- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Çok ayıp ya.Bunu bir arkadaşımın derdi üzerine yazıyorum.
Eşinizin önceki eşinden ergen oğluyla tatile gitmesine izin verir miydiniz? Sadece ikisi
Ek: arkadaşımın eşine karşı bi güvensizlik durumu var daha once yasattıgı olaylar yuzunden...olay ogluyla gitmesi değil aslında plaja onsuz gidecek olması...orda ne de olsa 2 erkek ozgur olacak..bundan biraz huzursuz...ve eşi oğlunun yanındayken arkadasımın telefonlarını açmıyor oğlu tepki verir diye...çünkü oğlu evliliğe tepkili...telefonlarım açılmayacak tatil yerinde diye aklı kalıyor...gidecekleri yer üstsüzlerin bol olduğu bir otel
Arkadaşım adam oğluyla vakit geçirmek istiyor bence. Yapacak adam her türlü yapar, aldatacak olan aldatır. Bunun için oğluyla tatile gitmesine gerek yokki. Yapmasın yazık, kendi kıskançlığı yüzünden babayla oğlun arasını açmasın. Onun tatile gitmelerini engellediğini öğrenirse çocuk tamamen düşman olur arkadaşına. Ergen diyorsun bir de, o yaşlarda çocuklar zaten agresif, duygusal oluyor. gerekçesiz kıskançlıkla ve sadece bencilce engel oluyorsa, babayla oğulun arasını açarak o çocuğu da mutsuz etmek hoş değil.Evet aynen olay oğlu değil bu işte...huzursuz ve bu her yaz böyle nasıl olacak diyor
Eşine güvenmiyor ve tek sorun oğluyla tatile gitmesi mi? Aldatacak adam her yerde aldatır tatile gitmesine gerek yok
Eşini hiçbir yere göndermeyerek, sürekli kontrol ederek mi engelleyecek aldatmasını? Aksine rahat bıraksın ki adamın o taraklarda bezi varsa bir an önce görüp öğrensin.
Bence o tatil planını da arkadaşınızın eşi planlamış,hiç çocuğa suç bulmasınlar.:) Burda eşsiz gelen adamlar aval aval o bar senin bu bar benim geziyor.Güvenmedigine göre arkadaşın eşi de bu tiplerden.Sanırım oğluyla gideceğinden bile emin olamıyor...foto at dese sen beni mi kontrol ediyorsun diye azarlarmış
Evet aynen olay oğlu değil bu işte...huzursuz ve bu her yaz böyle nasıl olacak diyor
Malesef bizim Türk erkekleri öyle evli olsun,çirkin olsun yabancı gördü mü gözleri takılıp kalıyor.
Hayır haksız değil de güvenmiyorsa da nereye kadar şüpheyle yaşayacak? Çok zor bu şekilde ömür geçmez. Güven şartSanırım oğluyla gideceğinden bile emin olamıyor...foto at dese sen beni mi kontrol ediyorsun diye azarlarmış..
Hem tatilde tanısan cok kişi oluyor tamamen de haksız değil...alkol alacak vs
Yok evet.Yabancı erkekler Bebek arabalarını sürüp yere bakarak geziyor.Bizimkiler yanlarında eşleri varken evli kadınlara bakıyor.Kendi eşlerine de yasaklar koyuyorlar.Genelleme yapmıyım diyorum ama bir istisna da göremedim ki hiç:) Eskiden eşim de bön bön bakardı şimdi ayak uydurduğu alıştığı için dikkatini çekmiyor.Genelleme her konuyu yanlışa sürükler ama evet böyle bir gerçekte var .
Ama yabancıların çok da takdığı yok bunları
Sanırım oğluyla gideceğinden bile emin olamıyor...foto at dese sen beni mi kontrol ediyorsun diye azarlarmış..
Hem tatilde tanısan cok kişi oluyor tamamen de haksız değil...alkol alacak vs
Herkes arkadasiniza yuklenince konuyu guncellemissiniz
Esi bu kadar açsa , plajda ustsuz guneslenen kadinlarin gogsune bakacaksa zaten bosansin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?