- Konu Sahibi sevgilim06
-
cnm nasıl oluyor iğneli epilasyon bilgi verirmisin biraz acısı varmı ne bileyim gerçekten kesin çözümmü hiç çıkmıyormu artık tüm vücuda yapılabiliyormu ve tabiki fiyatı nasıl :18:bir an önce şunlardan kurtulsak tüm bayanlar olarak dimi ama insan üşenio valla artıkKÖKTEN ÇÖZÜM GEREK
erkekler için özel bölge bikini bölgesi önemlidir bence her erkekte temiz olsun ister.:)
biz bayanların işi çok zor off off bu tuylerle kıllarla başımız dertte.:44:
Benim nişanlım geçen kaşların çıkmış dedi yaa daha 1 hafta olmadı gideli dedim sen git ben parasını veririm dedi
takıntılıdır benim eşim...
daha nişanlıyken "ben hoşlanmam böyle kıldan tüyden" dedi ve beni lazer epilasyona gönderdi...
kredi kartını verdi elime "git yaptır komple hiç kalmasın" diye...
iyi dedim bende canıma minnet gittim...
kurtardı beni sağolsun...
Çok iyi ya :) Bişey sormak istiyorum yeri değil ama ne kadar tuttu hepsi bide hiç ama hiç çıkmıyomu daha sonra? Arkadaşım bacaklarına gitti gene çıkıyo tek tükte olsa gözü rahatsız ediyo yani. Bu yüzden merak ediyorum bende gidicem çünkü.
Ne güzel ya. Darısı başıma inşallah. Benimde kıl köklerim aşırı yakın deriye ağdayla alıyorum sürekli bacaklarıma falan daha bi kere jilet sürmedim. Ama o kadar kötü çıkıyolar ki gören jiletlemi alıyosun diyo. Beyaz tenli olmaya rağmen sert ve siyah çıkıyo nefret ediyorum. Bi kere sevgilimle buluşcağımda kapri giymiştim bi önceki günde bacaklarımı almıştım baktı bacaklarıma ya askm senin bacakların niye böyle nokta nokta gözüküyo tüylerin demşti çok utanmıştım
Ne güzel ya. Darısı başıma inşallah. Benimde kıl köklerim aşırı yakın deriye ağdayla alıyorum sürekli bacaklarıma falan daha bi kere jilet sürmedim. Ama o kadar kötü çıkıyolar ki gören jiletlemi alıyosun diyo. Beyaz tenli olmaya rağmen sert ve siyah çıkıyo nefret ediyorum. Bi kere sevgilimle buluşcağımda kapri giymiştim bi önceki günde bacaklarımı almıştım baktı bacaklarıma ya askm senin bacakların niye böyle nokta nokta gözüküyo tüylerin demşti çok utanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?