Oncelikle pandemiyle olan alakasi icin bi settirsin demek isterdimnormal zamanlarda elleri ovusturarak yikamiyor muydu,sosyetiklerin el sıkısması gibi uzaktan mi yikiyordu ellerini? Herkes acayip pismis be eskiden,virus sayesinde korkudan elini micini yikamaya basladi millet Allah razi olsun
Esim alyans takmaz, behlul yuzugu ile haci yuzugu arasinda bir yuzugu var kehribar tasli,onu takar
Boyunlarina asacaksin boylelerininBehlül yüzüğü. Sesli güldüm
Benim eşim normalde takar. Ama iş yerinde çıkarmak zorunda. Sağda solda unutur bazen. Ilk alyansini düğün olmadan kaybetti
Bu surecte ikimz de takmyoruz..takilmamali bnceÖncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Sokak kapısında yüzük çıkaranlar da var, dikkatli olun siz yine de.Ben bekarım ama takmama bahanesi çok "bahane" geldi bana pek geçerli bir sebep değil gibi.O takmıyorsa sizde takmayın.Ben bir bekar olarak yüzüklere dikkat ederim.Birinden hoşlandıysam direk yüzüğü var mı diye bakarım mesela
yapacak olan adam her türlü yapar, alyansı kapıda takıp çıkarır aldatırken.alyans bunu durduran bişey değil olay yüzükte değil kişide bitiyor.korona bitti diye size haber mi geldi? gayet aktif şekilde devam eden bir hastalık ve aşı ya da etkili bir tedavi bulunana kadar ben de ailem de arkadaşlarım da hiçbir takı kullanmıyoruz , toplu taşıma kullanıyorsak sokakta giydiğimiz kıyafetleri ve ayakkabıları da işte değiştiriyoruz hatta.Öncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Sadece yüzüğe bakarak evli olup olmadığına karar vermem tabi ki ama ilk tanışmada şöyle bir parmaklara bakar herkes, sizde dikkat edin bence bu alyans konularına :)Sokak kapısında yüzük çıkaranlar da var, dikkatli olun siz yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?