- 30 Temmuz 2016
- 892
- 472
- 103
- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Bende sizin gibi düşünüyorum çünkü yuvadan vazgeç -diğer tarafı seç...belki bunları tokat gibi algilamam lazım güçlü olmam için teşekkürlerHaram baldan tatlıdır diye bir söz var.
Eğer konuyu doğru anladıysam, 5 yıl kayın ve yenge aynı evde yaşıyor ve ne adamın ailesi ne kadının kocası durumdan rahatsız değil
Bana kalırsa o kadın elti bile değil kocanın kapaması yada imam nikalısı olabilir
Sen gerçekleri bilmiyorsun gibime geldi
Onlar bildiğin dost hayatı yaşamışlar
Üzgünüm ama ateşle barutun yanyana duramadığı, birbirine haram olduklarının bilindiği devirde herkes masumu oynayıp seni suçluyorsa durum zaten nettir
Kandırılmışsın...
Bir derdim var diye başlıktayim belki bundan burdayim siyah yada beyaz yanıtlar beni griye götürür ...sizede selametlebence siz herkesi bir kenara bırakın da kendinizle olan meselenizi halledin! buradaki insanlardan ne medet umuyorsunuz ki ben onu da anlamadım. burada kimse size avukatlık ya da rehberlik yapmaz. ayrıca dediğiniz gibi kimse sizin hayatınızı sizden iyi bilemez ki doğru fikir beyanında bulunsun. yok ona rağmen ben sizden fikir istiyorum diyorsan da yapılan her yoruma eyvallah çekeceksin güzel kardeşim. kimsenin şahsi meselesi değilsin burada. muhatap alınıp soruların cevaplanıyorsa şayet az önce bana yaptığın konuşmayı yapamazsın bu kadar net! hadi selametle.
elti ve es abi yurtdisindaykem 5 yıl başbaşa yaşamış lar
hatta elinin çocuğunun konusahibonin eşinden olma dedikodu şu varmış ortalıkta
konusahibi öğrenince bunları adam evi terketmis hiç arayip sormuyormus
bu aile bayagi karışık konu sahibi hala es belki döner diye bekliyor
daha boyle bı adamı döner dıye mı beklıyor
sonra nıye benım basıma boyle seyler gelıyor dıye aglamasınlar
Haklısın duygusalligim aşırı sadece
diğer konuda çok soruldu cevap vermedi konu sahibi. burda da bir öğretmen nasıl ayakları üstünde duramaz nasıl böyle bişiyi kabullenir diye çok yazıldı. herkes eğitim işinde değil neticede.bilmeyenleri bilgilendirmeye çalıştım. bildiğinizi nerden bilebilirim nicke bakıp. son ücretli öğretmenlik sistemi nasıl bilmiyorum ama 5-6 yıl önce , merkezden uzak yerlerde genelde 2 yıllık mezunlar ücretlilik yapıyordu. eğitim fakültesi çıkışlılar fazla olmuyordu zaten. merkezleri bilemiyorum orda torpil gerekebilir. kadrolu 3-4 hocası olup kalanı ücretli öğretmen olan ilçelere göre konuştum ben. son durumlardan haberim yok.Egitim fakultesi mezunu olarak ucretli öğretmenliğin nasil yapildigini biliyorum. Zamaninda kpss den aldigim 82 puanla ücretli bile gorev vermemistiler bana. Sorulari ben sordum ve sormamdaki amac konu sahibinden bir seyler öğrenmek degil gercekten ogretmen olup olmadigini anlamakti. Eger torpiliniz varsa ucretli calismak icin egitim fakultesi mezunu olmaniza gerek yok. Ama birakin da bu sorularin cevabini konu sahibi arkadas versin biz de sosyokulturel durumu egitim seviyesi hakkinda gercekci olup olmadigini anlayalim. Yoksa sordugum sorularin cevabini gayet net biliyorum:)
Bu devir de babalar bile öz kızlarına.... olurken, siz senaryo diyerek ayrıca üzüyorsunuz konu sahibini? Ne sanıyorsunuz, olamaz mı bu olaylar? garip mi geldi eşi ve eltisi?
