Eşiniz, babanız, kardeşiniz, partneriniz küfür kullanır mı?

Eşiniz küfür kullanır mı?

• Evet

OY: 54 26,7%
  • Hayır

OY: 86 42,6%
  • Kısmen

OY: 62 30,7%

• Ankete Katılan
    202
Bir kardeşim neredeyse hic etmez o evli cocuklu
Diğerinin ani tepkileri var o da trafikte anlik kufurle tepki verdigi oluyor ama ozur diler dikkat eder
Babam da cok nadir ederdi ki annem de babama tepki gösterirdi biz kibar küfürsüz yetiştirildik
Bir erkek küfrediyorsa uyaririm devam ediyorsa yakin iletisimde olamayagima kanaat getirebiliyorum toleransim yok bu konuda
Bence her erkek kufretmez kendini duzgun ifade edemeyen, kitap okumayan, kendini yetistirememis insanlarin küfürleri daha sık kullandigini düşünüyorum gozlemlerim de bu yönde

Bir kardeşim neredeyse hic etmez o evli cocuklu
Diğerinin ani tepkileri var o da trafikte anlik kufurle tepki verdigi oluyor ama ozur diler dikkat eder
Babam da cok nadir ederdi ki annem de babama tepki gösterirdi biz kibar küfürsüz yetiştirildik
Bir erkek küfrediyorsa uyaririm devam ediyorsa yakin iletisimde olamayagima kanaat getirebiliyorum toleransim yok bu konuda
Bence her erkek kufretmez kendini duzgun ifade edemeyen, kitap okumayan, kendini yetistirememis insanlarin küfürleri daha sık kullandigini düşünüyorum gozlemlerim de bu yönde
Eşim yetiştirilmemiş biri değil aksine iyi pozisyonda çalışan biri kitap okumaz o ayrı

Babamdan da abimden de hiç duymadım . Eşim ve ailesi de dahil buna . Eşinizin ailesinde küfür ediliyor mu ? Ağız alışkanlığı olabilir bu durum .Küfürü normalleştiren bır aile de olabilir ? Dikkat ederse sorun çözülür bence .Küfür aklına geldiginde yerine başka bir kelime koysun .

Küfür sevmiyorum, eşimde sevmez. Kim ne derse desin küfür kimseye yakışmıyor.
Malesef esimin ablası çok küfür kullanıyor ama zaten yılda iki kez konuştuğum icin beni ilgilendirmiyor

Benim eşim normalde etmez biz tartışsak bile bana karşı etmez. Sadece maç izlerken ya da benim dışında birine aşırı sinirlendiği bir şey olunca ediyor ama benim yanımda değil.

Babamdan da abimden de hiç duymadım . Eşim ve ailesi de dahil buna . Eşinizin ailesinde küfür ediliyor mu ? Ağız alışkanlığı olabilir bu durum .Küfürü normalleştiren bır aile de olabilir ? Dikkat ederse sorun çözülür bence .Küfür aklına geldiginde yerine başka bir kelime koysun .
Kayınpederim hiç etmez kendi babam da etmez ama eşimin küfürleri bıktırdı beni artık

Konu eşimin çok küfür kullanılması artık yeter dedim yeter senin bu telaffuzlarını duymak, tahammül etmek zorunda değilim. Kızımın kibar, nazik iyi bir dil kullanması için ben özen gösterirken onun böyle özensiz olması beni çileden çıkarıyor. Peki sizlerin eşi küfür kullanıyor mu ya da yanınızda kullanmıyor mu? Tüm erkekler küfür kullanır mı?

Bıktım bıktım artık bıktıııııımmmm ya kendine çeki düzen verecek ya da ben ona çeki düzen vermesini bileceğim.

Not: Küfürler bana değil sinirlendiği şeye karşı
Çok sinirlendiği bir durum yoksa etmez. Arkadaş ortamında da aynıdır. Bana ya da çevremizdeki kişilere de etmez. Kendini kontrol edemediği tek yer trafik, tatlı sert uyarırım gerektiğinde.

Küfürbaz babaların çocukları küfür eder diye bir kural yok, benim kardeşim eşimden daha sık küfür eder ama çocukları bunun çirkin bir şey olduğunu bildiğinden babalarına uymazlar. Dua eder gibi iki lafından biri küfür olan insana tahammül edilmez onu kabul ediyorum.

Eşim hiç kullanmaz küfür , 7 yıllık evliyim hiç duymadım .
Ben de sevmiyorum itici geliyor. Niloya sen eşinin tuttuğu balıkların içine acı biberi baasss sonra ağzına tık , küfür ettikçe acının dozunu artır.

Son düzenleme:
Eşim hiç kullanmaz küfür , 7 yıllık evliyim hiç duymadım .
Ben de sevmiyorum itici geliyor. Niloya sen elinin tuttuğu balıkların içine acı biberi baasss sonra ağzına tık , küfür ettikçe acının dozunu artır.
Ha ha ha müthiş fikir canım 😂sürücem ben onun ağzına acı biberi az kaldı 😂

Eşime salak bile desem kızar
Aşırı karşıdır küfür veya hakaret vari sözlere

Ama kardeşimin ağzı cok küfürlüdür
Babamında ağzında biraz küfürü vardır
Bazı insanları değiştiremezsiniz
Yapısında var maalesef

Ama ciddi anlamda uyarırsanız belkı etmez.sızı ne kadar ciddiye aldığına bağlı. değişmez tabii ki ama dikkat etmeye özen gösterir sizin yanınızda

Eşime salak bile desem kızar
Aşırı karşıdır küfür veya hakaret vari sözlere

Ama kardeşimin ağzı cok küfürlüdür
Babamında ağzında biraz küfürü vardır
Bazı insanları değiştiremezsiniz
Yapısında var maalesef

Ama ciddi anlamda uyarırsanız belkı etmez.sızı ne kadar ciddiye aldığına bağlı. değişmez tabii ki ama dikkat etmeye özen gösterir sizin yanınızda
Bir kez uyardım bir müddet etmedi ama bu sefer ciddiyim dikkat etmezse kendi bilir

Arada ben kullanıyorum sayılıyor mu :KK48: Öyle ağız dolusu ana avrat değil ama bazen cuk oturuyor ne edem:KK14:

Eşim trafikte küfür eder, o da çok nadiren. Yani küfür ettiğinde gerçekten ciddi ciddi sinirlendiğini anlarım ve üzerine fazla düşmem. 😅 Onun dışında ettiğini görmedim açıkçası. Ağzı çok küfür dolu olsa benim de hoşuma gitmezdi, bana etmemesi önemli değil.

Back
X