Eşiniz alyans takıyor mu?

Eşimle hiç alyans takmadık. İnsanların bu konulara bakış açıları farklı olabilir. Bizim için hiçbir önemi yok ama siz önem veriyorsanız, önemlidir. Ve alyansın virüs bulaşmasıyla ne alakası var ya ben anlamadım. Ellerini yıkıyor neticede, dezenfektan kullanıyordur ya da... Yüzüğü bir oynatıverir, altı üstü temiz olur işte. Milyon tane girinti çıkıntısı olan bir şeyden bahsetmiyoruz ya.

6 senelik evliyiz toplasam 1 sene takmamışızdır o da takmıyor bende bizde pandemiden kaynaklı bir şey değil. Ama eşime güveniyorum hiç yanlışı olmadı. İş yerinde rahat edemiyor ara ara taktıgı da oluyor bende öyle

Takmıyor, nişanlıyken sorun cıkarıyordum ama yıllar gectıkce o sorun, sorun olmaktan cıkıyor

Umudum tükeniyor, bir dikkat eden ben ve ailem kaldık acaba obsesif mi oluyorum derken bu mesajınız bana oh bee dedirtti, zira aynı hassasiyeti gösteriyorum.
Keşke herkes bu kadar hassas olsa o zaman daha çabuk yok olacak bu illet. İlk günlerden beri takı takmanın risk olduğunu tvde bile kaç hoca söyledi. Hala alyans takmama bahanesi, ne alaka ki diyen insanlara ben şok oluyorum artık. Gerçi hala misafir ağırlamakta sakınca görmeyen, normal zamanda yüzükle hamur yoğurmaya girişen kişilerle aynı kişiler olabilirler tabi bunlar

Sadece yüzüğe bakarak evli olup olmadığına karar vermem tabi ki ama ilk tanışmada şöyle bir parmaklara bakar herkes, sizde dikkat edin bence bu alyans konularına :)
Koronaya daha çok dikkat ediyoruz şu sıralar, pandemiye kocamdan daha az güveniyorum o bakımdan daha önemli geldi o bana. Öldürüyor, süründürüyor malum.

Gündelik hayatta takmıyor çalıştığı işten dolayı tehlike yaratabilir diye ama dışarı çıkarken falan takar.takmasada ben çok umursamam,alyansa olmaz ki bağlılık,sadakat..

Eşim hic takmaz ama sorun etmem,bununla baglilik olduguna inanmayanlardanim.Ben takarim ama virús dolayisiyla 11 marttan beri takmiyorum .cok sakincali oldugunu uzmanlar soyluyor zaten,het túrlú takinin

bence normal bir durum sonuçta hijenik olmayabilir :) pandemi bitince yine bahane ederse o zaman sorun olabilir :)

Kimi insan takar kimisi takmaz

Aslında başkaları önemli değil

Sizin için önemli bir konu ise

Kırılıyorum benim için önemli deyin.

Ben yüzük takmayı, özellikle alyansı çok severim. Eşim çok kısa bir süre taktı. Ben de onun alyansını satıp kendime bir alyans daha aldım Şu an sarı ve beyaz altın olmak üzere 4-5 tane alyansım vardır sanırım. Bağlılık göstergesi olarak görmüyorum, aksesuar olarak seviyorum.

takar bende takarım eşimin ağr bir işi var bazen ben derim yüzük sağa sola takılır parmağına zarar verir takma derim, ama o takmadan rahat edemiyorum diye takıyor, pandemi bahane olmuş biraz.

yıllardır takmıyor. işi el ile olduğu için sıkıntı oluyormuş. kadınlar la da çok yakınlaşabileceği bir işi de olmadığı için ben sorun etmiyorum.

Ne alaka ya yüzük ve pandemi, yüzüğü oynatır yine yıkanır el, saçmalık. Tabi ki takıyoruz, eşle alakalı değil bu durum dışarda sahipli olduğu belli olsun, yüzüğü varmış yokmuş muhabbetlerini çok duydum, tehlikeli.

Benim eşimde takmaz çokta önemsemiyorum takmamasını ama onu çok seviyorum Canım Kocam

İkimizde takiyoruz bu sebeple yuzuk takmayi birakmak kadar sacma bisey duymadim bahane olabilir bilemiyorum duzgun yikarsin abdest alirkende yuzugu ceviririz parmagimizda altida yikanmis olur esinizde elini yikatrken yuzugu cevirirse bisey olmaz

Bilgi için çok teşekkür ederim şahsım adına. Ancak ya bir şey olursa korkusu yok mu işte çok düşük ihtimal de olsa insan bütün tedbirleri almış olmak istiyor.

İkimizde takiyoruz bu sebeple yuzuk takmayi birakmak kadar sacma bisey duymadim bahane olabilir bilemiyorum duzgun yikarsin abdest alirkende yuzugu ceviririz parmagimizda altida yikanmis olur esinizde elini yikatrken yuzugu cevirirse bisey olmaz
Abdestte sadece suyun değmesi yeterli. Size bu sebeple yüzük takmamak ne kadar saçma geliyorsa bana da mikrobiyoloji düzeyinde bir şeyle abdesti bir tutmak o kadar saçma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…