Ben tüm yorumlarını okudum, tek gördüğüm yıkılmış, çaresiz, mutsuz bir kadın. Bir de senaryo diyerek iyice ve gereksizce üzüyorsunuz kadını. Derdini paylaşmak istemiş, birde sizin bu yorumlar ne kadar mantıklı? Biraz empati ya...
Konu sahibi bu saatten sonra yapacak birşeyin yok, öyle bir ahlaksızlığın ortasında kalmaktan kurtulup kendi hayatını kurmalısın. Bırak ne yaparsa yapsın o ahlaksızlarda.
oluyor olmuyor değil ama ilk konusunda ben dahil herkes yardımcı olmaya çalıştı. bu adamdan hayır gelmez boşan mahkemede dna vs ile ispatlanır zaten diye. kalıcı iş bul aileden destek olsun vs diye. ama konu sahibi hep aynı şeyleri tekrarladı. detaylı sorulara cevap vermedi falan. inandırıcılığını benim için kaybetti. bende o konuya yorum yapmayı bırakmıştım. sonra kapandı zaten konu.
Sayfanın geç açılıyor olmasi telefonumdan kaynaklı birçok açıklamayı yetiştiremedim evet boşanmak mantıklı karar eşimden bekledim boşanma açmasını ama bana sen ac diyo terk edip giden o hatta yüzüstü kaldim şaşırdım belki incelik bekledim en azından evlilik oturana kadar gitmez gelmez dedim bu yüzden net karar veremedim yutulur birşey değil dışardan kadın olsa git konuş def et ama aile içioluyor olmuyor değil ama ilk konusunda ben dahil herkes yardımcı olmaya çalıştı. bu adamdan hayır gelmez boşan mahkemede dna vs ile ispatlanır zaten diye. kalıcı iş bul aileden destek olsun vs diye. ama konu sahibi hep aynı şeyleri tekrarladı. detaylı sorulara cevap vermedi falan. inandırıcılığını benim için kaybetti. bende o konuya yorum yapmayı bırakmıştım. sonra kapandı zaten konu.
Kusura bakmada her turlu bu pisligi esin yapmis disaridaki kadini def etsen ne olacak gidecek baska birini bulacak senin kocani defetmen gerekiyorSayfanın geç açılıyor olmasi telefonumdan kaynaklı birçok açıklamayı yetiştiremedim evet boşanmak mantıklı karar eşimden bekledim boşanma açmasını ama bana sen ac diyo terk edip giden o hatta yüzüstü kaldim şaşırdım belki incelik bekledim en azından evlilik oturana kadar gitmez gelmez dedim bu yüzden net karar veremedim yutulur birşey değil dışardan kadın olsa git konuş def et ama aile içi
Bu konuyla ilgili sorulari ben sordum ve hatirladigim kadaryla ona meslegiyle ilgili soru yonelten de olmadi benden baska. Benim de sorus amacim belliydi. Arkadasi samimiyetsiz buldum hem konuya verdigi cevaptan hem de kendini ifade edemeyisinden. Ogretmen ayaklari ustunde nasil duramazdan ziyade irdeledigim konu suydu:egitimci oldugunu iddia eden biri kendini neden bu kadar kotu ifade ediyor. Bu ifade edisle cocuklara nasil ders anlatiyor? Esine kendini sorununu nasil açıklıyor? Bu soruları yanitini bulmaya calistim. Ki onlara da cevap alamadim. Burdan da tumevarim yaptim ve arkadasin izlediği tv dizilerinin cok fazla etkisinde kaldigina inandim. Yoksa arkadasin ucretli mi kadrolu mu gorev yaptigi,hangi uni mezunu oldugu kac yillik okudugu cok da onemli degil. Kendiminyeterince acikladigima inaniyorum:)diğer konuda çok soruldu cevap vermedi konu sahibi. burda da bir öğretmen nasıl ayakları üstünde duramaz nasıl böyle bişiyi kabullenir diye çok yazıldı. herkes eğitim işinde değil neticede.bilmeyenleri bilgilendirmeye çalıştım. bildiğinizi nerden bilebilirim nicke bakıp. son ücretli öğretmenlik sistemi nasıl bilmiyorum ama 5-6 yıl önce , merkezden uzak yerlerde genelde 2 yıllık mezunlar ücretlilik yapıyordu. eğitim fakültesi çıkışlılar fazla olmuyordu zaten. merkezleri bilemiyorum orda torpil gerekebilir. kadrolu 3-4 hocası olup kalanı ücretli öğretmen olan ilçelere göre konuştum ben. son durumlardan haberim yok.
