- 6 Temmuz 2012
- 143
- 18
- 68
- Konu Sahibi sevgilim06
-
hayırr zaten hiç uzatmam düzenli yaparım ağdamı .
Uzatmadan ağda nasıl yapılıyor ben de bunu anlamıyorum. Sonuçta kalın olan bacak tüylerini ya da ne biliyim genital ya da koltuk altını 0.5 milimken alan ağda mı icat edildi ben mi bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.
biraz uzadığında zaten o kadar belli olmuyor tüyler. Almak için 5cm olmasına gerek yok birazcık uzayınca alıyorum ben. Kişiden kişiye değişir tabi benim tüylerim ince olduğu için alınıcak gibi olsada çok belli olmuyor.
benimde çok ciddi evliliğe doğru giden bi ilişkim var benim sevgilimde dikkat eder ilk bulusmamızda bıyık falan yoktu demişti mesela dikkat etmiş demekkiama benım aklıma takılan bişey var anladığım kadarıyla benımki tüyü sevmiyo ağda yapıyorum devamlı ama biliyosunuzki ağdayı yapabilmek için tüylerin ağdanın çekebileceği uzunluğa gelmesi gerekiyo evliyken bu durumu nasıl yapıcam yaa lazer düşünüyodum ama kuaförüm yaptırmıştı konuştuk bu konuyu bana lazer yapılsa bile küçük küçük tüylerin tekrar çıktıgını ve hiç bi anlamı olmadıgını mecburen ağdaya devam ettiğini söyledi yok mu bunun bi çaresi yaa jilet asla yapamam epilatörde sert çıkartıyo daha önce denemiştim jiletten cok bi farkı yok karınca yumurtası yağı demişti biri bana kullanan var mı ya da tüyleri yok denecek kadar azaltıyo mu ki
karışmaz.almam için bir miktar uzamasnı beklerim ve o halini görür,hiç birşey demez sağolsun.
bir ara sohbeti geçmişti,rahatsız olmadığını bunun doğal birşey olduğunu söylemişti.
seni incitmek istememiş kocan ama hiç dogal bi şey olur mu .. taş devrinde mi yaşıyoruz agda var jilet var lazer var yapmayn allah askına ya ben sunları okurken bıle rahatsız oldum ınsanın kendısını temız hissetmesi etrafına temız gorunmesınden daha guzel ne olabılr kı .. hangı erkek kıllı kadın sever ya .. biriside yazmıski ben hamıleyken agdamı kocam yapacak e be ablacım ben sana ne diyim yorumsuzzsun sen ya ablan kardesın bı seyın yokmu da adamı nelere bulastırıosun pess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?