- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Ama konu kocasi/karisi ölse tekrar evlenmek. E tabiki ucu oraya dokuncak yani.Her actigim konunun ucu oraya mi dokunacak hayatimda o insandan baska selam alıp verdigim kimse olamaz mi acaba
Ama konu kocasi/karisi ölse tekrar evlenmek. E tabiki ucu oraya dokuncak yani.
Bence evlensin herkes. Kimse yalnizligi haketmez.
Karısı öldükten sonra Makber'i yazan şair 1 ay sonra evlenmiş sanıyorum geçenlerde okumuştum bir yerde. Güldüm başta ama düşününce ölenle de ölünmüyor. Benim babam öldü e tek çocuğum evlendim gitti annemde hep aklım. Aynı şeyi babamla yaşasam aklım babamda olurdu.
Yalnızlık cidden zor. Düzgün birini bulur evlenir inşallah da derim içimden.
Tabi en güzeli uzuun uzuun seneler beraber yaşayıp arayı çok açmadan ölmek. Ama her şey insan için ben bozulmazdım.
Ya olum konusunda bende isterim ben oldukten sonra esim evlenip mutlu olsun
Ama sahsen benimle evliykende ilerde ayrilik olurda ikinci bir yola girerim dusunceside incitir beni sanirim
Sanirim en mantikli olaniBöyle kötü durumları akla bile getirmemek konuşmamak en iyisi ondan. Çok saçma konuşmalar bunlar. Ben hiç böyle saçma bir soru sormadım açıkçası. Elbette hazır olunca birini yeniden sevince evlenir neden yalan söylesin ki romantik olmak adına?
Sormuyorum böylece duymuyorum en temizi
Kiz zaten derdim ben öldukten sobra evlenmesi degil ki hatta evlensin yazik gunahAmannn ben oldukten sonra kim evlenir kim bosanir banane
Ben evlenmeden tenbih ettim beb ölürsem evlenme diye
Sen ölürsen de ben evlenmem dedim
Allah uzun ömür versin çiftlere sanırım ben biraz fazla kıskancım
Geçen gün facebookta bi şehit eşine denk geldim. Geçen yıl şehit olmuş eşi, sanırım 8 aylık evlilerdi. Kadın hep eşini bekleyeceğini, onu çok sevdiğini belirten şeyler yazmış. Çok üzüldüm öyle görünce bi garip oldum. Sorunuz bana onu hatırlattı.
Onu görmemiş olsam direkt evlenirim derdim ama o kadın aklıma geliyor. Bilemiyorum.
Sizin yorumu okudukca yuzume bi tebessum yayildiHayatin gercekleri var.
Yalnizlik ALLAHA mahsus.
Evlenebilir. Ama dile getirmesi hosuma gitmez.
Bazen sakalasiriz dovusuruz. Ha beni öldürdü ki hemen git evken derim. Oda oo yaşasın der :) birbirimizi kzidirmak ici deriz sakalasiriz.ama gercrk manada duymak hosuma gitmez. Film izledigimizde kari kocadan kadin okdugu zaman bakarim kafama pat diye bir el vurur. Ne oluyor be! Derim. Sakin olme beni birakma diye kizar.
Zaten sen oldureceksin beni derim.merak etme kendiligimden olmeme firsat vermeyeceksin zaten derim.
Yani mizahi acidan duyulabilirde gercek düşünce olarak yapmasi normal ama dile grtirmek kirabilir. Ölümünü bekliyor gibi
bneim eşim bu konuda katıdır. hatta çok katıdır.
hayat bu belli olmaz ama sağlkılı düşününce bence de evlenilmemli.
geçtiğimiz günlerde bir şehit eşi arkadaş evlendi. ısrarla beni düğününe çağırdı eşim yollamadı. olan şehide oldu peh! dedi.
bilemiyorum belki yanlıştır ama özellikle çocuğu olan bir insan eşini severken kaybettiyse evlenmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?