Umudum tükeniyor, bir dikkat eden ben ve ailem kaldık acaba obsesif mi oluyorum derken bu mesajınız bana oh bee dedirtti, zira aynı hassasiyeti gösteriyorum.yapacak olan adam her türlü yapar, alyansı kapıda takıp çıkarır aldatırken.alyans bunu durduran bişey değil olay yüzükte değil kişide bitiyor.korona bitti diye size haber mi geldi? gayet aktif şekilde devam eden bir hastalık ve aşı ya da etkili bir tedavi bulunana kadar ben de ailem de arkadaşlarım da hiçbir takı kullanmıyoruz , toplu taşıma kullanıyorsak sokakta giydiğimiz kıyafetleri ve ayakkabıları da işte değiştiriyoruz hatta.
Koronaya daha çok dikkat ediyoruz şu sıralar, pandemiye kocamdan daha az güveniyorum o bakımdan daha önemli geldi o bana. Öldürüyor, süründürüyor malum.Sadece yüzüğe bakarak evli olup olmadığına karar vermem tabi ki ama ilk tanışmada şöyle bir parmaklara bakar herkes, sizde dikkat edin bence bu alyans konularına :)
Güven önemli ama neyse sağlık olsun diyelim :)Koronaya daha çok dikkat ediyoruz şu sıralar, pandemiye kocamdan daha az güveniyorum o bakımdan daha önemli geldi o bana. Öldürüyor, süründürüyor malum.
takar bende takarım eşimin ağr bir işi var bazen ben derim yüzük sağa sola takılır parmağına zarar verir takma derim, ama o takmadan rahat edemiyorum diye takıyor, pandemi bahane olmuş biraz.Öncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
yıllardır takmıyor. işi el ile olduğu için sıkıntı oluyormuş. kadınlar la da çok yakınlaşabileceği bir işi de olmadığı için ben sorun etmiyorum.Öncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Bilgi için çok teşekkür ederim şahsım adına. Ancak ya bir şey olursa korkusu yok mu işte çok düşük ihtimal de olsa insan bütün tedbirleri almış olmak istiyor.İkimiz de takıyoruz. İşten eve gelince dezenfekte ediyoruz, sabaha tekrar takıyoruz.
Eşim de ben de ilaç sektöründeyiz, hatta eşim çok bilinen bir ilaç şirketinde COVID-19 ekibini kuran ve yöneten bir immünolog, yüzeylerden bulaş riskinin çok düşük olduğunu söyleyebilirim. Yapılan araştırmalar hastane ve laboratuvar ortamında virüsün ne kadar yüzeylerde kaldığını ortaya koymak için yapılan araştırmalar, günlük hayatta sıcaklık ve güneş ışınları etkisiyle virüsün bulaş sağlayacak sayıda yüzeyde kalması çok olası değil. İnsanların enfekte olması için birkaç virüs yeterli değil, belirli bir sayıya ulaşması gerekiyor o da biri yüzüğünüze doğru öksürmediği sürece gerçekleşmesi çok düşük bir ihtimal. Yüzeylere değil, insanlara odaklanmak gerekiyor bulaş riski açısından.
Abdestte sadece suyun değmesi yeterli. Size bu sebeple yüzük takmamak ne kadar saçma geliyorsa bana da mikrobiyoloji düzeyinde bir şeyle abdesti bir tutmak o kadar saçma geldiİkimizde takiyoruz bu sebeple yuzuk takmayi birakmak kadar sacma bisey duymadim bahane olabilir bilemiyorum duzgun yikarsin abdest alirkende yuzugu ceviririz parmagimizda altida yikanmis olur esinizde elini yikatrken yuzugu cevirirse bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?