapıyorum.Faydasını görüceksin kendıne ıyı bak:1hug:

:1hug:
Bende artık tüp bebeğe bağladım melih gibi umutlarımı.İnşallah o tutar gelişme var ama hala yetersiz vede morfolojidede sorun varmış.

Canım inşallah canı gönülden yürekten inan ve sakın ama sakın stres yapma allah alnımıza yazdıysa bak görüceksin bebeklerımız bize gelicekler.Canımm inşallah tüpbebek denemen başarılı bir şekilde geçer ve bir vesile ile hamile kalırsın allah izin ederse.Sen yeterki dua et allahım hayırlısı neyse verır zaten yeterkı sabretmesını bılelım.Canım haberlerı beklıyoruz?burdan gelışmelerı bıze yazarsın en kısa zamanda inşallah.Allaha emanet ol allahım hayırlı.saglıklı evlat versın sana

Çok teşekkürler birilerinin duasını almak desteğini görmek çok moral verici.Allah herkeze bu duyguyu tattırsın inşallah.

Evet bende sanki bu ay biraz daha rahatladim. Yiyeceklere, gunlere falan dikkat etmeyince daha iyi oldu sanki. Ama kotu olan umudumun kalmamasi. Yani onceden elimden gelen herseyi yapiyordum, her ay hamile kalacam diye umudum oluyordu ama sonra da adet olunca hayal kirikligi...Simdi hayal kirikligi ortadan kalkti, bu cok guzel ama umudum da.... Neyse tup bebege 7 ay kaldi :)
Balsurat, 2 ay sonra korunmayi birakicam demissin, bu cok guzel :) Eminim simdiden heyacanlaniyorsundur. Allah yardimcin olsun.
Esinesinti; benim esimin de morfolojisi dusuk.

Evet canım rahat ol takma kafaya bak bir çok kişi tüp bebek aşamalarına başlayacağı zamanlarda kendiliğinden hamile kalabiliyor bakarsın inşallah sende normal yolla kalırsın.Evet canım her ay hayal kırıklığı yaşamaktan bıkmıştım bende ama kendimizi üzmeye hiç değmez,önemli olan sağlığımız iyi olsun,sağlığın yerını hiçbirsey tutmaz.Ben sağlığımın kıymetini şimdi anlıyor.CANIM çok sağol evet nisanda allah ızın ederse korunmayı bırakıcam.bu aradada eşimde tedavısını oluyor zaten.ALLAHIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA SANA,BANA TÜM BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN KADINLARI EN KISA ZAMANDA SEVİNDİRSİN.CANIM 7 AY ÇABUCAK GEÇER VE TRANSFERİN GERÇEKLEŞİP BEBİŞİN ANNESİNE TUTUNUR AMİNN.KENDINE IYI BAK a.s.:1hug:

Amin, Allah hepimize o guzel gunleri kismet etsin. Tesekkurler. 2 hafta sonra Turkiye'ye geliyorum bu arada, biraz heyecanliyim. 1 hafta kalicaz ama eminim cok guzel gececek. Canim en cok hamsi cekiyor. Konumuz disi ama yazdim iste.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…