- 6 Ağustos 2016
- 217
- 38
- 13
- 38
- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Yani hBen böyle bi durumda olsam kesinlikle masum bi durum olup olmadigini sezerdim hele suphem varsa zaten gözüm üstnde olurdu kocamn halinden tavrindah her turlu hissederdim ki simdiye kadar anlatilanlarin masum oldugunu düsunmüyorum..
evet canım bundan korkuyorlar konuyu kapat diyorlarHayir foyalarini meydana cikarmandan korkuyolar topluma rezil olmamak icin bosaniyor...
valla bilemiycem dedimya gunah almak istemem sonucta sen ne anlatdiysan ben ona gore yorum.yapiyorumBenim düşüncem şu canım yanlışsam diyin aile biliyo bu konuyu kapatmak icin topluma rezil olmamak için beni boşuyor olabilir mi
Konu sahibi herseyi net aciklamakdan kacindigı için aklima gelmedi degil ...Acayip tutarsizlik var bu konuda..
Esiniz kayninizla konusmuyor,
ama elti hanim esinizi surekli surekli cagirmasina ragmen,
kayniniz karisina hic höt demiyor.
En basiti kocan dururken, kardesimi ne cagiriyon konusmadigimizi bilmiyon mu da mi demiyor.
Gelin oturup biraz mantikli dusunelim,
hangimizin esi konusmadigimiz akrabamizla asiri derecede muhattap olmasini isteriz.
Simdi esinle eltin arasinda iliski oldugunu dusunuyorsun ve bu iliskiden kv kp ve kayninin haberi oldugunu dusunuyosun. Canim boyle bir sey olsa kimse ustunu ortmez. Ne bu genislik derler adama 3+1 ev mi? Sen acaba bir seyleri yanlis biliyor olabilir misin? Yani boyle bir sey varsa birinden biri bi tepki verir.Benim düşüncem şu canım yanlışsam diyin aile biliyo bu konuyu kapatmak icin topluma rezil olmamak için beni boşuyor olabilir mi
Çok güzel nokta yakalamıssin canim bir sebep bile var yani.Konu sahibi herseyi net aciklamakdan kacindigı için aklima gelmedi degil ...
Canim haklısın insallah yanılirim ama mantık şunu diyo kardeşi beş yil kendi istediği ile gidiyor yurtdışına sonucta ve boyu kadar çocuklarda var kulaklarına gitmesin ve kaynim niye kadın arıyor eşiyle araları iyi değilmişSimdi esinle eltin arasinda iliski oldugunu dusunuyorsun ve bu iliskiden kv kp ve kayninin haberi oldugunu dusunuyosun. Canim boyle bir sey olsa kimse ustunu ortmez. Ne bu genislik derler adama 3+1 ev mi? Sen acaba bir seyleri yanlis biliyor olabilir misin? Yani boyle bir sey varsa birinden biri bi tepki verir.
Kisaca:eşim eltimden çıkmıyor abisi yokken bile yengesinde bende bunu istemiyorum kardes bile görsen kıskaniyorum diyorumKardeş sen şu işi çok detay olmasa da olayları sıralayarak en azından anlaşılır şekilde derli toplu bi anlat bence
Esiyle arasi iyi olmayabilir. Ben erkek olsam esimle kardesim arasinda iliski oldugunu bilsem kardesimi de esimi de gozumu kirpmadan oldururum yani. Arkadaslarin soyledigi gibi bu konuda bir degil bircok tutarsizlik var. Esinizle kardesi neden konusmuyor? Kendi esiyle arasinda iliski oldugunu dusundugu icinse eger neden eltinizle ayni evde yasiyor hala?kafamda deli sorular....Canim haklısın insallah yanılirim ama mantık şunu diyo kardeşi beş yil kendi istediği ile gidiyor yurtdışına sonucta ve boyu kadar çocuklarda var kulaklarına gitmesin ve kaynim niye kadın arıyor eşiyle araları iyi değilmiş
Ya bu konuda bir dolaplar donuyor, ya da o ailede..Konu sahibi herseyi net aciklamakdan kacindigı için aklima gelmedi degil ...
İşte canım bende bu duruma çıldıriyorum abi kardes düşman neyin nesi inanin tabiri caizse kafayi yedim Ermeni köken bile diyen var inanin hem yanilmak çok istiyorum yuva yıkılıyor kolay mi yengesine gitmese sorun yok yetim kalmış bebeğim umurkarinda değil eltime tapiyorlarEsiyle arasi iyi olmayabilir. Ben erkek olsam esimle kardesim arasinda iliski oldugunu bilsem kardesimi de esimi de gozumu kirpmadan oldururum yani. Arkadaslarin soyledigi gibi bu konuda bir degil bircok tutarsizlik var. Esinizle kardesi neden konusmuyor? Kendi esiyle arasinda iliski oldugunu dusundugu icinse eger neden eltinizle ayni evde yasiyor hala?kafamda deli sorular....
Eski konunun aynisini acmissinHep giderdi olayı ben duyurunca gizli kaçamak az gider oldu.o yüzden benden nefret ediyor eltimde esimde.ayrinti yazmak sorun değilde giriş gelişme sonuç karışık anlatmak istediğimi ifade edemiyorum tam ..o yüzden canim ayrintiya inmiyorum ama şunu özetleyim aile boyu eltimi tutuyor eşimle ilişkisi varmış diye duydum güya kardeş gibi olmuşlar. .bende bu iftiraya inanip yaptiklarini karsilastirinca var olasılığı artti
Cok haklısın canim bebeğime baktikcasiz hala neden niye diye mi sorguluyorsunuz yahu..
bende size neden diyorum neden bu adamı geri istiyorsun..
elinde mesleğin var al çocuğunu kurtar şu aileden..
Kisaca:eşim eltimden çıkmıyor abisi yokken bile yengesinde bende bunu istemiyorum kardes bile görsen kıskaniyorum diyorum
Inanin psikolojimi bozdu bu aile.neyin nesiOldukca abik subuk bi hal aldi konu eltinin kocasi eltiyi aldatiyo elti kocasini aldatiyo konu sahibinin kocasi hem karisini aldatiyo hem abisine ihanet ediyo eltiyle kaynin dedikodusu cikms aile üstünu kapatiyo konunun ¿¿¿¿¿ gerçekmi bunlar
Çok realist açısıyla doğru yaklaşıyorsun inanmak öyle zor ki gerçeği bilsem bile ...Artık kalbende bitirneliyim evethala kıskanıyorum diyorsun lüften biraz gururlu ol..
yengesinden çocuk yapmış karakterdeki bir adamın nesini kıskanıyorsun.. böyle bir adamı nasıl sevebiliyorsun geri isteyebiliyorsun..
gerçekten öğretmenmisiniz inanmakta zorluk çekiyorum..
Aynen canım eltim bağlı eşime sürekli yemeğe çağırıyor beni hic çağırmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?