eşiniz ailesine sizi değişiyorsa tepkiniz ne olurdu?

ya ben ilk konusunda dna dan birşey çıkmaz demiştim abi kardeşler ya emin olma şansı olmaz gibi gelmişti ..yanlış mı biliyorum kesin sonuç alınabilir mi ?

tek yumurta ikizi olmadığı sürece alınır
diye biliyorum

Tabiki de kesin sonuc alinir. Kardes bile olsaniz hatta ikizlerin bile dna si birbirinden farkli...

ama tek yumurta ikizlerinde sonuç bulunmuyor
hatta bir haberde yurtdisinda bir kadın tek yumurta ikizi kardeslerle birlikteymis ve çocuk olunca baba hangisi tespit edilememis

Kardeş sen burda yazana kadar önce bi psikolojik danışman bul kendine. Konu doğruysa şayet bu durumdaki ruh haline çözüm bulsun ki sen de sağlıklık kararlar al. Yok eğer konu kurmacaysa bu davranışınıza çözüm bulsun. Geceden beri takip ediyorum gerçekten çok tutarsız bir mevzu.

ama tek yumurta ikizlerinde sonuç bulunmuyor
hatta bir haberde yurtdisinda bir kadın tek yumurta ikizi kardeslerle birlikteymis ve çocuk olunca baba hangisi tespit edilememis
Bide hep neyi merak ediyorum.benim ikiz kizlarim var eşleride ikiz olsa, çocukları da birbirine benzermi?:)

Arkadaş konuda resmen evrim yaşadım. 1 Sayfa da yaşan hatunun cümlelerini anlamaya çalışırken 20 sayfadan sonra bütün noktalama işaretlerini doğru yerlerde kullanan bir öğretmenle karşılaştım.
Sanırım internetin son noktası bu.
Bu arada boşan gitsin ne uğraşıyon ya

nacizane fikrim:konu zaten psikolojiyi etkileyen durum kaldı ki bu olayı ben yaşadım ve sizden gelen asılsız yargılar tuz biber oldu. .
Yorumu başlığa yapın bana yaptığıniz özel duruma bile cevap veriyorsam insanlığımdan..bana eleştiri yapanlar yapsin falanca üye diye yazin atın arkamdan. ..rica ediyorum bir sorun varsa sorun olmayın

Biz de insanlığımızdan vakit ayırıp okuduk, hayvan olsak küfür(ısırırdık) ederdik.

Ben bu durumdayken noktalama imla niye kullanayim TDK Kurumuna yazmıyorum.oss sorusu hazirlamiyorum evet konu farklılaşma yaratır ama benim şuan bulunduğum atmosferi kimse bilemez telefonum donduğu icin pek takılmiyorum

Ben bu durumdayken noktalama imla niye kullanayim TDK Kurumuna yazmıyorum.oss sorusu hazirlamiyorum evet konu farklılaşma yaratır ama benim şuan bulunduğum atmosferi kimse bilemez telefonum donduğu icin pek takılmiyorum
Konu nokta, virgül değil hiciv yapiyorsunuzda ne kadar gerçek ne kadar yalan bir durumda diyorsunuz peki soruyorum:anormal bir durum neresinde var uzayda yaşanan bir olay anlatmiyorum giris gelişme sonuc bağlanıyorum diye eleştiriye tabi tutuluyorum birde beni düşünün evliligimde eşim eltime gidiyor kesin yargim.varken Bile acabaya bırakıyorum kendimi

Bir konuyu gerçek ve samimi bulan yazar.Bulmayan yazmaz burada anlatım bozukluğu olmadan, imla kurallarina uyarak yazip-anlatalım konuda samimiyet yoksa neye yarar? Beyaz önlük giyip geleyim doktor sanin birkac tip terimi ezberleyim ama ben beyaz önlük giymedim kimseyide yaniltmadim akıl veren arkadaslara iyi niyetleriyle takdir ediyorum diğer arkadaslara da Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…