Eşiniz alyans takıyor mu?

takmıyor.(benim yanımda takıp ,dışarıda takmaması benim için sorun ve cinnetlik olur)
bayramda seyranda takar.
ama benim gibi bir iş yerinde çalışıyor olsa mutlaka taktırırdım.
ben ise mecburum.bazen bana talip olan güzel teyzeler oluyor.kadının biri artık istemeye gelecekti neredeyse 'ne diyon teyze sen! ben evlıyım.'dedirtti bana.(yüzük iş görmuyor bazılarında)
yerine göre zamanına göre değişiyor .takıp takmaması.
bazen renk gelsin diye keyfıne sorun edebiliyorum keyfine tamamen.sinir etmek ıyıdır arada. hepten boşlamasın.

Senelerdir esimde ben de alyans takmiyoruz.ben taki sevmiyorum esim de kilo alip parmagina dar gelince birakti takmayi.ben sorun yapmiyorum herkes ne isterse onu yapsin valla.
Niyeti bozan herkes herseyi yapar alyansa bakmaz o.

Evli değilim ama bekarım, bekar arkadaşlarım da var. Yüzük, bekar kadınları uzaklaştırmak için güzel bir yöntem. Kafasına koyan evli olsa da dinlemez ama deli gibi koca arayan arkadaşlarım, yüzük yoksa hemen sırnaşıyor. Babam hiç yüzük takmamış, bir vukuatı olmadı bildiğimiz kadarıyla. Hep evdedir, zaten.

Behlül yüzüğü. Sesli güldüm

Benim eşim normalde takar. Ama iş yerinde çıkarmak zorunda. Sağda solda unutur bazen. Ilk alyansini düğün olmadan kaybetti

Behlül yüzüğü. Sesli güldüm

Benim eşim normalde takar. Ama iş yerinde çıkarmak zorunda. Sağda solda unutur bazen. Ilk alyansini düğün olmadan kaybetti
Boyunlarina asacaksin boylelerinin
Alyansi kucuk geliyor bizim toramana. O yuzden dogum gununde baska yuzuk aldiydim,onu da begenmedi kiro Keko yuzugu dedi gidip degistirdi behlulu alip gelmis

Takmıyoruz ikimizde.
Takinca da kaybediyorum. Iki alyans kaybettim takmiyor halimle. Taksaydım kuyumcuya çalışırdım.

takmıyor bende dogumdan sonra takamadım

Bu surecte ikimz de takmyoruz..takilmamali bnce

Bizimki alışkanlık galiba. Basta zorlaniyordu, alışık olmadığı için. Ikimizde takıyoruz şimdi . Organımız haline gelmiş, parmakta olmayınca eksikliği hissediliyor

Isterse takmayabilir gerçi sorun değil benim için.

Ben bekarım ama takmama bahanesi çok "bahane" geldi bana pek geçerli bir sebep değil gibi.O takmıyorsa sizde takmayın.Ben bir bekar olarak yüzüklere dikkat ederim.Birinden hoşlandıysam direk yüzüğü var mı diye bakarım mesela

İkimizde takıyoruz, ikimiz içinde önemli olduğu için hiç çıkarmadık :)

ben en son düğün günü takmıştım alyansımı şu an nerde olduğunu bile bilmiyorum , eşim taktığından beri hiç çıkarmadı hatta alyansa uygun saat filan aldı. Yani herkesin keyfi farklı olabiliyor.

Pandemi sebebiyle biz de alyans ve saat takmayı bıraktık. Metal yüzeyde virüsün yaşaması süresini geçtim bir de sürekli dezenfekte edilme durumu var ellerin. Normalde de ikimiz de eve gelir gelmez çıkarırız zaten.
Durumlar biraz daha düzelmeden takmamak en doğrusu, sağlık bu.

Son düzenleme:
Sokak kapısında yüzük çıkaranlar da var, dikkatli olun siz yine de.

yapacak olan adam her türlü yapar, alyansı kapıda takıp çıkarır aldatırken.alyans bunu durduran bişey değil olay yüzükte değil kişide bitiyor.korona bitti diye size haber mi geldi? gayet aktif şekilde devam eden bir hastalık ve aşı ya da etkili bir tedavi bulunana kadar ben de ailem de arkadaşlarım da hiçbir takı kullanmıyoruz , toplu taşıma kullanıyorsak sokakta giydiğimiz kıyafetleri ve ayakkabıları da işte değiştiriyoruz hatta.

Benim alyansım tamtur olduğu için takamıyorum çok suyla temas ettirmek istemiyorum tamturu
Bu yüzden takmıyorum şu pandemi bi geçsin takıcam
Eşim takıyor

Sokak kapısında yüzük çıkaranlar da var, dikkatli olun siz yine de.
Sadece yüzüğe bakarak evli olup olmadığına karar vermem tabi ki ama ilk tanışmada şöyle bir parmaklara bakar herkes, sizde dikkat edin bence bu alyans konularına :)

Eşim takmiyor işi dolayısıyla sürekli takip çıkarmak zorunda sürekli ugrasamaz.
Ben takıyorum çünkü evli olduğum asla belli olmuyor takınca rahat ediyorum.
Bizim Konyalı teyzeler görücüye gelmeye bayilirlar yüzük şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…