- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
O konuda eşim zaten aşırı centilmenlik yapar dışarıdaki insanlara niye bilmem öyle alışmış toplu yere gitsek milletin tabağını düşünür çok ince
Bence de geçmesi gerekir. Çevremde çok gördüm bu pis erkeklerden ve farklı anlam.yukledim bunlar belki ufak şaka gibi görünse de benim evliliğime zarar veriyor. Ha arar ara acabalarim oluyor da tabi ki bu sadece bu sakalardan değil
Sadakat duygumu zedeliyor tabi ki konu sadece bu değil...Sizinkı
şkırtmak istemem ama evet gerçekten tiksindirici ve iğrenç bi durum.ben eşimin bayanlarla konusırken sesini inceltmesine bile sinir oluyorum
Hem işte ben de tamda ondan tiksiniyorum demekki fikrin öykü karşında düzgünce konuşan adama.boyle birşey söylüyorsun. Ki konuştuğu çocuğu da tanıyorum üzülüyorum. Hani karşısındaki insan böyle şaka yapsa oda sadece karşılık verse biraz daha anliyabilirdimDervisin fikri neyse zikride odur boyle seylerin sakasini yapacak kafada adama donup bakmazdim bile ben. Bana gore evlenilecek bir tip degil yani su anlattiginiz kisi.
Aynen öyle söyledi. Sonrada abartma diyorSon cumlenizi okuyana kadar inanin anlamadım kadın üzerine kurulmuş bir cümle olduğunu.
Bana söylense , he evet olabilir , pratikle öğrenir insan derim
Uyanmış oldum. Eşiniz gönlünüzü almaya çalıştığına göre anladığınız anlamda söylemiş deme ki .
Yalnız mi gidecek Antalya' ya ?
Tarzım. Değil ki canım o kendide diyor tehdit etsem de boş olduğunu bilir. Takılmak istemiyorum da kötü hissettiriyor. Eşim. Dediğin insanın fikrinden zikride çıkanlar şaşırtıyor sonra.bir.sakanin ardına sığınması. Çokta masum gelmiyorCanm fazla taklma bi cahillik etmiş eşin ama üstüne basa basa bunu vurgula hatta aynı seyleri ona yasatmakla tehdit et ama dikkat et her erkek bunları kaldıramaz
Orasi öyle .. tsk ederimCanm düşündükçe kendine zarar verirsin kmseye birsey olmaz o açıdan diyorum
sagolun.Evet hos diil.ama buyutucek bisi yok arkadasim.2 3 gun trip at yeterli gelir :))(
Ben abartılacak bir durum göremedim ama bunu söyleyiş şekline ve arkadaşına göre de değişir durum. Sürekli kızlarla alakalı muhabbet dönse haklısınız belki ama şu anki durumda abartmışsınız birazcık.Eşim arkadaşıyla konuşuyor Antalya tatil muahabbeti arkadaşı gitmeyeceğini dil dersi filan olduğunu söylüyor benimki de ''antalya da öğrenirsin dili kursu ne yapcan ''diyor sen ne diyorsun ya ne kastediyorsun dedim içindekiler mi bunlar senin dedim ondan beridir gönlümü almaya çalışıyor sadece şakaydı falan filan ama.bana böyle muhabbetler den tiksinti geliyor güvenim kiriliyor belki sadece şaka diyeceksiniz ama karsidaki çocuk normal. Konuşurken birden böyle şaka yapması normal gelmiyor ve bir gerçeklik arıyorum açıkçası ve en sevmediğim erkek tipidir ladin muhabbeti yapan inanin midem bulanıyor ciddi ciddi böyle erkeklerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?