eşiniz ailesine sizi değişiyorsa tepkiniz ne olurdu?

Bence degil. Bu kadar carpik iliski ve tum bunlara neden konu sahibi arkadas tahammul ediyor.

Gururuma yediremedim.canim duyduğumda olamaz dedim ..cok haklisin böyle birini nasıl atamadim şüpheye yer vermemek icin hiç ugramazdi bile ailesine

Çok realist açısıyla doğru yaklaşıyorsun inanmak öyle zor ki gerçeği bilsem bile ...Artık kalbende bitirneliyim evet

bitir tabi çocuğunu bu aile ile içiçemi büyütmek istiyorsun..
göz yuman çanak tutan karaktersiz insanlarla mı büyüsün çocuğun ..
gerçekten bu adama baba mı desin istiyorsun..

Oğlum içindi canim belkiler vardı hep düzelir doğru yolu bulur diye yada psikolojimi tamamen bozuldu
Egitimcisiniz belli bi egitim seviyeniz var kendi ayaklarinizin uzerinde durabilirsiniz. Eger bu aile bu kadar ask-i memnu modundaysa alin evladinizi bosayin esiniz olacak yaratigi kendinize tertemiz bir sayfa acin.

Allahım yardımcıniz olsun... gerçekten bir ilişki varsa aralarında bunu bilmen lazım şüpheyle olmaz kesin bilmen lazım. ..

çok zor bir durum. Ama bebeğin için duygusal olmayacaksın. Mantıklı düşüneceksin. Hislerinle hareket etmeyeceksin. Ayakta durmaya bakacaksın. Zaten başta zor gelir ama sonra alışırsın. Bu insanlarla birarada yasarsa kafayı yedirtir insana.

Tek hatam açık şekilde söylemek oldu eltimle görüşmemesini...
Hata etmişsin emrine istediğini vermişsin o bu durumdan memnun yuvan yıkılsın diye güler oynar yazık Allah öyle pislik eltileri ıslah etsin eltinin kocasın da da hata demiyor mu hiç sen neden karısına değilde kardeşime ilgi alaka gösteriyorsun vala açıkcası kimse kabul etmez bu durumu karışmak istemiyor insan bi yuva söz konusu ama anlamak için oturup dinlemek gerek seni böyle olmaz kim haklı kim hatalı bilemeyiz ki

Elti elti diyip duruyoruz da o sizin baya kumaniz,
ya da siz onun, çözemedim ben..

Tugbaaktas kim ne yorum yapsa haklisin diyip yarim yamalak cevaplar veriyosun. Tatmin edici bir mesaj okuyamadim henuz. Kotu kadin muzeyyen durumuna dusmek istemem ama acaba siz hayalinizde yarattiginiz ama senaryosunda tutarsizliklar olan bir konuyu bizimle paylasiyor olabilir misiniz?

Konu sahibi dogru duzgun anlatmak istemiyor.

Konuyu boyle anlamsiz bir seye takarak acmis da eltisinin kucuk cocugunun esinden olduguna inaniyor. 5 yil ayni evde yasamis kocasi ve eltisi.

Esinin eski imam nikahli karisi da bu yuzden terketmis esini.

Yani konunun aile gorusturmemesi, elti kiskancligi falan hic alakasi yok anlattiklari dogruysa.

Konu sahibi, esinizin eltinizden cocugu var, siz ne yuvasindan bahsediyorsunuz?

Kendinize gelin. Yuva yikan falan yok ortada, zaten eltinizle kocaniz sevgiliymis cocuk bile yapmislar.

Inan haklı bile olduğum halde kendimi suçluyorum sustugum anlarda hep gitti yine kaybedis konuştuğumda da yine kaybettim kendimi suçluyorum

Asla ve kesinlikle çünkü böyle bir durumu inan kimse bilemez benden başka konuyu saptirmayim diye soru Cevap gittim canim kurgu olsa bebeğimi alet etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…