eşiniz ailesine sizi değişiyorsa tepkiniz ne olurdu?

Arkadaşlar bu kızın başka derdi yok bu saatte senaryo üretip bize cvb yetiştirecek. Hoş öyle olsa roman yazıyorum konu iyi mi derdi durumdan etkikenmiş. Annem hep derdi sen haklı olduğunda insanlar kendini haklı görür ve sen kendini hatalı görürsün diye. Cnm tek dediğim gibi elle tutulur şeyler olsun elinde.

Cok guzel özetlenmişsin normalde esprili biriyim ama resmen sefilleri oynatti bu yaşadıklarım keşke diyorum dışarıdan bayanla aldatsaydida yenge olmasaydı öbürü biter bu varsa bitmez

O zaman kazasız belasız kurtul inş. Hayırlısı böyleyse. Bi insanın yuvası yıkılsın diye beddua ediyo gibi oldum. Tek diyecem rabbim hayırlı yola iletsin.

Ben de boyle dusunuyorum. Koca olmus behlul. Senaryoya arada ergenligimde izledigim kavak yellerinden kim kime dum duma modu serpistirilmis. Biraz da yeter dizisi koktu sanki. Umarim kurtlar vadisi gibi uzadikca uzamaz konu ve senaryonun sonunda ana karakter her seyi itiraf eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…