Eşiniz, babanız, kardeşiniz, partneriniz küfür kullanır mı?

Eşiniz küfür kullanır mı?

• Evet

OY: 54 26,7%
  • Hayır

OY: 86 42,6%
  • Kısmen

OY: 62 30,7%

• Ankete Katılan
    202
Es olarak birbirimize değil ama olaylara basmisligimiz vardir her normal insan gibi 😅😅küfür ara ara rahatlatiyor ayol ha birde argo var küfür var bence farkli

Benim yanımda 10 yil içinde 3 defa etmiştir.
Ve çok rahatsız olduğumu dile getirdim.
Artik yanımda küfür etmiyor. Ama arkadaşlarının arasında ne yapıyor bilemem

babam eder, eskiden benim yanımda da ederdi hiç çekinmeden.
çok uyardım, her defasında söyledim sonra dikkat etmeye başladı zamanla azaldı.
çok ayda alemde bir çok sinirlenirse yanımda eder.
aynı evde yaşamıyoruz bu arada. haftada 1 kez falan görüşüyoruz.

çok sinirlenince ben de ediyorum ama yanımda biri varken değil. kendi kendime ya da içimden çok ederim.
bir partner var gibi ama henüz pek tanımadığım için kendisini ona yorum yapamıyorum bu konuda. daha iki kez görüştüm çünkü. üçüncüyü de görüşelim dedi kendisi hatta zaman bile verdi ama prensip olarak insanlara güvenmediğim ve beklenti içine girmediğim için şimdilik ona yorum yapmayayım :KK70:

Babam etmezdi hiç ağzından duymadım cok şükür, eşim de etmez cok nadir trafikte yada statta mac izlerken ama malesef abim cok ediyor ve yeğenlerim de duyuyor cok kötü örnek oluyor onlara, yengem de cok uğraştı ama değişmedi malesef, onun yanında sadece biraz daha dikkat ediyor.. Küçük amcam cok küfür edermiş evlenmeden naptıysa eşi vazgecirmis uzun yıllardır hic duymadim küfür

Aynı sorun bende de var benimde sabrım taştı artık. Eşimin ailesi çevresi öyle o kadar rahatlar ki. Yanımda kadın mı var büyüğüm mü var küçüğüm mü var hiç umurlarında değil. Bu huylarından tiksiniyorum.

eşim etmez, ben bazen ederim ondan da hoşnut olmaz. en sevdiğim özelliklerinden biridir. kardeşim eder mesela uyuz olurum, kelime dağarcığın o kadar kısıtlı mı da kolaya kaçıyorsun diye takılırım sık sık. eşim sizinki kadar sık kullansa ben de hoşnut olmazdım hiç çocuğum kötü etkilenecek diye. ki çocuklar sünger gibi her şeyi çekiyorlar, kızınızdan duymanız yakındır hepsini.

Babam abimden hiç ama hiç duymadım.

Eşim bazen "affedersin" diyerek kullanır. Ben de arada kullanırım.

Çoluk çocuğun yanında tabi kullanmaz

Ailemde kimsede küfür alışkanlığı yok. Kendi aralarında vardır. Ama bizim olduğumuz ortamda dikkat ederler. Hiç sevmem. Duyduğum an o kişiden soğuyorum.

Konu eşimin çok küfür kullanılması artık yeter dedim yeter senin bu telaffuzlarını duymak, tahammül etmek zorunda değilim. Kızımın kibar, nazik iyi bir dil kullanması için ben özen gösterirken onun böyle özensiz olması beni çileden çıkarıyor. Peki sizlerin eşi küfür kullanıyor mu ya da yanınızda kullanmıyor mu? Tüm erkekler küfür kullanır mı?

Bıktım bıktım artık bıktıııııımmmm ya kendine çeki düzen verecek ya da ben ona çeki düzen vermesini bileceğim.

Not: Küfürler bana değil sinirlendiği şeye karşı
Benim agzim eşimdendaha bozuktur. Esimin salak dediğini bile duymadim masallah. Bende kızdığımda kullanmam da. Ya salak gibi düştüm, manyak gibi uctu diye olaylari anlatırken cok kullanıyorum maalesef.

Konu eşimin çok küfür kullanılması artık yeter dedim yeter senin bu telaffuzlarını duymak, tahammül etmek zorunda değilim. Kızımın kibar, nazik iyi bir dil kullanması için ben özen gösterirken onun böyle özensiz olması beni çileden çıkarıyor. Peki sizlerin eşi küfür kullanıyor mu ya da yanınızda kullanmıyor mu? Tüm erkekler küfür kullanır mı?

Bıktım bıktım artık bıktıııııımmmm ya kendine çeki düzen verecek ya da ben ona çeki düzen vermesini bileceğim.

Not: Küfürler bana değil sinirlendiği şeye karşı
Esime.kocama gerek yok bizzat ben kendim yardiriyorum. Ama kizimin veya baska bir cocugun yaninda degil tabikim

Babam asla kufretmez. Sadece erkek çocuklarinı severken 'şerefsiz' diye sever. Ama bizim oranın insanı hep boyledir.. bir de trafikte sinirlenince hayvan isimleriyle hakaret eder bazen. Ama öyle cinsel organ isimlerinin geçtiği küfür falan asla duymadım ağzından,ki eskaza duysam eminim ağzından kaçırdığına çok utanır.
Sevgililere gelince, valla tonla erkek girdi hayatıma, hiç ve asla küfür duymadım. Ne bana karşı,ne çevreye karşı.. hani mesela bir şey anlatırken 'sefa p.zevenki' denir, 's.çti batirdi' denir, yabancıysa WTF'nin F'sini kullanır ünlem olarak falan. Ama küfür olarak asla duymadım , duymak da nasip olmaz inşallah...

Aaaa aklıma şey geldi. Annem ben kendimi bildim bileli sinirlendiginde 'agzini hortlattigimin şuyu/buyu falan der. Ben küçükken hep bunu küfür sanırdım, yıllar sonra öğrendim ki kadın çocukların önünde küfür etmemek için kendi küfrünü uydurmuş 😂😂

Evet 😍 ama inanin esimin yaninda küfür gibi oluyor. 🥰🙈
Yani şimdi halının ucuna takıldınız düşeyazdınız dönüp halıya pis bi bakış attıktan sonra ağzına s.çığımın halısı demek yerine, ’ manyak halı :mapus:'diyince rahatlıyor musunuz:KK48: Allahım ne minnoş kulların var:KK51:

Aaaa aklıma şey geldi. Annem ben kendimi bildim bileli sinirlendiginde 'agzini hortlattigimin şuyu/buyu falan der. Ben küçükken hep bunu küfür sanırdım, yıllar sonra öğrendim ki kadın çocukların önünde küfür etmemek için kendi küfrünü uydurmuş 😂😂
Çok orijinal yalnız :KK37:

Yani şimdi halının ucuna takıldınız düşeyazdınız dönüp halıya pis bi bakış attıktan sonra ağzına s.çığımın halısı demek yerine, ’ manyak halı :mapus:'diyince rahatlıyor musunuz:KK48: Allahım ne minnoş kulların var:KK51:
Hahahahahah cok tatlisiniz. Hahahaha manyakta demiyorum. Bisey demiyorum sanirim. Yada itip iyice bozuyorum. ;)

Back
X