- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Otel balayında gittikleri otel o yüzden arkadasım oteli biliyor...
Arkadaşım adına açtım ister inanın ister inanmayın
Aynen.
Tepkilerdn sonra adamin gecmisi kotu olayi girdi devreye
Emminim arkadaşı adina acilmis bir konudur.Ay ne kadar saçmasınız kusura bakmayın da balayında kim üstsüzler oteline gider ? ayrıca ben anlamadım konuyu arkadaşınız adına açmışsınız sözde ama cevaplarınız o kadar yorumları alt etmek ister şekilde ki.yok herşey dahilmiş içki.içermiş yok bakarmış yok oğlu bahaneymiş onu bunu yaparmış niye arkadaşınızın eşi.hakkında bu kadar kötü yoru yapabiliyorsunuz ancak konu açar sorarsınız yorumları arkadaşınıza gösterirsiniz burada aksi ne yazılsa haksız olduğuna dair birşey yazıyorsunuz üstsüzler olduğunu da sonra eklemişsiniz bu kadar adamı 3.şahıs olarak kötülemenizi anlayamadım acaba o kadın siz misiniz?
Ay ne kadar saçmasınız kusura bakmayın da balayında kim üstsüzler oteline gider ? ayrıca ben anlamadım konuyu arkadaşınız adına açmışsınız sözde ama cevaplarınız o kadar yorumları alt etmek ister şekilde ki.yok herşey dahilmiş içki.içermiş yok bakarmış yok oğlu bahaneymiş onu bunu yaparmış niye arkadaşınızın eşi.hakkında bu kadar kötü yoru yapabiliyorsunuz ancak konu açar sorarsınız yorumları arkadaşınıza gösterirsiniz burada aksi ne yazılsa haksız olduğuna dair birşey yazıyorsunuz üstsüzler olduğunu da sonra eklemişsiniz bu kadar adamı 3.şahıs olarak kötülemenizi anlayamadım acaba o kadın siz misiniz?
Cevabın gidebilir. Eki okuduktan sonrada soru çok gereksz geldi. Mesele gidip gitmemesi değil, kadının duyduğu güvensizlik. Böyle evlilik devam eder mi diye düşünmek lazım biraz.
Güvenmediğiniz erkeği evden işe , işten eve zorla sürüklesenizde yapacak olduktan sonra her ortamda ve şartlarda yapar.Hepiniz kocalarınızı tatile gönlü çoook rahat gönderirmişsiniz anlamış olduk bravo...kadın mıymışım da bilmemne...
Konu kapatılsın lütfen
Güvenmediğiniz erkeği evden işe , işten eve zorla sürüklesenizde yapacak olduktan sonra her ortamda ve şartlarda yapar.
Anormal olan bizlerin eşlerimize mi bu denli güvenmemiz yoksa arkadaşınızın güvenmediği eşiyle mi evlilik sürdürmesi anormal olan.
Hayır ben konuyu detaylı açmadıgım için başta herkes cocugu sorun ettiğini sandı o yuzden neden huzursuz oldugunu da yazmak istedim...neden bu kadar onyargılısınız...beni burda fake konulsr açanlarla karıstırmayın
Niye herseyi buradaki insanlara bagliyorsun bu kadar madem hepimizin karakterinden bu kadar eminsin niye bize soruyorsun?Burdaki tüm evli kadınlar full güveniyor ve guvenleri sarsacak hiçbişi olmadı yani...olırsa da anında boşanırlar demek...tebrikler
Hepiniz kocalarınızı tatile gönlü çoook rahat gönderirmişsiniz anlamış olduk bravo...kadın mıymışım da bilmemne...
Konu kapatılsın lütfen
Kocasına bağımlı olan, her şeyini sineye çekmeye hazır kadınlar boşanmıyor. E sineye çekecekse bi zahmet üstsüz kadınlarla tatilinide çekiversin.Sanki gğvensizlik yasayan her kadın anında boşanıyor
Fake arkadaslar evrildi nirvanaya ulastı .Bu gün cuma zaten .Bu gün bir konu daha var bence fake de herkes yorumlamıs .Valla eski konularınıza da baktım acayip konular açmışsınız sürekli hiiç kendiniz bunu yaşadım demeden genel olarak erkeklerle ilgili konular açmışsınız yok erkekler vaadler verip kandırır yok etkeklerin egosunu okşayıp nasıl elde edilir ama hep kamuoyu araştırması gibi ben bunu yaşadım yok yani
ayrıca aralık 2014 de hiç.evli değilmiş gibi konu açıp 1 ay sonra evliyim anlaşamıyoruz demişsiniz sonra yine kendinizi ortaya atmadan aldatmada naparsınız falan gibi genel sorular
en önemli konuda bir erkek arkadaşınız varmış evliymiş görüşmeyi kesmişsiniz sevgilisi varmış adam size mutsuz olduğunu sevgilisinin iki kere kürtaj olduğuna kadar herşeyi anlatmış ve siz sözde evlisiniz sonra fake değilim diyorsunuz saçma sapan hep konularınız
Tamam o zaman.Hayır ben konuyu detaylı açmadıgım için başta herkes cocugu sorun ettiğini sandı o yuzden neden huzursuz oldugunu da yazmak istedim...neden bu kadar onyargılısınız...beni burda fake konulsr açanlarla karıstırmayın
Fake arkadaslar evrildi nirvanaya ulastı .Bu gün cuma zaten .Bu gün bir konu daha var bence fake de herkes yorumlamıs .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?