- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
Önemli olan takması degl.cıkarken takar dısarda cebine koyar ne anladm bu işten önemli olan sadakat ve buda yüzükle olmazÖncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Öncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Ilk birkaç ay taktım sonra birkstim eşim de takmiyo.. ne zaman bıraktı hatırlamıyorum.. Ben sevmem ziynet.. küpe kolye takamiyom zaten kulak deliklerim iltihap kasinti yapiyo kolye de yara yapiyo zaten alerji galiba sahte olduğundan.. haliyle yüzük de sevmem. Sadece saat çok severim bayılırım..Öncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
takmak zorunda bittiÖncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Oncelikle pandemiyle olan alakasi icin bi settirsin demek isterdimnormal zamanlarda elleri ovusturarak yikamiyor muydu,sosyetiklerin el sıkısması gibi uzaktan mi yikiyordu ellerini? Herkes acayip pismis be eskiden,virus sayesinde korkudan elini micini yikamaya basladi millet Allah razi olsun
Esim alyans takmaz, behlul yuzugu ile haci yuzugu arasinda bir yuzugu var kehribar tasli,onu takar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?