- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Suan calisiyor musunOnlarin taraf yanasmaz çünkü hep akrabalar Muşlular.hukuk açıklar fakat oğlum var ispatlarsam karşı taraf intikam almaz mı korkmuyorum Alsin anlayacağınız iki yolum kapalı sorular tehlikeli yanitlarsa tehlike getirecek
Hayır okullar açılınca inşallahSuan calisiyor musun
Cok guzel özetlenmişsin normalde esprili biriyim ama resmen sefilleri oynatti bu yaşadıklarım keşke diyorum dışarıdan bayanla aldatsaydida yenge olmasaydı öbürü biter bu varsa bitmezArkadaşlar bu kızın başka derdi yok bu saatte senaryo üretip bize cvb yetiştirecek. Hoş öyle olsa roman yazıyorum konu iyi mi derdidurumdan etkikenmiş. Annem hep derdi sen haklı olduğunda insanlar kendini haklı görür ve sen kendini hatalı görürsün diye. Cnm tek dediğim gibi elle tutulur şeyler olsun elinde.
Diğerlerine cvp verirken bazen göremiyorum soruları k.bakmKisa ve net bir soru sordum
Amin dua da ederseniz sevinirimO zaman kazasız belasız kurtul inş. Hayırlısı böyleyse. Bi insanın yuvası yıkılsın diye beddua ediyo gibi oldum. Tek diyecem rabbim hayırlı yola iletsin.
Ben de boyle dusunuyorum. Koca olmus behlul. Senaryoya arada ergenligimde izledigim kavak yellerinden kim kime dum duma modu serpistirilmis. Biraz da yeter dizisi koktu sanki. Umarim kurtlar vadisi gibi uzadikca uzamaz konu ve senaryonun sonunda ana karakter her seyi itiraf eder.Arkadaşlar bu kızın başka derdi yok bu saatte senaryo üretip bize cvb yetiştirecek. Hoş öyle olsa roman yazıyorum konu iyi mi derdidurumdan etkikenmiş. Annem hep derdi sen haklı olduğunda insanlar kendini haklı görür ve sen kendini hatalı görürsün diye. Cnm tek dediğim gibi elle tutulur şeyler olsun elinde.
Neden okullar acilinca? Kadron yok mu?Hayır okullar açılınca inşallah
HayırSuan calisiyor musun
yokNeden okullar acilinca? Kadron yok mu?
Bransini ogrenebilir miyim sakıncası yoksa?
SInifBransini ogrenebilir miyim sakıncası yoksa?
Sizi nedne iatemiyorlar aranizda tadsizlikmi oldu.durduk yere degildir saniem
bu olayı çok gündemde tuttuğum icin ve eltimin gizli kayinvalidem ile evime girme teşebbüsü vs bunlari öğrenince beni istemedilerSizi nedne iatemiyorlar aranizda tadsizlikmi oldu.durduk yere degildir saniem
Kpss ye girdiniz mi kac puan aldiniz?
Girmedim bu olaylar sırasında başvuru bile yapmadım sorunlar bitmiyorduKpss ye girdiniz mi kac puan aldiniz?
Hmm. Bu cevabiniz da yetti ama son bi soru daha sorabilir miyim? Bi ogretmen ek derssiz net ne kadar maas aliyor?Girmedim bu olaylar sırasında başvuru bile yapmadım sorunlar bitmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?