eşiniz ailesine sizi değişiyorsa tepkiniz ne olurdu?

Bu tür olayların toplumda ispatlanması zor durum. somut olarak yakalanması ya tesadüf olmalı ya da Allah göstermeli diyip akışına bırakmak bir teselli olur.Ben gözlemlerime ve bana karşı yapılan davranışlarindan dolayi bu ''elti samimiyetini eleştiriyor, fikir topluyorum'' etki olmadan tepki doğmaz etkiyi yaratan eleştirilmiyor tepki veren eleştiriliyor aynı sizin yaptığınız katı düşünce gibi...ortada bir ikilem var burada kesin yargı vermiyorum ''acabalar''var.

Egitim fakultesi mezunu olarak ucretli öğretmenliğin nasil yapildigini biliyorum. Zamaninda kpss den aldigim 82 puanla ücretli bile gorev vermemistiler bana. Sorulari ben sordum ve sormamdaki amac konu sahibinden bir seyler öğrenmek degil gercekten ogretmen olup olmadigini anlamakti. Eger torpiliniz varsa ucretli calismak icin egitim fakultesi mezunu olmaniza gerek yok. Ama birakin da bu sorularin cevabini konu sahibi arkadas versin biz de sosyokulturel durumu egitim seviyesi hakkinda gercekci olup olmadigini anlayalim. Yoksa sordugum sorularin cevabini gayet net biliyorum:)

Bu cumlelerin sahibiyle dun geceki cumlelerin sahibi ayni kisi mi?

Eşinizin ailesi sizi istemiyor ama oğullarına sadece evimize sen gel, eşini getirme diyorlar. Bu durumda ne yaparsınız?
Daha önce problem mi oldu aranızda ?benim ailemde kardeşiöin eşini istemiyor ne düğününe gittiler ne istemeye kendileri evlendi şimdide barışmak istiyor ama babam karını görmek istemiyorum diyor .

Detaylar:esime eski imam nikahlisi iftira atıyor-belki de:yengenle ilişkin var son çocukta senden olabilir diyerek-bu da benim evlendikten sonra kulağıma geliyor huzursuzluk veren yengesini aklımda sucluyorum..zamanla eşimi telefonda aradığına ve evine surekli cagirip aradığına şahit oldum.zaten beş yıl beraber aynı evde kalmaları benim mantığımi meşgul etti eğer edepli kadınsa kayin v yakin gidip onda niye kalmıyor ya da eşim..okul saatlerimde evime geldiklerini evde küpe, başörtüsü gibi şeyler bulunca anladım. ..esim yok öyle ne biliyim diyor ...işte bunlar karşısında olayı kendi çapımda araştırıyorum tanidiklarina sorarak.onlardanda cok iyi şeyler duymadim eşimin arkadaslari bile''sürekli ev değiştiriyo yengesi diyorlar''eltim ve eşimi yanyana toplam iki kez gördüm cok samimi carsaf giyen eltim gayet eşimin yaninda dar kesim giyiniyor olabilir kıyafet eleştirmiyorum ama iftira ve davranışları samimiyet bana var mi yok mu sorusunu doğurttu....

Cok gec gelmis bir aciklama...ve dun geceki mesajlari yazan kisinin parmaklarindan dokuldugune de inanmiyorum bu yazinin...artik final yapin bence.

Daha önce problem mi oldu aranızda ?benim ailemde kardeşiöin eşini istemiyor ne düğününe gittiler ne istemeye kendileri evlendi şimdide barışmak istiyor ama babam karını görmek istemiyorum diyor .
Hic problem olmadi canım arayıp sorarlardi....ta ki yenge olayını duydum dağıttım sonra suçlu oldum o tarafa arama çağırma demek yerine beni haksız dediler

Cok gec gelmis bir aciklama...ve dun geceki mesajlari yazan kisinin parmaklarindan dokuldugune de inanmiyorum bu yazinin...artik final yapin bence.
Oglum bir yaşında telefon elimde olunca kucağıma ya da ağlıyor v.s dikkatim dağılıyor onla ilgileneyim derken üstün koru yanit kalıyor

Bu devir de babalar bile öz kızlarına.... olurken, siz senaryo diyerek ayrıca üzüyorsunuz konu sahibini? Ne sanıyorsunuz, olamaz mı bu olaylar? garip mi geldi eşi ve eltisi?
Ben tüm yorumlarını okudum, tek gördüğüm yıkılmış, çaresiz, mutsuz bir kadın. Bir de senaryo diyerek iyice ve gereksizce üzüyorsunuz kadını. Derdini paylaşmak istemiş, birde sizin bu yorumlar ne kadar mantıklı? Biraz empati ya...
Konu sahibi bu saatten sonra yapacak birşeyin yok, öyle bir ahlaksızlığın ortasında kalmaktan kurtulup kendi hayatını kurmalısın. Bırak ne yaparsa yapsın o ahlaksızlarda.

tüm yorumları okumadım kocanla eltinin ilişkisi mi var ,ne duruyorsun ,boşasana boşasana boşaaasana.

burasi denek odasıysa pavl.deneyi gibi soru sormak madem maksatiniz bana ne işle meşgulsun sorusuna sevgi ve saygıyla yanit verdim ''sanane ''demedim...burada meslek eleştiriliyorsa konuyu anlamama gibi bir us yolu çıkıyo. .saygilar

elti ve es abi yurtdisindaykem 5 yıl başbaşa yaşamış lar
hatta elinin çocuğunun konusahibonin eşinden olma dedikodu şu varmış ortalıkta
konusahibi öğrenince bunları adam evi terketmis hiç arayip sormuyormus
bu aile bayagi karışık konu sahibi hala es belki döner diye bekliyor

Cok guzel anlatmışsin canim sağolasın ..senaryo yapacak ne vaktim var ne de hayal dünyam. ...sadece fikir alis-verisi bi konuydu zorla kimseye yazin demiyorum real bulan konuyu yazar bulmayan yazmaz bu kadar basit. ....

Dava acacaksin DNA testi isteyeceksin.
Ya onlar rezil olacak yada iftira attığın için seni edecekler.
Ki bana kalirsa daha oncede söyledim.hamileyken tekme yediğin de acmaliydin davayi

Eltimin kocası işte canım gündüzleri çocuklar okulda dışarda

niye ispatı zor
boşanma davası açacak dna testi isteyeceksiniz
siz ugrasmak istemiyorsunuz
siz kandırılmak istiyorsunuz
eşiniz eve dönsün sizi avutsun istiyorsunuz

niye ispatı zor
boşanma davası açacak dna testi isteyeceksiniz
siz ugrasmak istemiyorsunuz
siz kandırılmak istiyorsunuz
eşiniz eve dönsün sizi avutsun istiyorsunuz
Böyle bir olayı savcı yoluyla evet ispatlanir fakat ya sonrası kaygısı anlayacağıniz ben aradayim ailem bulaştırma diyo kimi şöyle -böyle o yüzden ben suan evet -Hayır diye birşey diyemiyorum çünkü çıkmaz sokakta kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…