Eşiniz çocuğuyla tatile gidebilir mi?

Çok ayıp ya.
Nasıl bir düşünce biçimidir çok üzüldüm. Hem arkadaşınız hem de eşi adına...

Evet aynen olay oğlu değil bu işte...huzursuz ve bu her yaz böyle nasıl olacak diyor
Arkadaşım adam oğluyla vakit geçirmek istiyor bence. Yapacak adam her türlü yapar, aldatacak olan aldatır. Bunun için oğluyla tatile gitmesine gerek yokki. Yapmasın yazık, kendi kıskançlığı yüzünden babayla oğlun arasını açmasın. Onun tatile gitmelerini engellediğini öğrenirse çocuk tamamen düşman olur arkadaşına. Ergen diyorsun bir de, o yaşlarda çocuklar zaten agresif, duygusal oluyor. gerekçesiz kıskançlıkla ve sadece bencilce engel oluyorsa, babayla oğulun arasını açarak o çocuğu da mutsuz etmek hoş değil.

Eşine güvenmiyor ve tek sorun oğluyla tatile gitmesi mi? Aldatacak adam her yerde aldatır tatile gitmesine gerek yok

Sanırım oğluyla gideceğinden bile emin olamıyor...foto at dese sen beni mi kontrol ediyorsun diye azarlarmış..
Hem tatilde tanısan cok kişi oluyor tamamen de haksız değil...alkol alacak vs

Adam yapacağı şeyi kadının yanındayken de gayet güzel yapar hayatım. Rahat olsun göndersin. Ayrıca adamın evladı , tabi ki gidebilir. Adamı kapı dışarı çıkarmasin madem güven sorunu varsa. Engellerse iyice bozulur ilişkileri. Hem bu şekilde adamda kaçıp kurtulma isteği de artar.

Eşini hiçbir yere göndermeyerek, sürekli kontrol ederek mi engelleyecek aldatmasını? Aksine rahat bıraksın ki adamın o taraklarda bezi varsa bir an önce görüp öğrensin.

Sanırım oğluyla gideceğinden bile emin olamıyor...foto at dese sen beni mi kontrol ediyorsun diye azarlarmış
Bence o tatil planını da arkadaşınızın eşi planlamış,hiç çocuğa suç bulmasınlar.:) Burda eşsiz gelen adamlar aval aval o bar senin bu bar benim geziyor.Güvenmedigine göre arkadaşın eşi de bu tiplerden.

Burda çocuğun isteğinde bişey yok evlilige tepkiliymis ortayı bulacak kişi eş yani desenli hayatım ben oğlumla gideyim gönlü olsun baba oğul vakit geçirelim seninle de başka bir tatil yaparız derse gonul kirmamis olur

Boşansın ciddiyim..böyle hayatmi gecer?Hem kocasina hemde kendisine hayati zehir ediyor.
Madem bu kadar guvensiz tatile gitmeyin dese bile ne olacak başka biryerde aldatmasindan korkmayacak mi?
Ya bu dusunceyi degistirecek yada ayrilacak..

Sanırım oğluyla gideceğinden bile emin olamıyor...foto at dese sen beni mi kontrol ediyorsun diye azarlarmış..
Hem tatilde tanısan cok kişi oluyor tamamen de haksız değil...alkol alacak vs
Hayır haksız değil de güvenmiyorsa da nereye kadar şüpheyle yaşayacak? Çok zor bu şekilde ömür geçmez. Güven şart

Genelleme her konuyu yanlışa sürükler ama evet böyle bir gerçekte var .

Ama yabancıların çok da takdığı yok bunları
Yok evet.Yabancı erkekler Bebek arabalarını sürüp yere bakarak geziyor.Bizimkiler yanlarında eşleri varken evli kadınlara bakıyor.Kendi eşlerine de yasaklar koyuyorlar.Genelleme yapmıyım diyorum ama bir istisna da göremedim ki hiç:) Eskiden eşim de bön bön bakardı şimdi ayak uydurduğu alıştığı için dikkatini çekmiyor.

Herkes arkadasiniza yuklenince konuyu guncellemissiniz
Esi bu kadar açsa , plajda ustsuz guneslenen kadinlarin gogsune bakacaksa zaten bosansin

Beraber gitmiyorlarsa uygun bir yere gitmeli.
Evliliğe karşı oluşundan dolayı yalnız gitmek istiyorlar ise uygun bir yere gidecekler öyleyse.
Ergen bir çocuğa , yanındayken eşinin telefonunu açmayarak kabul ettiremez karısını.
Açacak , konusacaklar. Bu kadar taviz verilmez.

Herkes arkadasiniza yuklenince konuyu guncellemissiniz
Esi bu kadar açsa , plajda ustsuz guneslenen kadinlarin gogsune bakacaksa zaten bosansin

tepkilerden sonra konu saçma bir hal aldı.
kadın her yaz böyle mi olacak diye endişeli imiş demek ki evleneli bir sene olmamış. bir sene bile olmadan aldatılmış. adam nasıl bir adamsa artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…