- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Keske cevap vermeseydiniz de konu sahibi arkadas bize ogretmen oldugunu ispatlasaydi. Hos kpss ye girmeden okullar acilinca nasil gorev yapacaginin cevabi da yok kendisinde. Baska bir sey soracam kendisine ogretmenlere alan sinavi getirildi ya hani sinifcilarda da var mi alan sınavıDerecesine kademesine gore küçük oynamalar oluyor öğretmen maaslarinda. 2700 falan.
Konu sahibi dogru duzgun anlatmak istemiyor.
Konuyu boyle anlamsiz bir seye takarak acmis da eltisinin kucuk cocugunun esinden olduguna inaniyor. 5 yil ayni evde yasamis kocasi ve eltisi.
Esinin eski imam nikahli karisi da bu yuzden terketmis esini.
Yani konunun aile gorusturmemesi, elti kiskancligi falan hic alakasi yok anlattiklari dogruysa.
Konu sahibi, esinizin eltinizden cocugu var, siz ne yuvasindan bahsediyorsunuz?
Kendinize gelin. Yuva yikan falan yok ortada, zaten eltinizle kocaniz sevgiliymis cocuk bile yapmislar.
Haklisiniz hemen atladim. Sustum tamamKeske cevap vermeseydiniz de konu sahibi arkadas bize ogretmen oldugunu ispatlasaydi. Hos kpss ye girmeden okullar acilinca nasil gorev yapacaginin cevabi da yok kendisinde. Baska bir sey soracam kendisine ogretmenlere alan sinavi getirildi ya hani sinifcilarda da var mi alan sınavıTugbaaktas
Yok estagfurullah. Susun diye demedim. Arkadas gecedendir senaryo yaziyor gibi geldi bana. Ogretmen maasiyla pekala ayaklari ustunde durabilecegini anlatmaya calisiyordum sonra belki o da senaryodur diye dusunuce....ayyyy amaan. Bana ne be. Kadinjn belki uykusu kacmistir dur bir sey uydurayim da maksat muhabbet olsun demistir.. pff. Bu saate kadar niye bu konuyla ilgilendim ki zaten. Hayat kisa kuslar ucuyor horozlar otuyor. Sanirim komsular hindi besliyo evlerinde...hindileri dinliyorum gozlerim kapali.once hafiften bir ses veriyor.yavas yavas yukseliyor komsunun kumesinde.uzaklarda cok uzaklarda hindinin hic kesilmeyen sesi.hindileri dinliyorum gozlerim kapali...Haklisiniz hemen atladim. Sustum tamam
Yok estagfurullah. Susun diye demedim. Arkadas gecedendir senaryo yaziyor gibi geldi bana. Ogretmen maasiyla pekala ayaklari ustunde durabilecegini anlatmaya calisiyordum sonra belki o da senaryodur diye dusunuce....ayyyy amaan. Bana ne be. Kadinjn belki uykusu kacmistir dur bir sey uydurayim da maksat muhabbet olsun demistir.. pff. Bu saate kadar niye bu konuyla ilgilendim ki zaten. Hayat kisa kuslar ucuyor horozlar otuyor. Sanirim komsular hindi besliyo evlerinde...hindileri dinliyorum gozlerim kapali.once hafiften bir ses veriyor.yavas yavas yukseliyor komsunun kumesinde.uzaklarda cok uzaklarda hindinin hic kesilmeyen sesi.hindileri dinliyorum gozlerim kapali...
Hepimiz uyuyalim artik en iyisi bu gibi görünüyorYok estagfurullah. Susun diye demedim. Arkadas gecedendir senaryo yaziyor gibi geldi bana. Ogretmen maasiyla pekala ayaklari ustunde durabilecegini anlatmaya calisiyordum sonra belki o da senaryodur diye dusunuce....ayyyy amaan. Bana ne be. Kadinjn belki uykusu kacmistir dur bir sey uydurayim da maksat muhabbet olsun demistir.. pff. Bu saate kadar niye bu konuyla ilgilendim ki zaten. Hayat kisa kuslar ucuyor horozlar otuyor. Sanirim komsular hindi besliyo evlerinde...hindileri dinliyorum gozlerim kapali.once hafiften bir ses veriyor.yavas yavas yukseliyor komsunun kumesinde.uzaklarda cok uzaklarda hindinin hic kesilmeyen sesi.hindileri dinliyorum gozlerim kapali...
Ben uyursam sen uyursan sabah namazini kim kilacak?Hepimiz uyuyalim artik en iyisi bu gibi görünüyor
İnsaallah dogru degildir:)sanslisiniz bu arada sessizlikte hindi sesi duyduğunuz için.araba sesinden iyidir.neyse konuyu dagitmayayim.
Konu sahibi eğer dedikleriniz dogruysa allah kolaylık ve sabır versin. Başka birşey diyemiyorum.
Her gece sabah namazini beklersek ohoo dertler bitmez. Calar saat diye bir sey var kurup uyumak lazimBen uyursam sen uyursan sabah namazini kim kilacak?
eşimi götürmem
benim ailem de öyle diyor
eşimi getirmiyorum napiyim
ailem eşimi istememiştiSizin aileniz niye öyle söylüyor bir sorun mu yaşadınız yoksa en başından beri mi öyle
Senin sorularinin icinden cikamadi belli kiKeske cevap vermeseydiniz de konu sahibi arkadas bize ogretmen oldugunu ispatlasaydi. Hos kpss ye girmeden okullar acilinca nasil gorev yapacaginin cevabi da yok kendisinde. Baska bir sey soracam kendisine ogretmenlere alan sinavi getirildi ya hani sinifcilarda da var mi alan sınavıTugbaaktas
Al benden de o kadar.. Benide isyemesinler... Noluuuuurrr (ama sadece eşimin ailesi)Cok seviniirdim beni istemedimleri icin
Ohh neguzel gitme zorunlulugu yok gormek zorunlulugu yok keske benide istemeseler
Ben de boyle dusunuyorum. Koca olmus behlul. Senaryoya arada ergenligimde izledigim kavak yellerinden kim kime dum duma modu serpistirilmis. Biraz da yeter dizisi koktu sanki. Umarim kurtlar vadisi gibi uzadikca uzamaz konu ve senaryonun sonunda ana karakter her seyi itiraf eder.
Konu sahibi dogru duzgun anlatmak istemiyor.
Konuyu boyle anlamsiz bir seye takarak acmis da eltisinin kucuk cocugunun esinden olduguna inaniyor. 5 yil ayni evde yasamis kocasi ve eltisi.
Esinin eski imam nikahli karisi da bu yuzden terketmis esini.
Yani konunun aile gorusturmemesi, elti kiskancligi falan hic alakasi yok anlattiklari dogruysa.
Konu sahibi, esinizin eltinizden cocugu var, siz ne yuvasindan bahsediyorsunuz?
Kendinize gelin. Yuva yikan falan yok ortada, zaten eltinizle kocaniz sevgiliymis cocuk bile yapmislar.
Eşinizin ailesi sizi istemiyor ama oğullarına sadece evimize sen gel, eşini getirme diyorlar. Bu durumda ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?