- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Kızlar boşa yazmayın konu zaten fake.Konu sahibi konuda tatilde olduklarını yazmamış.gidecekler demiş zaten çocuğun okulu varmış kapanınca giderler ama aksi yorumlara cevabında tatilde teli açmıyormuş foto at deyince atmıyormuş dedi daha tatile gidilmediyse bunlar nasıl oldu?
Burdaki tüm evli kadınlar full güveniyor ve guvenleri sarsacak hiçbişi olmadı yani...olırsa da anında boşanırlar demek...tebrikler
Burdaki tüm evli kadınlar full güveniyor ve guvenleri sarsacak hiçbişi olmadı yani...olırsa da anında boşanırlar demek...tebrikler
ben fake olduğunu düşünmüyorum.
ancak arkadaşı adına da açıldığını düşünmüyorum.
kendi kocası bahsettiği kişi.
kocası zaten daha önce evlenip boşanmış. ayrıca aynı bu konuda ki adamdan bahsettiği gibi kocasının başka kadınlara asıldığı mesajları yakalamış.
tatil olayına gelince sanırım bu adamın oğluyla ilk tatili değil. konuda bahsettiği gibi yeni bir evlilik değil yani.
Keşke arkadaşınız evlenmeden önce sorsaydı bu soruyu kendine.Sonuçta adamın çocukları var ve çocukları ile başbaşa takılabilir çocuklardan boşanılma durumu olmuyor neticede..Evet aynen olay oğlu değil bu işte...huzursuz ve bu her yaz böyle nasıl olacak diyor
Üstsüzlerde o ikisini bekliyordu zatenBunu bir arkadaşımın derdi üzerine yazıyorum.
Eşinizin önceki eşinden ergen oğluyla tatile gitmesine izin verir miydiniz? Sadece ikisi
Ek: arkadaşımın eşine karşı bi güvensizlik durumu var daha once yasattıgı olaylar yuzunden...olay ogluyla gitmesi değil aslında plaja onsuz gidecek olması...orda ne de olsa 2 erkek ozgur olacak..bundan biraz huzursuz...ve eşi oğlunun yanındayken arkadasımın telefonlarını açmıyor oğlu tepki verir diye...çünkü oğlu evliliğe tepkili...telefonlarım açılmayacak tatil yerinde diye aklı kalıyor...gidecekleri yer üstsüzlerin bol olduğu bir otel
Kızlar boşa yazmayın konu zaten fake.Konu sahibi konuda tatilde olduklarını yazmamış.gidecekler demiş zaten çocuğun okulu varmış kapanınca giderler ama aksi yorumlara cevabında tatilde teli açmıyormuş foto at deyince atmıyormuş dedi daha tatile gidilmediyse bunlar nasıl oldu?
Bu "bir arkadaşım" adıyla açılan konuların çoğu zaten kendileri. Tepki çekmekten korkuyorlar. Çünkü içten içe saçmaladıklarının farkındalar.
Sassy görseydi keşke şu konuyu, tam onun sinir olup söveceği konu :) Adam oğluyla tatile çıkarken yeni eşinden icazet mi alacak? Çocuğu da yeni eşi sevmek zorunda değil ayrıca. Benim babamın ikinci evliliği olsa, babam benimle tatile çıkmak istese yeni eşinin ikimizin ilişkisi arasında gram sözü olamaz. Karışmaya kalkarsa da onu sevmem. Bu kadar basit. Herkes yerini haddini bilsin. Eşinin oğluyla çapkınlık yapacağını düşünecek kadar şuursuz olmasını geçiyorum zaten. Akıl fikir, ne diyeyim.
Evet esime full güveniyorum ve sükür bugüne kadar güvenimi sarsacak tek bir davranista bulunmadi. Esim huyumu bilir: baska kadinlarla yazismalari felan yakalarsam veya aldattigini ögrenirsem Allah yaratti demem bosarim. Cünkü sadakat iki tarafta tam olmali. Insan hayatini böyle basit seylerle kafa mi yorup gecirsin. Yok aldatti mi,yok kadin kiz pesinde mi felan filan.
Güvensizse boşasın.Sen de eşine karsı guvensiz ol yaptıklarından sonra tatile gonder bakalım ister oglu ister baskasıyla farketmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?