Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sensin hayvan derim hatta beygirsin o yüzden şekerli getirdim derim
siz zaten bir ayrılma eşiğinden dönmüştünüz demi sedacım neden bu kadar zorluyorsunuz peki olması için çocuk için mi ? bak canım sağlıklı ortamda büyümeyen çocuk hiç birşey alamaz acıdan ve mutsuzluktan başka ..eğer onun içinse lütfen son birkez dene ama olmuyorsa olmuyor de! zaten sen eşine karşı çokta dolu değilsin öyle biliyorum iyi düşün canım lütfen bu tür saçmalıklarınada maruz kalma eşinin...hayat senin ve oğlunnun olsun daha iyi günler için inşallah!
ben merkezci bir adamla evlisin ve sen bunu yaşamak ve çekmek zorunda mısın öyle değil mi?tatlım sen konuyu biliyorsun.eşimin okuma ihtimaline karşı detaylandırmıyorum.hayatta yapılan hiçbir hata nedensiz değildir.mutlaka zorluyan şartlar vardır.daha önce de söylemiştim eşim bebeğimi bana vermeyeceği gibi asla rahat bırakmaz.hayatı çekilmez hala getirir.ha şimdi çekiliyormu ?en azından bebeğimle birlikteyim.bu herşeye dayanma gücü veriyor.sende annesin beni anlayabileceğinden eminim:1no2:
o cayı alır tepesınden dokerdım
terbıyesız dıyecegım kusura bakma canım esınmıs ama
bu kadarda olmaz ayagına cayınıdaa gotur hakaret etsın bıde cok kızdım