eşiniz ailesine sizi değişiyorsa tepkiniz ne olurdu?

Önceki konunuzu da okumuştum.

Eltinizle ilişki yaşadığını düşündüğünüz bir adamın sizi ailesine tercih edip etmemesinin ne önemi kalmış olabilir artık yahu?

Empati kurmaya çalışıyorum. Değil öyle adamın eve dönmesi, ailesinin içine beni sokması, bana dokunduğu için derimi yüzmek isterdim. Aynı evi bırak, havayı solumak bile istemezdim. Siz hâlen neyin üstünlük mücadelesindesiniz?

Fake'seniz de eğitimciyim demeyin bari ya. Şurada ezici üstünlükle eğitimciyim diyenlerin açtığı saçmasapan konuları düşündükçe meslek itibari diye bir şey bırakmıyorsunuz insanların algısında.

Kırıcı olacağım ama hiç mi durumunuzu analiz edecek psikoloji bilgisine sahip değilsiniz. Bu cehaletle sizin eğitimci olduğunuza falan inanmıyorum ben.

Bir de sınıf öğretmenliği... Daha kendiniz okuduğunuzu anlamayı öğrenememiş, yazıyla kendinizi ifade edemiyorken, bu dilbilgisi ve Türkçe ile o çocuklara ve kendi çocuğunuza ne verebilirsiniz acaba.

Bana uzun uzun yazma geregi birakmamissin..

Eşinizin eltinizle aşırı yakın olduğunu mu düşünüyorsunuz yani size göre eltiniz eşinize ya eşiniz eltinize farklı gözle mi bakıyor? sizde bunu hem eşinize hem de ailesine dile mi getirdiniz. Ne kadar saçma bir şey. Eğer öyle bir şey olsa bunu siz değil herkes farkederdi. Kaynınız neden rahatsız olmuyor mesela. Bu durumda eşini getirme demeleri normal. Ama siz gitmeseniz bile kafanızda kuracaksınız eşinizle de sorunlarınız var sanırım. Gitmeyin o zaman ama bu saplantıdan da kurtulun.

Arkadasim sen gecende ayni konuyu actin yine detayli bilgi vermedigin icin yargilandin nie konu acip anlatmiyosun ogretmenmissin daha burda bi sikintini guzelce anlatip cikamadin suphelenmissin bitmis evliligin daha uzatmanin anlami yok cocugunun onu istemeyen bi babaya ihtiyaci olmaz durumun cok allah yardim etsin ama esinlede burdaki gibi konusuyosan derdini hic bi zaman tam anlatamamissindir zaten adama

Eşim bunu dedirtmemeli ... Tepkisini koymalı kendi aralarında halletmeliler bu konuyu bana yansıtmamalı kesinlikle

Günaydin :)gece 2 de bıraktim mevzu ilerlemiş ama konu yerinde sayıyo burdan bisey çıkmaz bütün senaryolari okudu aksamdan beri malesef inandiriciligini kaybetti samimi olmayan ve yüzeysel anlatimlariniz.hayal gücünüzü daha fazla zorlayamıyosunuz burda birakin iyisimi...

Bu sizin fikriniz zaten belirttiğim birsey vardi:yaşadıklarım psikolojimi etkiledi öğretmen ya da doktor bir bunalimla adam öldürüyorlar bende bu kadar eğitimci bilinçli neden yapıyor diye sorguluyorum biz insaniz sinir ve yaşananlar insani kendini ifade edememe durumuna getiriyor ve her insan bu ortamda musait olacak diye birşey yok konuşmanın seyri nir dikkat dağınıklığı ile gider..konu saçma ya da hayal olsun yazmayin zorunlu ihtiyaç degil burada hayatta olabilecek bir ailevi konu var buna karşılık gerçek dışı bile olsa varsayımla soru var -böyle durumda ki tepkiniz ne olabilir diyorum...isteyen yazar cok başlık var eleştiri konuya yapılabilir oz eleştiri kısmında katılmıyorum zaten sıradan konu olsa buraya yazmazdim ....her doktor hata yapiyor diye doktora mi gitmeyelim ...öğretmen sıfatına gelince zaten derslere kendi isteğimle bi süre girmedim ..açıkça zaten anlattim olayın özü belli ayrintilara iniyim bir tane örnekle evinize gizli Eşinizin tarafından biri girip bembeyaz ceyizliginizi leke yapip ve evinizi kullansinlar böyle bir eşe kendinizi ifade edemezsiniz etsenizde inkar var sadece ses veriyordum bu olaylarima konuşma bazı insanlara sökmuyor

gecen konuya konu sahibinin detayli aciklama yapmamasindan dolayi yorum yapmayi bırakmıştım. inandirici gelmemisti cunku. boyle bir hikaye olur olmaz degil ama bu kadar ustun koru anlatildiginda eksik kaliyor. inandirici olmuyor.

konu sahibi ucretli ogretmenlik yaptigini söylemişti daha once. herhangi bir üniversite bitirmek yeterli bunun icin. 2 yıllık olmak yada aciktan bitirmis olmak da yeterli

ucretli ogretmenlikle ev gecindirilmez. okullar acik olduğu surece cuzi bir ucret alir ders karsiligi. asgari ucret kadar bile olmuyor bildigim kadariyla.

Ayni kullaniciylamı konuyu acmişti acaba tamamen inandiriciligini kaybetti burdada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…