- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Olaylar iyice sarpa sarıyorArkadaşlar konu sahibi yeni üyeydi yeni acmişti kullancisini diye biliyorum eski konusunu nerden biliyosunuz ¿¿
Telefonumdan kaynakli sorundan dolayi donuyor ekranim elimden geldikçe yanitliyorum.ve inanin boyle bir durum yaşayan biri olarak acı duyarak yazmak ne kadar kötü ve sizlerin düşünceleriyle düşünün kendime telkin veriyorumAma siz sorulara da net cevap vermiyorsunuz ki? Bi egitimci olarak kendinizi yeterince ifade edemediginizi dusunuyorum.
Yeteri kadar cacık olmuş konu zaten neresinden tutsan elinde kaliyoOlaylar iyice sarpa sarıyor
Sanirim konuyu okuyanlarin cogu olaylardaki tutarsizligin farkinda. Eger soyledikleriniz dogruysa toplayin esyalarinizi simdi,alin evladinizi ve hemen orayi terk edin. Yok yapmayacaksaniz o ailenin icinde olu taklidi yaparak hayatiniza devam edin...Telefonumdan kaynakli sorundan dolayi donuyor ekranim elimden geldikçe yanitliyorum.ve inanin boyle bir durum yaşayan biri olarak acı duyarak yazmak ne kadar kötü ve sizlerin düşünceleriyle düşünün kendime telkin veriyorum
Yaşanması cok zor olan bir süreç derler ya insanın başına birşey gelmeden anlayamaz. Ben bu ailenin nasıl kültür nasıl inanç nasıl ilahi adalet korkukari yok diyorumSanirim konuyu okuyanlarin cogu olaylardaki tutarsizligin farkinda. Eger soyledikleriniz dogruysa toplayin esyalarinizi simdi,alin evladinizi ve hemen orayi terk edin. Yok yapmayacaksaniz o ailenin icinde olu taklidi yaparak hayatiniza devam edin...
Yaşanması cok zor olan bir süreç derler ya insanın başına birşey gelmeden anlayamaz. Ben bu ailenin nasıl kültür nasıl inanç nasıl ilahi adalet korkukari yok diyorum
öneriniz için sağolun söyle düşünün bir doktor kendi hastasını ameliyat edemezmis işte ben yuvami böyle gördüm dokunamadim dağıtmaya ama cok hakkisiniz tutarsızlık çok ve garip aile canımŞimdi afedersiniz osuruk olmayan yerden koku çıkmaz. Ilişkileri yok diyelim benim kocam eltimle samimi ve tercih edilen eltimse tekmeyi basarım.böyle bi durumdan kurtulan sen olscaksın ilişkileri varsa eğer.bende Kıskanç biriyim ama aldatılmayı (rabbim yaşatmasın iki durumu da) veya aldatılma değil de bi kadına hele en kötüsü eltime tercih ediliyorum bunu kaldıramam. Hoş ben ana babasına gariptir ablasına tercih edildim zor kabullendim. Elti işi başka arkadaşım. Asıl şunu merak ettim annen baban ne diyo kızım arkandayız diyosa çok iyi. Demiyorsa da eğitimciymişsin öyle okudum yorumlardan önce Allah a sonra kendine güven yeni bi yola adım at derim.
Burda cok haklısın birsey diyemem bu şeyleri ömür boyu somut yakalayamam kimsede var demez...Su an neredesiniz? Soyut soyut seylerden bahsetmekten vazgecin.
Su an neredesiniz? Ne zaman bosanma davasi aciyorsunuz?
Kendinize gelin.
Bakin bu bile benim soylediklerime cevap degil. Kendi ayaklarinizin uzerinde durabiliyor musunuz? Cevabiniz evetse 1 saniye bile durmayin diyorum o adamin yaninda. Cevabiniz hayirsa gidip tualet temizleyerek bile kendinize bakabilirsiniz. Insanin basina gelmeden anlamaz diyosunuz ama bence yeterince kendinizi ifade edebilseydiniz de sizi anlayabilirdim. Ama koca koca bosluklar var anlattiklarinizda. Bana oyle geliyor mi bu saatte caniniz sikiliyor sirf konusmak yazmak icin senaryo uretiyorsunuz. Bana hic inandirici gelmediniz. Ha eger benim kalbim fesatsa ve siz gercekten bu durumdaysaniz Allah yardimciniz olsun.Yaşanması cok zor olan bir süreç derler ya insanın başına birşey gelmeden anlayamaz. Ben bu ailenin nasıl kültür nasıl inanç nasıl ilahi adalet korkukari yok diyorum
Burda cok haklısın birsey diyemem bu şeyleri ömür boyu somut yakalayamam kimsede var demez...
öneriniz için sağolun söyle düşünün bir doktor kendi hastasını ameliyat edemezmis işte ben yuvami böyle gördüm dokunamadim dağıtmaya ama cok hakkisiniz tutarsızlık çok ve garip aile canım[/QUOTE kimse istemez ne kendi yuvası yıkılsın ne de başkasının. Hele ki çocuğun öyle yarım yamalak aile bile denmez Garip bi döngü de yetişecek. Olaylara kendine güveniyorsan çocuğunu yetiştirme konusun da senin durum belli.işini Allah a teslim et. Olay ayrılıkla sonuçlanırsa bu hayırlıymış de. Benim de sıkıntılarım var ama elti vs değil. Rabbim yardımcımız olsun. Elle tutulacak sebeplerin var mı? Iftira dediklerinde onları susturtacak?
Ne dediginizi anlayamiyorum. Acikli ve anlamsiz seyler yazmayi birakin lutfen.
Neredesiniz? Bosanma davasi acacak misiniz? Cocugun esinizden oldugunu ispatlama sansiniz var mi?
Avukatla gorustunuz mu?
Yoksa hayal mi kuruyorsunuz yuvami yiktilar kocami bana geri versinler diye?
ben bir yandan bir yaşındaki oğlumla ilgileniyor bir yandan buradan yazıyorum sizin düşünceleriniz bu saatte çözüm ararken senaryo demen kirici başlığa bak sizden birşeyler istedim soru sorunlarada saygıyla cevapladim çünkü arayış içindeyim basit aldatma değil sorularla evliyimBakin bu bile benim soylediklerime cevap degil. Kendi ayaklarinizin uzerinde durabiliyor musunuz? Cevabiniz evetse 1 saniye bile durmayin diyorum o adamin yaninda. Cevabiniz hayirsa gidip tualet temizleyerek bile kendinize bakabilirsiniz. Insanin basina gelmeden anlamaz diyosunuz ama bence yeterince kendinizi ifade edebilseydiniz de sizi anlayabilirdim. Ama koca koca bosluklar var anlattiklarinizda. Bana oyle geliyor mi bu saatte caniniz sikiliyor sirf konusmak yazmak icin senaryo uretiyorsunuz. Bana hic inandirici gelmediniz. Ha eger benim kalbim fesatsa ve siz gercekten bu durumdaysaniz Allah yardimciniz olsun.
Onlarin taraf yanasmaz çünkü hep akrabalar Muşlular.hukuk açıklar fakat oğlum var ispatlarsam karşı taraf intikam almaz mı korkmuyorum Alsin anlayacağınız iki yolum kapalı sorular tehlikeli yanitlarsa tehlike getirecekAkrabalardan şahit bul olayları net bilen sen aç haklı durumdaysan. O açınca karşı dava mı açmayı düşünüyorsun? Araştırma yap biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?