eşiniz ağdanıza karışır mı..tüylerinize...

sırf bu yüzden evlenmeyi geciktrmeye çalışıyorum önce lazere gideyim diye. bende bi nişanlı var evlerden ırak sayesinde takıntılı oldum çıktım

benim eşimde istemiyor baskı kurmaz üzerimde ama bakımlı görünmemi istiyor. bacaklarımın kıllanırını sürekli ağda yapmak zorunda kalıyorum.biraz uzayınca az kaldı bana yetişeceksin der
ben kendime bakayımda başka bişey isdemiyor ben üşenirim o eliyle alırgötürür kuaföre beni süslemeye benimde böyle bi eşim var işde desem ki ona gel kaşlarını düzelteyim biraz incelsim itiraz etmez sen beyeniceksen alalım der :)

sizi sizden daha çok düşünmesi harika olmalı:)

karışmasınlar yaaaa.
allahın gücüne gitmesinde şu tüyden kıldan bıktım artık

neyse yinede şükür halimize..

ya şu iğneli epilasyon nasıl oluyor fiyatları nedir bilgi verir misiniz?bilen arkadaslar cevap verirseniz sevinirim..

kocam nefret eder kıldan tüyden... bz 5 yıllk birliktelikten snra evlendiğimz için huyunu suyunu çok iyi biliorum o yzden bn tüm vücut lazer epilasyon yaptrdım çooook rahatım valla kışın bile şort askılı vs gyebilmek çok rahat oluyo kızlarrr sadece bacağımda tek tük kaldı son seansıma gdcem ama btmezse iğneliyle halledcem zaten sarı ve ince yani göze batmıo özellkle bkini bölgesi ve koltukaltı için şiddetle tavsiye ederm... ben bıyıklarıma bile yaptrdım

Benim eşimde ilk zamanlar evlendiğimizde sürekli karışırdı kuaför vaktin gelmiş derdi ben üzülürdüm çok bazen ağladığım olurdu ben rencide ettiğini söylemiştim. Sonra eşimdemi üzüldü çok bir daha söylemedi.Bende özen gösteriyorum sık gidiyorum kuaföre kaş ve bıyıklar için az bile çıkmış olsa. Bacak ve bikini bölgesini de hiç sorun etmedi şimdiye kadar Allaha şükür :) çünkü sir yaptırıyorum uzamasını mecbur bekliyoruz. Ama baya baya azaldı artık yaptırdıkça geç çıkıyor uzun süre idare ediyor.

Erkek dedigin kıllı olur kadın dedigin kaymak gibi olur tabi adamlar da haklııı kendılerı gıbı bırıyle beraber olmak ıstemıyorlar .)))))))))) eski sevgilim kolumdaki kılları görünce anaa benimkilerden uzun kız alsana demişti nasıl kızarmıstım hahahaha

walla benim kaşlarım çok çabuk uzamaz ama bıyıklar çabuk uzar... farklı şehirlerdeyiz onun yanına gitmeden önce kaş bıyık kaymak gibi giderim... 3-4 gün sonra alttan hafif hafif çıkmaya başlar bıyıklar benim ki çok sever cımbızla uğraşmayı o alır eline cımbızı alır hepsini çünkü hiç sevmiyo kılı tüyü:)) hiç olmadı alır cımbızı kendisi alırrr hihihihih:))

eşimin de elinden cımbız düşmez desem yeridir :) yakında ağda yapmasını öğreteceğim :)) azıcık uzasın dalgasını geçmeye başlar.. dilinden kurtulmak için bu sene lazere gideceğim :)

ağdacımda sohbet ederken söylemişti ağdacım, eşinin isteği üzerine uzatanlar varmış hanımlar :) nie herkesi kendimiz gibi sanıoruz ki ben bunu duydugum da "yuhh artıkk beee :/ daha neler" demiştim ama :):) gercekten kuaför arkadaşlardan da söyleyenler oldu gerçekmiş yani :) hatta kadının biri saç örgüsü yapmış sadece etrafını agda yaptırıo demişti ağdacı şok olmustum. jiletle kocasının baş harfini kazıyanlar bile varmıs agdaya gelince etrafını aldırıolarmıs :):):) bana cok komik gelmişti ama enteresan hatta dıolarmıs ki kocaları "o ne öle be çocuk gibi böle kalsın"... ben bazen aklıma gelince gülerim bunlara ama enteresan kişilikler işte herkesin düşüncesi isteği farklı olabiliyor :)

bana gelince bende uzatmam ama bıyık konusunda benm eşim de dalga geçer maşallah maşallah falan der güleriz birlikte :) ben öğrettm ağda yapmayı valla hatta ona da yaptım ama yarım bıraktı :) ikinci acımaz dediysem de dinletemedm :) malum doğum yaklaşınca yardıma ihtiyacım olacak o zaman o yapacak hepsini :)

ayyy örgü ve harf kazıma dehşet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…