- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Bence degil. Bu kadar carpik iliski ve tum bunlara neden konu sahibi arkadas tahammul ediyor.Oldukca abik subuk bi hal aldi konu eltinin kocasi eltiyi aldatiyo elti kocasini aldatiyo konu sahibinin kocasi hem karisini aldatiyo hem abisine ihanet ediyo eltiyle kaynin dedikodusu cikms aile üstünu kapatiyo konunun ¿¿¿¿¿ gerçekmi bunlar
Gururuma yediremedim.canim duyduğumda olamaz dedim ..cok haklisin böyle birini nasıl atamadim şüpheye yer vermemek icin hiç ugramazdi bile ailesineEski konunun aynisini acmissin
okudum ve tam olarak anladimmmm.. sen nasil pisligin icine dusmussun yaaaaaaa allahim..
Esin cok oncesi imam nikahli bir kadinla yasiyor. Kadin senin esini yengesiyle gorusuyor diye terk ediyor.
Hatta eltinin son cocugu da esinden bagrip cagriyo ayriliyo
Sonra kaynin fransada kaliyo 5yil ve senin esinde 5yil boyunca yengesiyle kaliyo. Kv evi yakin aslinda ama yengeyle kaliyo.
Kaynin donuyo ise gittiginde esin yengene kaciyo..
Ve suphe olarak son cocuk ondan..
Kaynin bunlari biliyo ama esine guveniyo.
Hatta sana kurcalama diye tehdit ediyor.
Abisiyle esin konusmuyo ama yengesiyle esin gorusuolar.
Ve yengesi seni evde bu yuzden istemiyor dogrumu?
Sen daha neyi kurcaliyosun ki boyle pislikle evli kalinirmiii allah askina hamileyken tekmede yemissin.
Sen daha neyi zirluyosun yenge kazandi siz ortada kaldiniz diyemi?
Bence sukretmelisin
Çok realist açısıyla doğru yaklaşıyorsun inanmak öyle zor ki gerçeği bilsem bile ...Artık kalbende bitirneliyim evet
Oğlum içindi canim belkiler vardı hep düzelir doğru yolu bulur diye yada psikolojimi tamamen bozulduBence degil. Bu kadar carpik iliski ve tum bunlara neden konu sahibi arkadas tahammul ediyor.
Elbette yarın çocuk büyüdun mu illaki duyacakbitir tabi çocuğunu bu aile ile içiçemi büyütmek istiyorsun..
göz yuman çanak tutan karaktersiz insanlarla mı büyüsün çocuğun ..
gerçekten bu adama baba mı desin istiyorsun..
Esinizin adi behlul mu
Egitimcisiniz belli bi egitim seviyeniz var kendi ayaklarinizin uzerinde durabilirsiniz. Eger bu aile bu kadar ask-i memnu modundaysa alin evladinizi bosayin esiniz olacak yaratigi kendinize tertemiz bir sayfa acin.Oğlum içindi canim belkiler vardı hep düzelir doğru yolu bulur diye yada psikolojimi tamamen bozuldu
Oğlum içindi canim belkiler vardı hep düzelir doğru yolu bulur diye yada psikolojimi tamamen bozuldu
Beni gülümsettin canım ya Allah ne muradın varsa versinBende yorumlari okumadan basliga gore cevap yazdim. Oyle eltiyi yolar saclarinida kocama yediririm
Hata etmişsin emrine istediğini vermişsin o bu durumdan memnun yuvan yıkılsın diye güler oynar yazık Allah öyle pislik eltileri ıslah etsin eltinin kocasın da da hata demiyor mu hiç sen neden karısına değilde kardeşime ilgi alaka gösteriyorsun vala açıkcası kimse kabul etmez bu durumu karışmak istemiyor insan bi yuva söz konusu ama anlamak için oturup dinlemek gerek seni böyle olmaz kim haklı kim hatalı bilemeyiz kiTek hatam açık şekilde söylemek oldu eltimle görüşmemesini...
Inan haklı bile olduğum halde kendimi suçluyorum sustugum anlarda hep gitti yine kaybedis konuştuğumda da yine kaybettim kendimi suçluyorumHata etmişsin emrine istediğini vermişsin o bu durumdan memnun yuvan yıkılsın diye güler oynar yazık Allah öyle pislik eltileri ıslah etsin eltinin kocasın da da hata demiyor mu hiç sen neden karısına değilde kardeşime ilgi alaka gösteriyorsun vala açıkcası kimse kabul etmez bu durumu karışmak istemiyor insan bi yuva söz konusu ama anlamak için oturup dinlemek gerek seni böyle olmaz kim haklı kim hatalı bilemeyiz ki
Asla ve kesinlikle çünkü böyle bir durumu inan kimse bilemez benden başka konuyu saptirmayim diye soru Cevap gittim canim kurgu olsa bebeğimi alet etmemTugbaaktas kim ne yorum yapsa haklisin diyip yarim yamalak cevaplar veriyosun. Tatmin edici bir mesaj okuyamadim henuz. Kotu kadin muzeyyen durumuna dusmek istemem ama acaba siz hayalinizde yarattiginiz ama senaryosunda tutarsizliklar olan bir konuyu bizimle paylasiyor olabilir misiniz?
Ama siz sorulara da net cevap vermiyorsunuz ki? Bi egitimci olarak kendinizi yeterince ifade edemediginizi dusunuyorum.Asla ve kesinlikle çünkü böyle bir durumu inan kimse bilemez benden başka konuyu saptirmayim diye soru Cevap gittim canim kurgu olsa bebeğimi alet etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?