eşiniz ağdanıza karışır mı..tüylerinize...

evet laf eder şakayla karısık sadri alısık hesabı . Ciddi soylemez ama ciddiye alacak kadar etkıleyıcı saka yapar . . . lazere hiç bir zaman izin vermedi bende ona anlam veremıyorum kuafore tonlarca para harcamakdan zıyade canım 100 kere yanmıcak ve biticek ama ısrarla hayır diyip durdu ve ben uzasada umursamıyorum sıkıldım artık agda yapamıyorum epılasyonda canım cok yanıyor kuafore bır ton parar harcıyorum cunku benım tuycuklerım sagolsun 1 hafta sonra bır bakıyorum belirmiş yine gıcık oluyorum anlayacagınız kdınların işi çokkk zor sıkıldım bende bu tuylerdenn evlenınce daha kotu oluyor ya :s

her gün görmediğim için, onun yanına giderken heryrimi alırım bir güzel sizinkiler gene iyi, benimki göğsünü, sırtını aldırıyor. he birde ensesinide aldırtcakmış!

benim eşimde istemiyor baskı kurmaz üzerimde ama bakımlı görünmemi istiyor. bacaklarımın kıllanırını sürekli ağda yapmak zorunda kalıyorum.biraz uzayınca az kaldı bana yetişeceksin der
ben kendime bakayımda başka bişey isdemiyor ben üşenirim o eliyle alırgötürür kuaföre beni süslemeye benimde böyle bi eşim var işde desem ki ona gel kaşlarını düzelteyim biraz incelsim itiraz etmez sen beyeniceksen alalım der :)

cnm iğneli yaptırıp memnun kalanlara hayret ediorum.ben başlamıştım b kaç sene önce ama iğnenin her değdiği nokta kan içinde kalıordu bende.ve hayatmda öle b ağrı yaşamadm ben.dayanacak gbi değildi bıraktım.belki de benm cildim çok hassas bilemiorum ama tüm kıl alma yöntemleri kalksa sadece iğneli epilasyon kalsa ben kıllı gezerm yine de yaptıramam :)))

yahu arkadaşlar ben çok tıtızım bu tuy konusunda ama bıraz uzaması lazım alınması için değilmi.peki eşleriniz özel bölgenızdeki tüylere bırşey dıyormu? ben titizliğimden süreklı tahriş ediyorum offff off.

erkekler için özel bölge bikini bölgesi önemlidir bence her erkekte temiz olsun ister.:)
biz bayanların işi çok zor off off bu tuylerle kıllarla başımız dertte.:44:

katılıyorum sana.kadın olmak zor yaa

Evli değilim erkek arkadaşım var.
Ben zaten kıldan tüyden nefret eden biriyimdir.
Bu yüzden kıllı dolaşmam. Allah korusun başıma bir şey gelse pis olmak istemem.
Bu aralar lazere gittiğimden yüzümdekileri alamıyorum sadece kısaltmak zorunda kalıyorum ama bazen bu yüzden çok rahatsız oluyorum.
O ise ben seni her halinle seviyorum beni hiç rahatsız etmiyorlar dese bile bana göre rahatsız verici bi durum.
Bi bayan her zaman temiz olmalıdır.

Benim nişanlım geçen kaşların çıkmış dedi yaa daha 1 hafta olmadı gideli dedim sen git ben parasını veririm dedi

Benim nişanlım geçen kaşların çıkmış dedi yaa daha 1 hafta olmadı gideli dedim sen git ben parasını veririm dedi

bende hiç uzatmayı sevmem zaten 3 günde bir cımbızla düzeltirim
vücudumdaki bacak koltuk altı vs lazere gidiyorum uzatmayı sevmem önce kendim için temizim sonra başkası için

takıntılıdır benim eşim...
daha nişanlıyken "ben hoşlanmam böyle kıldan tüyden" dedi ve beni lazer epilasyona gönderdi...
kredi kartını verdi elime "git yaptır komple hiç kalmasın" diye...
iyi dedim bende canıma minnet gittim...
kurtardı beni sağolsun...

Çok iyi ya :) Bişey sormak istiyorum yeri değil ama ne kadar tuttu hepsi bide hiç ama hiç çıkmıyomu daha sonra? Arkadaşım bacaklarına gitti gene çıkıyo tek tükte olsa gözü rahatsız ediyo yani. Bu yüzden merak ediyorum bende gidicem çünkü.

2500 lira verdim ben komple....
tamamen bitmedi tabi hala tek tük var 6-7 ayda bir gidiyorum...
ama zamanla hiç çıkmıcak inşallahhhhhhhhh....

Ne güzel ya. Darısı başıma inşallah. Benimde kıl köklerim aşırı yakın deriye ağdayla alıyorum sürekli bacaklarıma falan daha bi kere jilet sürmedim. Ama o kadar kötü çıkıyolar ki gören jiletlemi alıyosun diyo. Beyaz tenli olmaya rağmen sert ve siyah çıkıyo nefret ediyorum. Bi kere sevgilimle buluşcağımda kapri giymiştim bi önceki günde bacaklarımı almıştım baktı bacaklarıma ya askm senin bacakların niye böyle nokta nokta gözüküyo tüylerin demşti çok utanmıştım

Benimde kıl köklerim çok belliydi şimdi lazerle azaldı şükür

benimde öyleydi ama daha ilk lazer seansımda geçti hepsi....
şimdi çıksa bile belli olmuyo çok çok zayıfladılar....

kaşımı bıyığımı kendim aldığım için uzamasına fırsat bile vermiyorum.diğer yerlerimide makineyle alıyorum.0,5 mm ye kadar aldığı için makinem uzamasını beklemiyorum bile her boşlukta alıyorum.ama gecen ay uzatmıştım komple her yerimi toparlanması için hepsi aynı zamanda aynı boyda çıksın diye.çok rahatsız oluyordum ama özelliklede ilişki sırasında sonra aldım hepsini tabi aldığım akşamda eşime dedim bak gaymak gibim oldum :) diye şort falan giymiştim çünkü hani merak ettim hiç bişi demedi çünkü rahatsızlık falan duydumu anlamak istedim tüylümü iyi tüysüzmü dedim ikisininde yeri başka ddi şaştım kaldım sapıkmısın dedim :) kızdım hatta ben bosuna rahatsız olmuşum yani.ayıp oldu biraz ama durum bende bole yani:)

eşim bana bu konularda karışmaz kaşımı zaten kendim düzeltiyorum bıyıgımıda cıktıkca alıyorum vücudumuda makineyle aldıgım için rahatım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…