eşiniz ailesine sizi değişiyorsa tepkiniz ne olurdu?

Pavlovun kopeginden haberdar olacak kadar bilgi yelpazeniz vardi madem keske bunu dun gece belli etseydiniz de ben de suan bu yaziyi yazanin,hesabinizi acan komsunuz oldugu fikrine kapilmasaydim. Gece grameriniz gidiyor. Gunduz pavlovdan bahsedecek kadar egitim fakulteli oluyorsunuz. Ve mesele dr jeykll ve mr.hyde a donuyor.

Elbette olabilecek olaylar bunlar. Gercekse eger Allah yardim etsin demistim daha once. Ama konu sahibi arkadas tutarsiz konusuyor gerekli aciklamalari yapmiyor. Ve bana inandirici gelmiyor. Tepkiler samimiyetsiz. Inanmadim acik ve net.

Ya bnm bu konuya ve konu sahibine hic inancim kalmadi dun komsu kizi acti diodu bugun diksiyon hocasi gibi konusuyor isteyen istedigi kadar elestirsin ama Allah etmeye bn boyle bir olay yasiyim onu oyle bir anlatirimki kimsenin aklinda soru isareti kalmaz ama cevaplar hep eksik

Ciddiye alip-almama kişiye özgü birşey. Olumsuz eleştiriye kapaliyim demiyorum ama ön deyilerde bulunmak için erken tanı yapiyorsunuz ve burada öğretmenim diye duyuru yapmadım neyle mesgulsun sorusunu cevaplamak istemediğim halde merak dizginleyim diyip cevapladim yoksa konu benim ne yaptığım değil ne yaşadıklarım önemli

Komşu kızına gelince evet doğru çünkü yeni üyeyim birçok özellik bilmiyorum onada sordum konu nasıl açılır vs.

niye ispatı zor
boşanma davası açacak dna testi isteyeceksiniz
siz ugrasmak istemiyorsunuz
siz kandırılmak istiyorsunuz
eşiniz eve dönsün sizi avutsun istiyorsunuz

ya ben ilk konusunda dna dan birşey çıkmaz demiştim abi kardeşler ya emin olma şansı olmaz gibi gelmişti ..yanlış mı biliyorum kesin sonuç alınabilir mi ?

Balik bastan kokar mantigiyla hareket ettigim icin mesleginde ne kadar durust oldugunu anlamaya calistim. Ve net soyluyorum öğretmen olduguna asla ama asla inanmiyorum. Ogretmen olduguna inanmadigim gibi bu elti meselesinin de dogruluguna inanmiyorum. Keske basindan beri olaylari sen anlatsaydin de jeykll. Devreye mr hyde girince olaylar degisiyor inandiriciligini yitiriyor.

ya ben ilk konusunda dna dan birşey çıkmaz demiştim abi kardeşler ya emin olma şansı olmaz gibi gelmişti ..yanlış mı biliyorum kesin sonuç alınabilir mi ?
Iste bende ilişkileri olsa bile cocuk değilse gibi. ...bu iftira bedava atilmaz işte bende sizler gibi bulanık icindeyim....yenge aşırı samimi

Iste bende ilişkileri olsa bile cocuk değilse gibi. ...bu iftira bedava atilmaz işte bende sizler gibi bulanık icindeyim....yenge aşırı samimi
Onlar hakaret davasi acip o iftira atan kisiye keşke ispatlasalardi benimde yüzüme vursalardi telefon ispatina bile yanasmiyorlar neyin nesi inanin suan öyle stresli yazıyorum ki cocuk oyuncağı evlilik ve oyuncak bebek yap

Siz ne davası açmıştınız ve eşiniz ne cezası almıştı?
6 ay hapis şiddetten bunu maddi yaptirim.cevirdiler eşim o sıra iyi bana dilekçe yazdik barıştik diye...sebze çorbası gibi anlatiyorum belki ama ruh durumum sağlam olsaydi zaten şuan mantıklı karar verirdim kalbim ve mantigim sacmalattiriyor

Inanip inanmamak dedim ya bireysel karar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…