Sen benim konuya deginmiyor kişisel hiciv yapiyorsun negatifsen bana yazma ....dört yıllık formasyon tatmin etti miBu konuyla ilgili sorulari ben sordum ve hatirladigim kadaryla ona meslegiyle ilgili soru yonelten de olmadi benden baska. Benim de sorus amacim belliydi. Arkadasi samimiyetsiz buldum hem konuya verdigi cevaptan hem de kendini ifade edemeyisinden. Ogretmen ayaklari ustunde nasil duramazdan ziyade irdeledigim konu suydu:egitimci oldugunu iddia eden biri kendini neden bu kadar kotu ifade ediyor. Bu ifade edisle cocuklara nasil ders anlatiyor? Esine kendini sorununu nasil açıklıyor? Bu soruları yanitini bulmaya calistim. Ki onlara da cevap alamadim. Burdan da tumevarim yaptim ve arkadasin izlediği tv dizilerinin cok fazla etkisinde kaldigina inandim. Yoksa arkadasin ucretli mi kadrolu mu gorev yaptigi,hangi uni mezunu oldugu kac yillik okudugu cok da onemli degil. Kendiminyeterince acikladigima inaniyorum:)
Yok tatmin etmedi. Sen formasyonu sonradan mi aldinSen benim konuya deginmiyor kişisel hiciv yapiyorsun negatifsen bana yazma ....dört yıllık formasyon tatmin etti mi
Pazardan aldim..neyse negatif enerji aldın artık boşver uğraşma benim derdim bana yeterYok tatmin etmedi. Sen formasyonu sonradan mi aldin
Sana uzay yoluyla geldigi belli zaten:) hayal dunyanda mutluluklar dilerimm. Umarim ilerleyen zamanlarda oscar odulu alma haberlerini verirsin. Bu ifade edis sekliyle zor ama...Pazardan aldim..neyse negatif enerji aldın artık boşver uğraşma benim derdim bana yeter
iş alımı yapılmıyor. ....zaten yazdim açıkladim konuyu düşüncelere saygım sonsuz Hoşça kalSana uzay yoluyla geldigi belli zaten:) hayal dunyanda mutluluklar dilerimm. Umarim ilerleyen zamanlarda oscar odulu alma haberlerini verirsin. Bu ifade edis sekliyle zor ama...
Kimsenin dedektifcilik oynadigi yok zaten ama bile bile insanlari kandiriyor ve bnde samimi bulmuorum dile getiriyorumArkadaşlar neden ısrarla bi konuyu zorluyosunuz?
Konunun sahte olduğunu düşünüyosanız sayfayı kapatır gidersiniz veya görmezden gel'e basarsınız üyenin konularını bile görmezsiniz bu kadar basit.
Dedektifçilik oynamak için fazla büyümediniz mi?
Neden sizin için bu kadar önemli ki yani bu durum?
Sayfalardır okuyorum ortada doğru dürüst bi tartışma yok sadece sen fakesin muhabbeti dönüyo 30 sayfa olmuş bişi yok konuları sabote etmeyin bu şekilde lütfen elbet yardımcı olacak biri çıkar yani.
Konu sahibi, bence sen kandırılmışsın.Eşinle eltinin arasında bişey olduğu çok bariz.Eşin senle paravan evlilik yapmış bence.Pisliğini örtmek için kullanmış.Sana tavsiyem bi an önce bu pislik aileden kurtulup hayatına yön vermen.Daha ne diye eşinin dava açmasını bekliyosun git aç.Daha napmaları gerek sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?