eşiniz ailesine sizi değişiyorsa tepkiniz ne olurdu?

Ben böyle bi durumda olsam kesinlikle masum bi durum olup olmadigini sezerdim hele suphem varsa zaten gözüm üstnde olurdu kocamn halinden tavrindah her turlu hissederdim ki simdiye kadar anlatilanlarin masum oldugunu düsunmüyorum..
Yani h
Hayir foyalarini meydana cikarmandan korkuyolar topluma rezil olmamak icin bosaniyor...
evet canım bundan korkuyorlar konuyu kapat diyorlar

Konu sahibi herseyi net aciklamakdan kacindigı için aklima gelmedi degil ...

Benim düşüncem şu canım yanlışsam diyin aile biliyo bu konuyu kapatmak icin topluma rezil olmamak için beni boşuyor olabilir mi
Simdi esinle eltin arasinda iliski oldugunu dusunuyorsun ve bu iliskiden kv kp ve kayninin haberi oldugunu dusunuyosun. Canim boyle bir sey olsa kimse ustunu ortmez. Ne bu genislik derler adama 3+1 ev mi? Sen acaba bir seyleri yanlis biliyor olabilir misin? Yani boyle bir sey varsa birinden biri bi tepki verir.

Canim haklısın insallah yanılirim ama mantık şunu diyo kardeşi beş yil kendi istediği ile gidiyor yurtdışına sonucta ve boyu kadar çocuklarda var kulaklarına gitmesin ve kaynim niye kadın arıyor eşiyle araları iyi değilmiş

Esiyle arasi iyi olmayabilir. Ben erkek olsam esimle kardesim arasinda iliski oldugunu bilsem kardesimi de esimi de gozumu kirpmadan oldururum yani. Arkadaslarin soyledigi gibi bu konuda bir degil bircok tutarsizlik var. Esinizle kardesi neden konusmuyor? Kendi esiyle arasinda iliski oldugunu dusundugu icinse eger neden eltinizle ayni evde yasiyor hala?kafamda deli sorular....

siz hala neden niye diye mi sorguluyorsunuz yahu..
bende size neden diyorum neden bu adamı geri istiyorsun..
elinde mesleğin var al çocuğunu kurtar şu aileden..

İşte canım bende bu duruma çıldıriyorum abi kardes düşman neyin nesi inanin tabiri caizse kafayi yedim Ermeni köken bile diyen var inanin hem yanilmak çok istiyorum yuva yıkılıyor kolay mi yengesine gitmese sorun yok yetim kalmış bebeğim umurkarinda değil eltime tapiyorlar

Eski konunun aynisini acmissin
okudum ve tam olarak anladimmmm.. sen nasil pisligin icine dusmussun yaaaaaaa allahim..

Esin cok oncesi imam nikahli bir kadinla yasiyor. Kadin senin esini yengesiyle gorusuyor diye terk ediyor.
Hatta eltinin son cocugu da esinden bagrip cagriyo ayriliyo
Sonra kaynin fransada kaliyo 5yil ve senin esinde 5yil boyunca yengesiyle kaliyo. Kv evi yakin aslinda ama yengeyle kaliyo.
Kaynin donuyo ise gittiginde esin yengene kaciyo..
Ve suphe olarak son cocuk ondan..
Kaynin bunlari biliyo ama esine guveniyo.
Hatta sana kurcalama diye tehdit ediyor.
Abisiyle esin konusmuyo ama yengesiyle esin gorusuolar.
Ve yengesi seni evde bu yuzden istemiyor dogrumu?
Sen daha neyi kurcaliyosun ki boyle pislikle evli kalinirmiii allah askina hamileyken tekmede yemissin.
Sen daha neyi zirluyosun yenge kazandi siz ortada kaldiniz diyemi?
Bence sukretmelisin

Oldukca abik subuk bi hal aldi konu eltinin kocasi eltiyi aldatiyo elti kocasini aldatiyo konu sahibinin kocasi hem karisini aldatiyo hem abisine ihanet ediyo eltiyle kaynin dedikodusu cikms aile üstünu kapatiyo konunun ¿¿¿¿¿ gerçekmi bunlar

Kisaca:eşim eltimden çıkmıyor abisi yokken bile yengesinde bende bunu istemiyorum kardes bile görsen kıskaniyorum diyorum

hala kıskanıyorum diyorsun lüften biraz gururlu ol..
yengesinden çocuk yapmış karakterdeki bir adamın nesini kıskanıyorsun.. böyle bir adamı nasıl sevebiliyorsun geri isteyebiliyorsun..
gerçekten öğretmenmisiniz inanmakta zorluk çekiyorum..

Inanin psikolojimi bozdu bu aile.neyin nesi

Çok realist açısıyla doğru yaklaşıyorsun inanmak öyle zor ki gerçeği bilsem bile ...Artık kalbende bitirneliyim evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…