eşiniz arkadaşlarınızın yanında ailenize gıcık olduğunu söylerse ne yaparsınız?

derin55

şükürrrr yarabbiimm!!!
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
8.222
9
356
48
Muğla
evet erkadaşlar benimki söyledi ve akşamdan beri başım ağrıyor kırıldım ama henüz konuşamadım arkadaşların yanında tartışmak da istemedim:1no2:sizin tepkiniz ne olurdu merak ettim:çok üzgünüm:

BENDE ONA GICIK OLURUM :mymeka: KÖTÜ VALLA BENDE AYNISINI ONUN ARKDAŞIN YANINDA YAPRIM YAKALAĞIM YERDE :delphin:

Ben olsaydim aninda tepki gosterirdim O arkadaslarinin yaninda cekinmeden ailem hakkinda saygisizca konusabiliyorsa bende cekinmeden tepkimi verirdim :kızgın:

Ben olsaydim aninda tepki gosterirdim O arkadaslarinin yaninda cekinmeden ailem hakkinda saygisizca konusabiliyorsa bende cekinmeden tepkimi verirdim :kızgın:

katılıyorum
tepkimi oan orada veriridim
benim aileme dil uzatabiliyorsa bende onu orada yerin dibine sokardım
ama onun ailesine laf atarak değil onun seviyesine inmezdim farkli bi şekilde ona haddini bildirirdim :mymeka:

bende anında tepki gösterirdim...
ve derdim ki, demekki sen haketmiyorsun sevgiyi bundan sonra sana değer verilmesin madem öyle....
ne edersen onu görürsün....
al karşına konuş yaptığın büyük terbiyesizlikti de....

hiç tepki vermez küçülmesini izlerdim sonra ailesinin yanında harcar daha güzel bi intikam alırdım çünkü arkadaslarını ezik olmadıgına ikna edebilir ama ailesini edemez

arkadaşlarımın yanında,sen onların sevgisini hak etmiyorsun derdim.Kendi ailesinin yanında da bu lafları ettiği için onlara şikayet ederdim.

arkadaşların yanında onu bozmazdım ben aksine, şaka ortamı yaratmaya çalışırdım, söylediğinin aranızda şakalaşma olduğunu filan hissettirmeye çalışırdım...
Ama yalnız kalınca da neler yapmazdım nelerr..Allah gazabımdan korusun o vakit...:kızgın:

kesinlikle ben de bu durumda ordan uzaklaşır ailesini arar durumu anlatırdım..
ve tehdit ederdim bir daha ailemi ağzına alırsan söylediklerini tek tek anlatırım babama..
sen düşünmüyorsan ben hiç düşünmem ona göre ayağını denk al derdim:delphin:

eşiniz çok kötü yapmış:kızgın:walla ben olsam ailemde sana gıcık oluyor diye bozardım:kızgın:

arkadaşım böyle birşeye sessiz kaldıkça daha rahat birşekilde konuşmaya başlar eşin. hepimizin karşı tarafa kırıldığı şeyler olmuştur, eşimin de olmuştur benim de. ama böyle birşey söyleme cesaretini ne ben gösterebilirim ne de o. gerçekten büyük küstahlık kusura bakma ama.:oklava:
ben tepkimi anında verirdim, madem böyle densizce konuşabiliyor, o an herkesin içinde çıkacak rezilliğe de katlanmak zorunda. eş bulunur da aile bulunmaz canım. sen sen ol lafla sözle bile olsa aileni her zaman saydırmasını bil.

yazıkki her insan ektiğini biçer.karşılıklıdır herşey...siz karşıya ne verirseniz onu alırsınız...

kendine gel ayağını denk al yaşadığına pişman olursun derim o anda..
sen kimsin be ailemin yanında (madem öyle konusuyorsan) :1closedeyes:

ona bunu çok kötü ödetirdim.çok ayıp etmiş.bu ne saygısızlık yaaa.lütfen bunun hesabını sorun

arkadaşların yanında gururunu kıracak birşekilde onu terslerdim. daha sorna yalnız kalınca burnundan fitil fitil getirirdim daha sonra da aynısını onun arkadaşlarının yanında kendisine yapardım. kısaca anasından emdiği sütü burnundan getirirdim

anında tepki verir orda onu rezil ederdim ve dahada kalmaz aynı hareketi
hiç ummadığı insanların yanında yapardımkötükedihüso

Back
X