- Konu Sahibi sevgilim06
-
bıyıklarımı yıllar önce iğneliyle yokettiğim için o sorun yok,kaşlarımı kendim alırım kolay kolay uzatmam.yüzde sorun yok yani.ama vücuda üşenirim bazenyine de evlendiğimden bu yana bacaklarımı fazla bırakmıyorum.yalnız bikini bölgesine çok karışıyordu ilk senelerde şimdi alıştı garibim. öyle de olur böyle de ikisini de seviyorum diyor.
ya şu iğneli epilasyon nasıl oluyor fiyatları nedir bilgi verir misiniz?bilen arkadaslar cevap verirseniz sevinirim..
walla benim kaşlarım çok çabuk uzamaz ama bıyıklar çabuk uzar... farklı şehirlerdeyiz onun yanına gitmeden önce kaş bıyık kaymak gibi giderim... 3-4 gün sonra alttan hafif hafif çıkmaya başlar bıyıklar benim ki çok sever cımbızla uğraşmayı o alır eline cımbızı alır hepsini çünkü hiç sevmiyo kılı tüyü:)) hiç olmadı alır cımbızı kendisi alırrr hihihihih:))
ağdacımda sohbet ederken söylemişti ağdacım, eşinin isteği üzerine uzatanlar varmış hanımlar :) nie herkesi kendimiz gibi sanıoruz ki ben bunu duydugum da "yuhh artıkk beee :/ daha neler" demiştim ama :):) gercekten kuaför arkadaşlardan da söyleyenler oldu gerçekmiş yani :) hatta kadının biri saç örgüsü yapmış sadece etrafını agda yaptırıo demişti ağdacı şok olmustum. jiletle kocasının baş harfini kazıyanlar bile varmıs agdaya gelince etrafını aldırıolarmıs :):):) bana cok komik gelmişti ama enteresan hatta dıolarmıs ki kocaları "o ne öle be çocuk gibi böle kalsın"... ben bazen aklıma gelince gülerim bunlara ama enteresan kişilikler işte herkesin düşüncesi isteği farklı olabiliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?