- 15 Ekim 2016
- 6.856
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Es olarak birbirimize değil ama olaylara basmisligimiz vardir her normal insan gibi 
küfür ara ara rahatlatiyor ayol ha birde argo var küfür var bence farkli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bir kalaslar suratına bakmayınca bir kibarlaştı bakalım kaç gün sürecekAraba koltuguna oturunca herif basliyor ha birde ps4 oynarken .bir ara demistim ki yahu sinirlendiriyorsa oynama sende bana bir bakışi vardi ne anlama geldini anlamadim ama iyi degildi![]()
Benim agzim eşimdendaha bozuktur. Esimin salak dediğini bile duymadim masallah. Bende kızdığımda kullanmam da. Ya salak gibi düştüm, manyak gibi uctu diye olaylari anlatırken cok kullanıyorum maalesef.Konu eşimin çok küfür kullanılması artık yeter dedim yeter senin bu telaffuzlarını duymak, tahammül etmek zorunda değilim. Kızımın kibar, nazik iyi bir dil kullanması için ben özen gösterirken onun böyle özensiz olması beni çileden çıkarıyor. Peki sizlerin eşi küfür kullanıyor mu ya da yanınızda kullanmıyor mu? Tüm erkekler küfür kullanır mı?
Bıktım bıktım artık bıktıııııımmmm ya kendine çeki düzen verecek ya da ben ona çeki düzen vermesini bileceğim.
Not: Küfürler bana değil sinirlendiği şeye karşı
Esime.kocama gerek yok bizzat ben kendim yardiriyorum. Ama kizimin veya baska bir cocugun yaninda degil tabikimKonu eşimin çok küfür kullanılması artık yeter dedim yeter senin bu telaffuzlarını duymak, tahammül etmek zorunda değilim. Kızımın kibar, nazik iyi bir dil kullanması için ben özen gösterirken onun böyle özensiz olması beni çileden çıkarıyor. Peki sizlerin eşi küfür kullanıyor mu ya da yanınızda kullanmıyor mu? Tüm erkekler küfür kullanır mı?
Bıktım bıktım artık bıktıııııımmmm ya kendine çeki düzen verecek ya da ben ona çeki düzen vermesini bileceğim.
Not: Küfürler bana değil sinirlendiği şeye karşı
Kullandığınız küfürler bunlar mı. Ya salak gibi düştüm, manyak gibi uctu diye olaylari anlatırken cok kullanıyorum maalesef.
EvetKullandığınız küfürler bunlar mı![]()
Yani şimdi halının ucuna takıldınız düşeyazdınız dönüp halıya pis bi bakış attıktan sonra ağzına s.çığımın halısı demek yerine, ’ manyak halıEvetama inanin esimin yaninda küfür gibi oluyor.
![]()
Çok orijinal yalnızAaaa aklıma şey geldi. Annem ben kendimi bildim bileli sinirlendiginde 'agzini hortlattigimin şuyu/buyu falan der. Ben küçükken hep bunu küfür sanırdım, yıllar sonra öğrendim ki kadın çocukların önünde küfür etmemek için kendi küfrünü uydurmuş![]()
Hahahahahah cok tatlisiniz. Hahahaha manyakta demiyorum. Bisey demiyorum sanirim. Yada itip iyice bozuyorum.Yani şimdi halının ucuna takıldınız düşeyazdınız dönüp halıya pis bi bakış attıktan sonra ağzına s.çığımın halısı demek yerine, ’ manyak halı'diyince rahatlıyor musunuz
Allahım ne minnoş kulların var
![]()