- 6 Eylül 2015
- 2.688
- 3.866
- 83
- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Canıma minnet olurEşinizin ailesi sizi istemiyor ama oğullarına sadece evimize sen gel, eşini getirme diyorlar. Bu durumda ne yaparsınız?
Önceki konunuzu da okumuştum.
Eltinizle ilişki yaşadığını düşündüğünüz bir adamın sizi ailesine tercih edip etmemesinin ne önemi kalmış olabilir artık yahu?
Empati kurmaya çalışıyorum. Değil öyle adamın eve dönmesi, ailesinin içine beni sokması, bana dokunduğu için derimi yüzmek isterdim. Aynı evi bırak, havayı solumak bile istemezdim. Siz hâlen neyin üstünlük mücadelesindesiniz?
Fake'seniz de eğitimciyim demeyin bari ya. Şurada ezici üstünlükle eğitimciyim diyenlerin açtığı saçmasapan konuları düşündükçe meslek itibari diye bir şey bırakmıyorsunuz insanların algısında.
Kırıcı olacağım ama hiç mi durumunuzu analiz edecek psikoloji bilgisine sahip değilsiniz. Bu cehaletle sizin eğitimci olduğunuza falan inanmıyorum ben.
Bir de sınıf öğretmenliği... Daha kendiniz okuduğunuzu anlamayı öğrenememiş, yazıyla kendinizi ifade edemiyorken, bu dilbilgisi ve Türkçe ile o çocuklara ve kendi çocuğunuza ne verebilirsiniz acaba.
Hiç sorma komşu Kızı neriman yapti yeni üyeyim acemiyim
Bu sizin fikriniz zaten belirttiğim birsey vardi:yaşadıklarım psikolojimi etkiledi öğretmen ya da doktor bir bunalimla adam öldürüyorlar bende bu kadar eğitimci bilinçli neden yapıyor diye sorguluyorum biz insaniz sinir ve yaşananlar insani kendini ifade edememe durumuna getiriyor ve her insan bu ortamda musait olacak diye birşey yok konuşmanın seyri nir dikkat dağınıklığı ile gider..konu saçma ya da hayal olsun yazmayin zorunlu ihtiyaç degil burada hayatta olabilecek bir ailevi konu var buna karşılık gerçek dışı bile olsa varsayımla soru var -böyle durumda ki tepkiniz ne olabilir diyorum...isteyen yazar cok başlık var eleştiri konuya yapılabilir oz eleştiri kısmında katılmıyorum zaten sıradan konu olsa buraya yazmazdim ....her doktor hata yapiyor diye doktora mi gitmeyelim ...öğretmen sıfatına gelince zaten derslere kendi isteğimle bi süre girmedim ..açıkça zaten anlattim olayın özü belli ayrintilara iniyim bir tane örnekle evinize gizli Eşinizin tarafından biri girip bembeyaz ceyizliginizi leke yapip ve evinizi kullansinlar böyle bir eşe kendinizi ifade edemezsiniz etsenizde inkar var sadece ses veriyordum bu olaylarima konuşma bazı insanlara sökmuyorÖnceki konunuzu da okumuştum.
Eltinizle ilişki yaşadığını düşündüğünüz bir adamın sizi ailesine tercih edip etmemesinin ne önemi kalmış olabilir artık yahu?
Empati kurmaya çalışıyorum. Değil öyle adamın eve dönmesi, ailesinin içine beni sokması, bana dokunduğu için derimi yüzmek isterdim. Aynı evi bırak, havayı solumak bile istemezdim. Siz hâlen neyin üstünlük mücadelesindesiniz?
Fake'seniz de eğitimciyim demeyin bari ya. Şurada ezici üstünlükle eğitimciyim diyenlerin açtığı saçmasapan konuları düşündükçe meslek itibari diye bir şey bırakmıyorsunuz insanların algısında.
Kırıcı olacağım ama hiç mi durumunuzu analiz edecek psikoloji bilgisine sahip değilsiniz. Bu cehaletle sizin eğitimci olduğunuza falan inanmıyorum ben.
Bir de sınıf öğretmenliği... Daha kendiniz okuduğunuzu anlamayı öğrenememiş, yazıyla kendinizi ifade edemiyorken, bu dilbilgisi ve Türkçe ile o çocuklara ve kendi çocuğunuza ne verebilirsiniz acaba.
Ayni kullaniciylamı konuyu acmişti acaba tamamen inandiriciligini kaybetti burdada....gecen konuya konu sahibinin detayli aciklama yapmamasindan dolayi yorum yapmayi bırakmıştım. inandirici gelmemisti cunku. boyle bir hikaye olur olmaz degil ama bu kadar ustun koru anlatildiginda eksik kaliyor. inandirici olmuyor.
konu sahibini ucretli ogretmenlik yaltivini söylemişti daha once. herhangi bir üniversite bitirmek yeterli bunun icin. 2 yıllık olabilir, aciktan bitirmis olabilir.
ucretli ogretmenlikle ev gecindirilmez. okullar acik olduğu surece cuzi bir ucret alir ders karsiligi. asgari ucret kadar bile olmuyor bildigim kadariyla.
evet ayni isimdi. kapandi o konuAyni kullaniciylamı konuyu acmişti acaba tamamen inandiriciligini kaybetti burdada....
Saat 4 e kadar uyanik kalmissan ezana da yarim saat varsa uyumamak en mantiklisi:)))Her gece sabah namazini beklersek ohoo dertler bitmez. Calar saat diye bir sey var kurup uyumak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?