eşiniz ailesine sizi değişiyorsa tepkiniz ne olurdu?

Derecesine kademesine gore küçük oynamalar oluyor öğretmen maaslarinda. 2700 falan.
Keske cevap vermeseydiniz de konu sahibi arkadas bize ogretmen oldugunu ispatlasaydi. Hos kpss ye girmeden okullar acilinca nasil gorev yapacaginin cevabi da yok kendisinde. Baska bir sey soracam kendisine ogretmenlere alan sinavi getirildi ya hani sinifcilarda da var mi alan sınavı Tugbaaktas

Ben bu olayi bdv da okumustum ama. Ya da benzer olay miydi? Cozemedim. Arkadas yeni uyeymis

Devrelerim yandi resmen gece gece. Simdi soru 1)abi hala yurt disinda mi da esiniz kacak yollardan yengenin evine gidebiliyor? Soru 2) diyelim ki iliskileri ve hatta cocuklari var kv ve kp bu durumda niye abiyi eltiden bosatmiyorda sizle ugrasiyor? Cunku cocuklari varsa siz bosansaniz dahi bu kepazelik kapanmayacak. Soru 3) esinizden oldugu dillendirilen kücük cocuk esinize mi yoksa abiye mi benziyor? Soru 4) siz hala onlari nasil bacaklarindan cart diye ayirmadiniz?

Haklisiniz hemen atladim. Sustum tamam

Haklisiniz hemen atladim. Sustum tamam
Yok estagfurullah. Susun diye demedim. Arkadas gecedendir senaryo yaziyor gibi geldi bana. Ogretmen maasiyla pekala ayaklari ustunde durabilecegini anlatmaya calisiyordum sonra belki o da senaryodur diye dusunuce....ayyyy amaan. Bana ne be. Kadinjn belki uykusu kacmistir dur bir sey uydurayim da maksat muhabbet olsun demistir.. pff. Bu saate kadar niye bu konuyla ilgilendim ki zaten. Hayat kisa kuslar ucuyor horozlar otuyor. Sanirim komsular hindi besliyo evlerinde...hindileri dinliyorum gozlerim kapali.once hafiften bir ses veriyor.yavas yavas yukseliyor komsunun kumesinde.uzaklarda cok uzaklarda hindinin hic kesilmeyen sesi.hindileri dinliyorum gozlerim kapali...

sanslisiniz bu arada sessizlikte hindi sesi duyduğunuz için.araba sesinden iyidir.neyse konuyu dagitmayayim.
Konu sahibi eğer dedikleriniz dogruysa allah kolaylık ve sabır versin. Başka birşey diyemiyorum.

Hepimiz uyuyalim artik en iyisi bu gibi görünüyor

Bosanma dilekcenizde anlatin bunlari alin tazminatinizi rezillikse dibine kadar yasasinlar sessizce birakmazdim Ben olsam

Senin sorularinin icinden cikamadi belli ki bnada anlattiklari tutarsiz geldi ilk once inanmistim ama sonradan kafadan sallama yapti onuda beceremedi

+1

Benim esimin annesi uvey 11 sene bakmis esime. Bazen annesine laf soyluyorum savunuyo bana anasini. Suan kimyasal gebelik yasiyorum hic arayip gecmis olsun demedi bile oyle bi anne iste. Yani bu savunma sistemi olur iyisiyle kotusuyle bakmis cunku esime.neyse senin durumun biraz farkli seni istemiyorlarmis. Benide ilk bas istemediler eve gelmesin demediler ama laf sokuyolardi pasoo. Birgun insanlik yaptim acma yapip evlerine goturdum kayinpeder demez mi ben ojeli ve uUn tirnaklardan yemem diye . Ne tirnagimda oje var ne de tirnaklarim uzun.benimde gozlerim doldu boyle diyince. Uzuldum eve geldim esime dedim bu baban niye boyle diyor ben veremlimiyim benim elimden birsey yemiyor, icmiyor. Bundan oncede evimde hazir meyve suyu doldurdum icmedi. Neyse esim bosver aldirma dedi. Bende o olaydan sonra 2-3 hafta pazar gunleri sadece esimi gonderdim babasinin yanina ben gitmedim.anlamis sanirim darildigimi. Simdi cok ski fiki degiliz ama en azindan beni savunuyor ve yemegimide yiyiyor. Yani diyecegim senin yerinde olsam gitmem mutlaka birgun yoklugun farkedilir :)
Eşinizin ailesi sizi istemiyor ama oğullarına sadece evimize sen gel, eşini getirme diyorlar. Bu durumda ne yaparsınız?

eltınızın esınızle munasebetı nedır yahu
ben kaynımla 1 kere telefonda konustum basın sagolsun demek ıcın 2 senelık evlıyım
ne alakaları var bırbırlerıyle sadece onu yemege cagırınca esı bırsey demıyor mu
senın esın ne dıyor duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…