eşiniz ağdanıza karışır mı..tüylerinize...

benim eşimde aynı karışmaz zaten ben kendim rahatsız olurum asla ama bi kere yoğunluktan bıyıklarımı alamamıştım o zaman yakında beraber bıyık burarız demişti çok gülmüştük

karışmazki benim sevgilim de kaşıma bıyığıma hatta ben sürekli kaşlarım için kuaföre gidiyorum diye kızar :26:
ama tabi daha evli degiliz vücudumun %75 ini görmedi o zaman bir şey der mi hiç bilmiyorum :26: lazere başlıycam inşallah

bu konuyu görünce aklıma liseden bir anım geldi anlatcam valla gızlar birgün yine kaş bıyık o biçim okula gitmişim..erkek arkadaşımla sırada bekliyoruz sınıflara giricez..bundan 4 sene önce falandı hala var mı o uygulama bilmiyorum kapı girişlerinde hocalar erkekleri saç sakaldan kızları da saç giyim makyajdan kenara çeker gerekirse berbere hatta eve bile gönderirlerdi.neyse bizimki bana baktı sakal bıyıktantan alıyolarsa senide kaş bıyıktan alsınlar adaletsizlik bu diye bağımaya başladı..hala hatırlarım çoook utanmıştımmm o günden sonra elektron mikroskobuyla alıyorum tüylerimi.

Hayatımda böyle bir şey başıma gelmedi Allah da getirtmesin.
Ben şakasını yapabilirim, yok bıyıklarımız yarışır falan o bana kızar nasıl olur da kendimi aşağılarmışım, asla böyle şeyler söylememeliymişim.
Hatta kuaföre gitmem lazım geç görüşelim dediğim zamanlarda ne gerek var, şimdi zamanımızı harcama başka zaman halledersin, 1 yıl gitmesen çirkinleşemezsin söylemleriyle motive eder.
Biz onların yok göğsüne, sırtına,bacağına,sakalına karışıyor muyuz ki ne münasebet onlar karışsın, bizler de insanız uygun olmadığımız anlar var.
Belki de benim vereceğim cevaptan korktuğu için bana karışmıyordur bilemiyorum

benim eşimde bişi demez... bazen ağda için accık uzasa... ooo karıcım maşallah bacakların hatıra ormanı gibi der gülerizz küçücük zaten problem edecek kadar uzatmam ağda boyu olsun yeter

Sevdiceğimin bıyıklarındaki tüyleri sayıyordum o zamanlar yeni çıkıyor, saydım "15-20 tane ahaha" diye güldüm o da bana "sen kendi bıyıklarına bak benimkinden çok" dedi Odunum benim, halbu ki 2 tanecik tüyüm var

Pek karışmaz yani o da

hiç karısmaz valla..hani alınmıs olsa memnundur ama uzasa falan bişey denmez hamileyken kısın bacaklarımı almamıstım bayağıda uzundu(pis kadın diceksiniz ama9ne yapim usendım.hiç bişey demedi...

biraz uzadığında zaten o kadar belli olmuyor tüyler. Almak için 5cm olmasına gerek yok birazcık uzayınca alıyorum ben. Kişiden kişiye değişir tabi benim tüylerim ince olduğu için alınıcak gibi olsada çok belli olmuyor.

Sizin tüy yapınızdan kaynaklanıyor o zaman herkes malesef sizin kadar şanslı değil. Tüylerin belirgin olduğu dönemler oluyor mecburen ağda yaptırmak isterken.

Hiç karışmaz zaten sürekli epilatörle alırım ben ama bazen zaman bulamadığım ve uzadığı oluyor hani o zamanlarda evde şort falan giymiyorum cinsel münasebete de girmiyorum. Pek farkında olmuyor yani birkaç günlük bir yoğunluktuır o da zaten ya işten geç çıkmışımdır yemek falan vakit olmamıştır ya da evde işim çoktur hem çalışıp hem evle ilgilenince oluyor böyle durumlar. Hiç zamanom yoksa jiletle alıyorum artık napıyım. Ben hamilelikten korkuyorum oraları görmezsem nasıl alıcam diye ama yapıcaz bir şekilde. Bazı gebeler eşlerine aldırıyor ay iğrenç birşey bana göre veririm parayı ağdaya giderim o zamanda herhalde en fazla gelir annem yapar ama eşim asla yani.

karışmaz.almam için bir miktar uzamasnı beklerim ve o halini görür,hiç birşey demez sağolsun.
bir ara sohbeti geçmişti,rahatsız olmadığını bunun doğal birşey olduğunu söylemişti.

Epilatör epey azaltıyor bence daha zayıf çıkartıyor bilakis

valla parası olan gitsin lazereee ne agdaaa ne bi şey derdi daha 2. senasıma gittim kılların yarısı yokoldu cok gec ckıo digerleri de.. hemde komple 10 seansına estetica parkta 550 tl verdim.. daha 8 seans daha gitcem büyük rahatlk.. bizler kadınız ne öylee kıllı kıllı kocamın karsısında oturursam o da gider kılsız tüysüz biriyle aldatır tabi hahahas sizlere belli etmez belki ama içinden kmbilir neler diolardır D:

karışmaz.almam için bir miktar uzamasnı beklerim ve o halini görür,hiç birşey demez sağolsun.
bir ara sohbeti geçmişti,rahatsız olmadığını bunun doğal birşey olduğunu söylemişti.

seni incitmek istememiş kocan ama hiç dogal bi şey olur mu .. taş devrinde mi yaşıyoruz agda var jilet var lazer var yapmayn allah askına ya ben sunları okurken bıle rahatsız oldum ınsanın kendısını temız hissetmesi etrafına temız gorunmesınden daha guzel ne olabılr kı .. hangı erkek kıllı kadın sever ya .. biriside yazmıski ben hamıleyken agdamı kocam yapacak e be ablacım ben sana ne diyim yorumsuzzsun sen ya ablan kardesın bı seyın yokmu da adamı nelere bulastırıosun pess

Son düzenleme:

abartmayın isterseniz.
eşimin beni incitmemek için mi öyle dediğini yoksa gerçekten böyle düşündüğünü siz bilemezsiniz.
eşimi tanıyan benim.
kıl doğal bir döngüdür.
Allah bizi böyle yaratıyorsa emin olun bununda bir nedeni vardır.ki var da.
iki satır yazımdan jiletten,ağdadan bir haber kıllı kıllı kocasının karşısına çıkan bir kadın profili mi çıkardınız?pes!
hem öyle olsada bunun muhakemesi size düşmez.
ben kendime dikkat ediyorum,herşeyden önce kendim için.
dünyanın her türlü hali vardır....herşey insanlar içindir.
yeri gelir eşiniz sizi kıllıda görür,kusarkende,gaz çıkartırkende,hastalıktan banyo edemeyip kokacak halde de....
temizlik elbette güzeldir ve her bayan buna dikkat eder.
sizin okuyup o dalga geçtiğiniz hamile bayanda diğer bayanlarda temizliğine dikkat ediyorlar,tasalanmayın.
kılları uzamış,eşleri görmüş...bunnlar bizim özensiz olduğumuzu göstermez.
hem eşi razıysa kıllarını almaya size ne?
size mi düştü tasası?
hadi diyelimki bende kıllı kıllı çıktım kocamın karşısına gene size ne?

ha bu arada...
eşim eczacı.
istesem bin bir çözüm bulur kökten kurtulurum,
fakat bu işin içinde ve bilincinde olan bir eşim var ve üstüne basa basa söylüyorum ''doğal'' bir durum ve bu nedenle müdahele etmeyi sağlık açısından da doğru bulmuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…