Eşiniz çocuğuyla tatile gidebilir mi?

Otel balayında gittikleri otel o yüzden arkadasım oteli biliyor...
Arkadaşım adına açtım ister inanın ister inanmayın

Ay ne kadar saçmasınız kusura bakmayın da balayında kim üstsüzler oteline gider ? ayrıca ben anlamadım konuyu arkadaşınız adına açmışsınız sözde ama cevaplarınız o kadar yorumları alt etmek ister şekilde ki.yok herşey dahilmiş içki.içermiş yok bakarmış yok oğlu bahaneymiş onu bunu yaparmış niye arkadaşınızın eşi.hakkında bu kadar kötü yoru yapabiliyorsunuz ancak konu açar sorarsınız yorumları arkadaşınıza gösterirsiniz burada aksi ne yazılsa haksız olduğuna dair birşey yazıyorsunuz üstsüzler olduğunu da sonra eklemişsiniz bu kadar adamı 3.şahıs olarak kötülemenizi anlayamadım acaba o kadın siz misiniz?

Izin almak hoş bir kelime değil.
Zira ben bir yere gideceksem kocamdan izin almam sadece haber veririm.
Oda bana " .hadi sana izin verdim" gibi bir gaflette bulunmaz.
Güven yoksa niye evliler?
Arkadašınız mazoşist mi ?
Yapan erkek her yerde yapar, plaj şart değil.

Aynen.
Tepkilerdn sonra adamin gecmisi kotu olayi girdi devreye

Hayır ben konuyu detaylı açmadıgım için başta herkes cocugu sorun ettiğini sandı o yuzden neden huzursuz oldugunu da yazmak istedim...neden bu kadar onyargılısınız...beni burda fake konulsr açanlarla karıstırmayın

Emminim arkadaşı adina acilmis bir konudur.
Uyelik almak niye bu kadar zor oyleyse bende anlamiyorum

Üstsüzler oteli demedim ya offf..üstsüzler de oluyormus dedim gitmedem once bilmiyorlardı herhalde...
Yabancıların geldiği ve ustsuz guneslenmeyen otel mi var antalyada zaten...
Valla inanamıyorum su yorumlara...
Arkadasımın her detayını biliyorum ayrıca konu iyi anlaşılsın diye yorum yaptım..ay off

Cevabın gidebilir. Eki okuduktan sonrada soru çok gereksz geldi. Mesele gidip gitmemesi değil, kadının duyduğu güvensizlik. Böyle evlilik devam eder mi diye düşünmek lazım biraz.

Hepiniz kocalarınızı tatile gönlü çoook rahat gönderirmişsiniz anlamış olduk bravo...kadın mıymışım da bilmemne...

Konu kapatılsın lütfen

Hepiniz kocalarınızı tatile gönlü çoook rahat gönderirmişsiniz anlamış olduk bravo...kadın mıymışım da bilmemne...

Konu kapatılsın lütfen
Güvenmediğiniz erkeği evden işe , işten eve zorla sürüklesenizde yapacak olduktan sonra her ortamda ve şartlarda yapar.
Anormal olan bizlerin eşlerimize mi bu denli güvenmemiz yoksa arkadaşınızın güvenmediği eşiyle mi evlilik sürdürmesi anormal olan.

Burdaki tüm evli kadınlar full güveniyor ve guvenleri sarsacak hiçbişi olmadı yani...olırsa da anında boşanırlar demek...tebrikler

Valla eski konularınıza da baktım acayip konular açmışsınız sürekli hiiç kendiniz bunu yaşadım demeden genel olarak erkeklerle ilgili konular açmışsınız yok erkekler vaadler verip kandırır yok etkeklerin egosunu okşayıp nasıl elde edilir ama hep kamuoyu araştırması gibi ben bunu yaşadım yok yani

ayrıca aralık 2014 de hiç.evli değilmiş gibi konu açıp 1 ay sonra evliyim anlaşamıyoruz demişsiniz sonra yine kendinizi ortaya atmadan aldatmada naparsınız falan gibi genel sorular

en önemli konuda bir erkek arkadaşınız varmış evliymiş görüşmeyi kesmişsiniz sevgilisi varmış adam size mutsuz olduğunu sevgilisinin iki kere kürtaj olduğuna kadar herşeyi anlatmış ve siz sözde evlisiniz sonra fake değilim diyorsunuz saçma sapan hep konularınız

Bitin artık.
Şu 2.eşlerin o küçücük masumların anne , babalarıyla vakit geçirmesine engel olmalarına uyuz oluyorum .

Konu kapatılsın lütfen

Burada konu açıp istemediğiniz yorumlat gelince neden celallendiniz ki siz?konu sizlik bile değilse arkadaşınız adına açtıysanız yorumlara neden sinirleniyorsunuz çünkü konu arkadaş falan değil sizin kendü görüşünüzü burada yazmanız ve cevapların hoşunuza gitmemesi ayrıca fake bir üyesiniz her konunuz ayrı saçma bir evlisiniz bir değilsiniz herkes fikrini.söylemiş işinize gelmeyecekse konu açmayın

Sorun ogluyla gitmesi degil ki adamın güvensizligi .
Yanına baska cocukta katın baari ne diyelim .Yada buldum anasını da gönderin.

Fake arkadaslar evrildi nirvanaya ulastı .Bu gün cuma zaten .Bu gün bir konu daha var bence fake de herkes yorumlamıs .

Fake arkadaslar evrildi nirvanaya ulastı .Bu gün cuma zaten .Bu gün bir konu daha var bence fake de herkes yorumlamıs .

Kesinlikle fake sürekli kamuoyu araştırması gibi.saçma sapan sorular sormuş. Ne yaptığı belli değil evli desen öyle yazmış bir konuda ama başka konuda hiç öyle değil arkadaşı adına açtığı konuda aksi yorumlar gelince önce üstsüzler oteli diye konuya eklemr yaptı arkadaşınız nerden biliyor deyince balayında gitmişlet diyo çocuğu balayı oteline götürmek tabi yani bir insan başkası adına neden sinirlenir anlamadım

Çocuğuyla tabiki tatile gidedilirde çocuk evliliğe karsiysa ve adam hala bunun için karisini kisitliyorsa sorun orda çocuk bi şekilde alisacak ve adamda öyle yaparsa alışamaz beraber zaman gecirseler kaynassalar nezmana kadar eşini çocuk için yok sayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…