• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz çayı Şekerli getirdiniz size hayvan derse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaanseda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu elimden içtigin son çay olurdu derim kesinlikle dahada bişi getirmezdim enufak bişidede yüzüne lafını vururdum hayvandan neistiyon insan gibi kendin kalk al diye otururdu içine

bu erkekleri anlamak çok zor istedikleri gibimi davranmak zorundalar insan eşine nasıl böyle birşe söyler hemde alt tarafı 1 bardak çay için ben olsam ben hayvansam sen insanmısın derdim ondan sonra düşünsün bakalım kimmiş hayvan ama sen yinede üzülme canım bırak o utansın ama sen yinede yüz verme bırak burnu sürtsün biraz birdahaki sefere ağzından çıkan kelimeleri daha dikkatli seçer buda ona ders olur

sensin hayvan derim hatta beygirsin o yüzden şekerli getirdim derim

arkadaslar yazmayın artık lutfeb. Konuyu acan arkadasın bızı salladıgı yok. Okudugu bıle yok.

cayı alır kafasından asagı dokerdım herhalde ınsan neye ugradıgını sasırır boyle bır durmda bırde hıcbısey olmamıs gıbı davranıyor

affetmem.konuşmam uzun süre.çok ayıp etmiş.sorunları var sanırım.

tabiiki herkes gibi bende cok kızr we kafasını ummadıgı bı anda kakardım bak bakalım o zman bi daha saygısızlık edebilir mi

arkadaşlar lütfen ilgilenmediğimi düşünmeyin oğlum hasta ve onunlailgilenmekten internete girmeye zaman bulamadım.şimdi hepsini tek tek okudum.teşekkür ederim yorumlarınız için hepinize.

bizim gerçekten ciddi sorunlarımız var.arkadaşlar doğru tespit.ilk kez olmuyor sonda olmucak biliyorum.biz flört ederken yada nişanlıyken böyle değildi.hatta ben küfürden nefret ederim ve hep çok şanslı olduğumu düşünüyordum.çünkü evlenene kadar hiç kötü bir söz duymadım ağzından.taaaaki aynı evde yaşayıncaya kadar.keşke bir çocuğum olmadan ondan kurtulabilseydim.ama artık çok geç bence...

siz zaten bir ayrılma eşiğinden dönmüştünüz demi sedacım neden bu kadar zorluyorsunuz peki olması için çocuk için mi ? bak canım sağlıklı ortamda büyümeyen çocuk hiç birşey alamaz acıdan ve mutsuzluktan başka ..eğer onun içinse lütfen son birkez dene ama olmuyorsa olmuyor de! zaten sen eşine karşı çokta dolu değilsin öyle biliyorum iyi düşün canım lütfen bu tür saçmalıklarınada maruz kalma eşinin...hayat senin ve oğlunnun olsun daha iyi günler için inşallah!

siz zaten bir ayrılma eşiğinden dönmüştünüz demi sedacım neden bu kadar zorluyorsunuz peki olması için çocuk için mi ? bak canım sağlıklı ortamda büyümeyen çocuk hiç birşey alamaz acıdan ve mutsuzluktan başka ..eğer onun içinse lütfen son birkez dene ama olmuyorsa olmuyor de! zaten sen eşine karşı çokta dolu değilsin öyle biliyorum iyi düşün canım lütfen bu tür saçmalıklarınada maruz kalma eşinin...hayat senin ve oğlunnun olsun daha iyi günler için inşallah!

tatlım sen konuyu biliyorsun.eşimin okuma ihtimaline karşı detaylandırmıyorum.hayatta yapılan hiçbir hata nedensiz değildir.mutlaka zorluyan şartlar vardır.daha önce de söylemiştim eşim bebeğimi bana vermeyeceği gibi asla rahat bırakmaz.hayatı çekilmez hala getirir.ha şimdi çekiliyormu ?en azından bebeğimle birlikteyim.bu herşeye dayanma gücü veriyor.sende annesin beni anlayabileceğinden eminim:1no2:

tatlım sen konuyu biliyorsun.eşimin okuma ihtimaline karşı detaylandırmıyorum.hayatta yapılan hiçbir hata nedensiz değildir.mutlaka zorluyan şartlar vardır.daha önce de söylemiştim eşim bebeğimi bana vermeyeceği gibi asla rahat bırakmaz.hayatı çekilmez hala getirir.ha şimdi çekiliyormu ?en azından bebeğimle birlikteyim.bu herşeye dayanma gücü veriyor.sende annesin beni anlayabileceğinden eminim:1no2:
ben merkezci bir adamla evlisin ve sen bunu yaşamak ve çekmek zorunda mısın öyle değil mi?
ALLAH sabır versin canım o zaman ama kafana bunun yaptıklarını takma bpşver sen evinin ve oğluşunun keyfini çıkar o yokmuş gibi oldu mu tatlım?
dert etmeye değmez bu adam üzme tatlıcanını!

ben de öyle yapmaya çalışıyorum.oğlum için...
mutlu bir anne olmak bütün seçenekleri deniyorum.
mutlu umutlu ve güvenli bir çocuk yetiştirmek istiyorum.

allah hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah oğlunun canına sağlık canım!

o cayı alır tepesınden dokerdım
terbıyesız dıyecegım kusura bakma canım esınmıs ama
bu kadarda olmaz ayagına cayınıdaa gotur hakaret etsın bıde cok kızdım

İşte bu kadar kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
çayı dökmekle kalmaz daha neler yapardım ki sormayın
3 gün bağırırdı hayvan olan benim diye
:oklava::oklava::oklava::oklava:

Arkadaşım hem eşinden şikayet ediyosun hem de içinde bulunduğun durumu düzeltmek için herhangi birşey yapmaya niyetli değilsin. O zaman neden bizim vaktimizi alıp soru soruyorsun ki.

bi desin bana noluyo :delphin:

Büyük konuşmayayım ama yer gök çay olurdu herhalde. Sittiğim senede çay göremezdi benim elimden. :kızgın:

hatasını anlayıcaya kadar ona dünyayı dar ederdim herhalde. konuşmazdım buda onu deli ederdi zaten..

Back
X