Eşiniz çocuğuyla tatile gidebilir mi?

Kızlar boşa yazmayın konu zaten fake.Konu sahibi konuda tatilde olduklarını yazmamış.gidecekler demiş zaten çocuğun okulu varmış kapanınca giderler ama aksi yorumlara cevabında tatilde teli açmıyormuş foto at deyince atmıyormuş dedi daha tatile gidilmediyse bunlar nasıl oldu?

ben fake olduğunu düşünmüyorum.
ancak arkadaşı adına da açıldığını düşünmüyorum.
kendi kocası bahsettiği kişi.
kocası zaten daha önce evlenip boşanmış. ayrıca aynı bu konuda ki adamdan bahsettiği gibi kocasının başka kadınlara asıldığı mesajları yakalamış.
tatil olayına gelince sanırım bu adamın oğluyla ilk tatili değil. konuda bahsettiği gibi yeni bir evlilik değil yani.

Burdaki tüm evli kadınlar full güveniyor ve guvenleri sarsacak hiçbişi olmadı yani...olırsa da anında boşanırlar demek...tebrikler

bunun nesi inanılmaz geliyor?
ben kendimi seviyorum sizin kendinize ettiğiniz eziyeti edecek kadar akılsız değilim. hayatımı neden tetikte diken üstünde geçireyim?

Burdaki tüm evli kadınlar full güveniyor ve guvenleri sarsacak hiçbişi olmadı yani...olırsa da anında boşanırlar demek...tebrikler

Evet esime full güveniyorum ve sükür bugüne kadar güvenimi sarsacak tek bir davranista bulunmadi. Esim huyumu bilir: baska kadinlarla yazismalari felan yakalarsam veya aldattigini ögrenirsem Allah yaratti demem bosarim. Cünkü sadakat iki tarafta tam olmali. Insan hayatini böyle basit seylerle kafa mi yorup gecirsin. Yok aldatti mi,yok kadin kiz pesinde mi felan filan.

Sassy görseydi keşke şu konuyu, tam onun sinir olup söveceği konu :) Adam oğluyla tatile çıkarken yeni eşinden icazet mi alacak? Çocuğu da yeni eşi sevmek zorunda değil ayrıca. Benim babamın ikinci evliliği olsa, babam benimle tatile çıkmak istese yeni eşinin ikimizin ilişkisi arasında gram sözü olamaz. Karışmaya kalkarsa da onu sevmem. Bu kadar basit. Herkes yerini haddini bilsin. Eşinin oğluyla çapkınlık yapacağını düşünecek kadar şuursuz olmasını geçiyorum zaten. Akıl fikir, ne diyeyim.

Bu "bir arkadaşım" adıyla açılan konuların çoğu zaten kendileri. Tepki çekmekten korkuyorlar. Çünkü içten içe saçmaladıklarının farkındalar.

Insanin cocuguyla tatile gitmesi kadar harika bir sey var mi... Kim neden karissin, karismamali. Arkadasiniz esinizin sadakatinin firsat yoksunlugundan oldugunu dusunuyorsa, bence ici rahat olsun. Aldatmak sartlara bagli degil, zihniyet meselesi bence. Ustsuz gorunce yoldan mi cikacakmis adam...

baba ogul arasina hic kimse karisamaz. Bu soru yanlis oldu kardesim esine guvensizligini ogluna faturasini odetemez

Evet aynen olay oğlu değil bu işte...huzursuz ve bu her yaz böyle nasıl olacak diyor
Keşke arkadaşınız evlenmeden önce sorsaydı bu soruyu kendine.Sonuçta adamın çocukları var ve çocukları ile başbaşa takılabilir çocuklardan boşanılma durumu olmuyor neticede..

Çocuk adamın ilk eşinden mi?? Evliliğe karşı derken anlamadım eşi eşi diye anlatıyorsunuz zaten evli değiller mi??

Üstsüzlerde o ikisini bekliyordu zaten

Fake falan değil yazdıklarını hiç anlamadım

Bu "bir arkadaşım" adıyla açılan konuların çoğu zaten kendileri. Tepki çekmekten korkuyorlar. Çünkü içten içe saçmaladıklarının farkındalar.

Alakası yok..
Arkadasıma okuttum bu bayanlar neden bu kadar tepkili fake sen tut ta erkek olduguma kadar herseyi soylemişler dedi

Sen de eşine karsı guvensiz ol yaptıklarından sonra tatile gonder bakalım ister oglu ister baskasıyla farketmez...

Gidilir elbet ama telefonla görüşmeme falan deyince işin rengi değişir. Ne demek oğlu tepki vermesin diye telefon açmamak?
Baba oğul tatile gidilebilecek yaştaysa evliliği de mantıken izah ettiklerinde anlayacak yaştadır. Tamam tatilde birlikte olmak istemeyebilir ama gelen giden telefona da çocukların karışması doğru değil. Bunu açıklamak ise babanın görevi

Başına gelir yaşarsan ve anında boşarsan mutlaka yaz buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…