Eşinin sperm sayısında sorun olup hamile kalamayanlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin, Allah hepimize o guzel gunleri kismet etsin. Tesekkurler. 2 hafta sonra Turkiye'ye geliyorum bu arada, biraz heyecanliyim. 1 hafta kalicaz ama eminim cok guzel gececek. Canim en cok hamsi cekiyor. Konumuz disi ama yazdim iste.... :)

AMİNNNN:roflol::roflol:CANIM İNŞALLAH GÜZEL GEÇER GÜNLERİN GEL GEL BU SENE ÇOK HAMSİ VAR TÜRKİYEDE BOL BOL YERSİN ŞİFA OLUR SANA İNŞALLAH:1hug:

aslinda komik olsun diye yazmamistim ama beni de guldurdun :) Tesekkurler :)
Napiyim, ben hamisiyi cok severim de .... :)

aslinda komik olsun diye yazmamistim ama beni de guldurdun :) Tesekkurler :)
Napiyim, ben hamisiyi cok severim de .... :)

Canım olsun hep bebek bebek diye morelimizimi bozucaz.Birazda gülelim.bende hamsıyı cok severim :roflol:yerimseniben

Kızlar eşinin sperm hareketinde sorun olup tedavi görüp ilaçlardan faydasını gören varmı artış oldumu udiğer tahlillerde.varikoselı olmayanlar için yazıyorum

balsurat bişey sormak istiyorum eşinin ilk sperm testini evde yaptık demişsin bu nasıl oluyor bilgilendirirsen sevinirim şimdiden teşekkrler cnm

balsurat bişey sormak istiyorum eşinin ilk sperm testini evde yaptık demişsin bu nasıl oluyor bilgilendirirsen sevinirim şimdiden teşekkrler cnm

Canım ılk testı evde yaptık derken şöyle anlatayım.eşim evde sperm örneğini yapıp 15dk. labaratuvara götürdü.canım evde yapılması saglıklı test sonucu vermeyebilir.ilk ve sondu zaten. en ıyısı yaptırmayı düşünüyorsa eşin labaratuvarda orda yaptırın.canım a.s.

Kizlarrr Eşinin Sperm Sayisi iyi Ama ileri hızlı Hareketi Az Olup Normal Yolla Hamilen Kalan Varsa Lütfen Paylaşirmisiniz merak ediyorumm

Son düzenleyen: Moderatör:
kımse okumadı galıba,yada benım durumumda olan yok :roflol:Kızlar esının sperm tahlillerinde ileri-Hızlı hareketi%15 olan mesela normal yolla hamle kalabıldınızmı???????

balcım ne oldu bi değişiklik varmı buarada sohbet bölümü yok olmuş((((

balcım ne oldu bi değişiklik varmı buarada sohbet bölümü yok olmuş((((

Murgizcim şuan bir değişiklik yok .Eşim salı günü kontrole gıdıcek dr bakalım tahlıller nasıl çıkıcak bu sefer.Canım sohbet bölümü şimdilik yok galiba.Sitede yenilikler,değişiklikler yapılmış yakın bir zamanda düzelicekmıs sohbet bölümü duyduğum kadarıyla Canım öpüyorum senıa.s.

anladım canım inş tahliller çok iyi çıkacak bu sefer kalbini ferah tut canım
sohbet bölümünüde dört gözle bekliyoz

Bizimde ileri hareketlilik yoktu B grubu hareketlilik Yüzde elliden yukarı olduğu için iyi kabul ediliyormuş.
Ama morfoloji kötü çıktı bizde %1
Bakalım aşılama deneyeceğiz 3. kez.

Bizimde ileri hareketlilik yoktu B grubu hareketlilik Yüzde elliden yukarı olduğu için iyi kabul ediliyormuş.
Ama morfoloji kötü çıktı bizde %1
Bakalım aşılama deneyeceğiz 3. kez.

Canım inşallah 3.Aşılaman başarılı geçer ve bebeğin sana tutunur allahın izniyle.Kaç senedir mücadele ediyorsun bebek için:uhm:

selam arkadaslar benim esimdede hic sperm bulunamadi ve klinefelder sedromu cikti esimde,tese ile sperm varmi diye bakilcak ama sansimiz cok düsükmüs,rabbim hepimizin yardimcisi olsun

canım benim allah tan ümit kesilmez... rabbim yardımcımız olsun inşallah..

Ben Bugün üye Oldum.uzun Süredir Takip Ediyorum Yazilanlari.ben De Paylaşmak Istedim.benim De Eşimde Sperm Morfoloji Bozukluğu Var.%4 çikti 2 Testte.7 Aydir Evliyim.hep Istedim.gerçi Doktorlar Olur Dedi Ama.sizden Biri Hamile Kaldiğinda Gözlerim Doluyo. Inşallah Bu Sayfalar, Yazilar Birer Ani Olarak Kalir.bebişler Kucağimizda Okuruz Bunlari

bize okulda öğretilen ml başı sperm sayısı 20milyondan fazla,morfoloji ve ileri hareket %50 ve üstü,sıcılaşma süresi yarım saatten az ise normal.ayrıca lökosit sayısı mlde 1 milyondan çok olmamalı çok olursa enfeksiyon belirtisidir.ve kan hsi olmamalı bu da hastalık belirtisi

Canım eşim dün dr kontrolüne gitti ve artık LOKOSİTTEN TAMAMIYLE KURTULDUK İLAÇŞ TEDAVİSİYLE :teytey:sperm sayımızda 61 mılyona çıktı hopaaa

Canım eşim dün dr kontrolüne gitti ve artık LOKOSİTTEN TAMAMIYLE KURTULDUK İLAÇŞ TEDAVİSİYLE :teytey:sperm sayımızda 61 mılyona çıktı hopaaa

Canım benim çok sevindim inana. inşallah rabbim kısa zamanda kucağını meleklerle doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…