- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
Klasik erkek cumlelerinden biri kendi aralarinda biyle geyik yapmayi bisey saniyolar itici ama uzatmayada degmez
her şakada bir gerçeklik vardır kocanın gözü göz değil bende iğrenirdim.Eşim arkadaşıyla konuşuyor Antalya tatil muahabbeti arkadaşı gitmeyeceğini dil dersi filan olduğunu söylüyor benimki de ''antalya da öğrenirsin dili kursu ne yapcan ''diyor sen ne diyorsun ya ne kastediyorsun dedim içindekiler mi bunlar senin dedim ondan beridir gönlümü almaya çalışıyor sadece şakaydı falan filan ama.bana böyle muhabbetler den tiksinti geliyor güvenim kiriliyor belki sadece şaka diyeceksiniz ama karsidaki çocuk normal. Konuşurken birden böyle şaka yapması normal gelmiyor ve bir gerçeklik arıyorum açıkçası ve en sevmediğim erkek tipidir ladin muhabbeti yapan inanin midem bulanıyor ciddi ciddi böyle erkeklerden..
Kızmam.Erkek arkadaşlarıyla geyik muhabbetlerine takılmam.Karışmam.Eşim arkadaşıyla konuşuyor Antalya tatil muahabbeti arkadaşı gitmeyeceğini dil dersi filan olduğunu söylüyor benimki de ''antalya da öğrenirsin dili kursu ne yapcan ''diyor sen ne diyorsun ya ne kastediyorsun dedim içindekiler mi bunlar senin dedim ondan beridir gönlümü almaya çalışıyor sadece şakaydı falan filan ama.bana böyle muhabbetler den tiksinti geliyor güvenim kiriliyor belki sadece şaka diyeceksiniz ama karsidaki çocuk normal. Konuşurken birden böyle şaka yapması normal gelmiyor ve bir gerçeklik arıyorum açıkçası ve en sevmediğim erkek tipidir ladin muhabbeti yapan inanin midem bulanıyor ciddi ciddi böyle erkeklerden..
Dil dile değerek dil öğrenme gibi bir espirisi varda erkeklerin tatildeki turistlerle ilgili inceden oraya dokunmuş konu sahibinin eşiBir ben mi sinir olamadım bu konuya. Kaçırdığım bir şey mi var? Illa ki çapkınlıkla dil öğrenilecek değil sonuçta
Çok cahilmişim valla hiç haberim yok o espridenDil dile değerek dil öğrenme gibi bir espirisi varda erkeklerin tatildeki turistlerle ilgili inceden oraya dokunmuş konu sahibinin eşi
denedim hiç taarzım olmadığı halde yani denedim derken ay şu çocuk yakışıklı dedim tabi hemen peşine allah sahibine bağışlasın dedimTerbiyesiz
Sen yapsan öyle şakalar, komik gelir mi bilmem
o Allah sahibine bağışlasın kısmını demeyeydin iyiydidenedim hiç taarzım olmadığı halde yani denedim derken ay şu çocuk yakışıklı dedim tabi hemen peşine allah sahibine bağışlasın dedimolmuyor ben de
ayy o dili koparırırım yada koparmam önüme bakar giderimDil dile değerek dil öğrenme gibi bir espirisi varda erkeklerin tatildeki turistlerle ilgili inceden oraya dokunmuş konu sahibinin eşi
ya şahsen ben de sizin gibi düşünüyorum ama bilinç altımızada neler vardır kimbilir diyorum. çünkü ben şaka yapsam yada şaka yollu birine birşey söylesem altında aslında gerçek oluyor kırmadan söylüyorum anlamında oluyorBence uzatmaya değer. Çevremde gördüğüm 2 erkek tipi var. Bir tanesi sürekli kızlara kadınlara bakan. Hep bir fırsat kollama durumunda olan aklında sürekli çiftleşmek olan. Bunlar ile iş yaşamında bile iletişim kurmaktan imtina ediyorum. Kocayi bırak alış veriş yaptığım esnaf bile olsa bana dEğil başka bir kadına bile yan gözle baksa alışverişi keserim o derece tiksinirim. Bunlar ergenlikte kalmış tipler.
Bir de normal insan. Fiziki ve duygusal gelisimini tamamlamış yetiskin erkek grubu var. Onlar normal insan oluyor zaten.
1. Grup insanlardan(bunların kadın versiyonları da var) çok tiksiniyorum. O sebeple şaka bile çok ciddi tepki veririm. Kaldıki şaka insanın bilinç altında yapmak istediği ama toplum vb sebeplerle kabil görmeyecek davranışları en azından şaka yollu bahsedip bir rahatlama yöntemidir. Şakalar uygun koşullarda kaka oluverir diye inanırım ben.
dedim bir kere .. ama madem onun için bunlar normal şakalar bende yapıcamo Allah sahibine bağışlasın kısmını demeyeydin iyiydi
benim eşimin ağzından bir kere çıktı tabi sizin eşinizin ki gibi kötüsü değil ama direkt karşılığı hızlı ve öfkeliyi izlerken verdim...dedim bir kere .. ama madem onun için bunlar normal şakalar bende yapıcam
hahahahhaaabenim eşimin ağzından bir kere çıktı tabi sizin eşinizin ki gibi kötüsü değil ama direkt karşılığı hızlı ve öfkeliyi izlerken verdim...
offf bu DON (vın diesel) erkekse sizler nesiniz sizler erkekseniz bu adam ne Yarebbbbiiiim ...
eşimin gözlerdaha mı asla diyemedi böyle bir şey
akşam hızlı ve öfkeliyi aç izlet sen gel beni dinlehahahahhaaademesin tabi yanında karın varken nedir kadın muhabbeti pissss şuan gene gıcık oldum
akşam hızlı ve öfkeliyi aç izlet sen gel beni dinle
Bunu daha öncede yazmıştım banada bir keresinde öyle bir tesadüf olduki. Victoria secret defilesi izleriz biz normalde de. Ama bugün bilmem kaçkere izlediğimiz bölümü izliyor eşim. Ya bir film falan aç sıkıldım bu kaçıncı dedim. Ne var ya ben seviyorum ben sanatsal tarafına bakıyorum diyor. Hani konser sahne görseli falan varya birde o defilenin. Neyse dedim cokta kıskanmam. Değişmeyecek kanal dedi. Sonra reklam girdi 1 biscolata 2 biskolata 3 biskolata eşim noluyo yabenim eşimin ağzından bir kere çıktı tabi sizin eşinizin ki gibi kötüsü değil ama direkt karşılığı hızlı ve öfkeliyi izlerken verdim...
offf bu DON (vın diesel) erkekse sizler nesiniz sizler erkekseniz bu adam ne Yarebbbbiiiim ...
eşimin gözlerdaha mı asla diyemedi böyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?