E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Amin, Allah hepimize o guzel gunleri kismet etsin. Tesekkurler. 2 hafta sonra Turkiye'ye geliyorum bu arada, biraz heyecanliyim. 1 hafta kalicaz ama eminim cok guzel gececek. Canim en cok hamsi cekiyor. Konumuz disi ama yazdim iste.... :)
aslinda komik olsun diye yazmamistim ama beni de guldurdun :) Tesekkurler :)
Napiyim, ben hamisiyi cok severim de .... :)
balsurat bişey sormak istiyorum eşinin ilk sperm testini evde yaptık demişsin bu nasıl oluyor bilgilendirirsen sevinirim şimdiden teşekkrler cnm
balcım ne oldu bi değişiklik varmı buarada sohbet bölümü yok olmuş((((
Murgizcim şuan bir değişiklik yok .Eşim salı günü kontrole gıdıcek dr bakalım tahlıller nasıl çıkıcak bu sefer.Canım sohbet bölümü şimdilik yok galiba.Sitede yenilikler,değişiklikler yapılmış yakın bir zamanda düzelicekmıs sohbet bölümü duyduğum kadarıyla Canım öpüyorum senıa.s.
Bizimde ileri hareketlilik yoktu B grubu hareketlilik Yüzde elliden yukarı olduğu için iyi kabul ediliyormuş.
Ama morfoloji kötü çıktı bizde %1
Bakalım aşılama deneyeceğiz 3. kez.
selam arkadaslar benim esimdede hic sperm bulunamadi ve klinefelder sedromu cikti esimde,tese ile sperm varmi diye bakilcak ama sansimiz cok düsükmüs,rabbim hepimizin yardimcisi olsun
merak etme cnm tek canlı spremle kadın hamiş oluyo tek canlı varsa tüp yaptırısın herzaman umut vardır yoksa nasıl yaşarızzzzzz
bize okulda öğretilen ml başı sperm sayısı 20milyondan fazla,morfoloji ve ileri hareket %50 ve üstü,sıcılaşma süresi yarım saatten az ise normal.ayrıca lökosit sayısı mlde 1 milyondan çok olmamalı çok olursa enfeksiyon belirtisidir.ve kan hsi olmamalı bu da hastalık belirtisi
Canım eşim dün dr kontrolüne gitti ve artık LOKOSİTTEN TAMAMIYLE KURTULDUK İLAÇŞ TEDAVİSİYLE :teytey:sperm sayımızda 61 mılyona çıktı hopaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?