eşiniz çok sinirleniyor ve....

eşinizin tepkisi ne olurdu?

• kıyameti koparır,hakaretler ve küfürler havada uçuşur,gidip sizin bir eşyanıza zarar vermeye kalkar

OY: 5 26,3%
  • çok sinirlenir,küser ama aşırı tepki göstermez

OY: 10 52,6%
  • hiç bir şey demeden kumandayı tamir etmeye çalısır

OY: 4 21,1%
  • hiç önemli değil hayatım,bir değil bin kumanda feda olsun der

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
merhaba,
diyelimki eşinizle çok küçük gereksiz bir tartışmadasınız ama konu çok çok önemsiz, ve siz eşinizin iki gün önce aldığı ve bilmem kaç milyar verdiği plazmanın kumandasını yere fırlatıyorsunuz ve o kumanda ikiye ayrılıyor.eşinizin tepkisi ne olurdu?... cevaplarınız benim için çok önemli

Tartışılan konuda kimin haklılığına bağlı eğer o çok suçluysa biraz kızar ama sonra geçer ama ben haksızsam veya tartışılan konuda berabereysek işte o zaman vay halime
o zaman kesin sinirlenir hatta kriz bile geçirebilir çok sinirlenince duvarları yumruklar
siniri geçmezse evi terk eder 2 saat sonra gelir özür diler ama kumadayı veya tvyi gördükçe senelerde geçse her seferinde bana bak sen kırmıştın diye söylenir

Ben böyle bir şey yapsam eski kocam olsa o da plazmayı patlatırdı.

hiç bişey diyemez,kavga orada sonlanır..çünkü biraz daha devam ederse iş kumandayla kalmaz tv yede sararım bilir:)))

kesinlikle çok çok çok kızar ama,
kızmasının nedeni milyarlık TVnin kumandası değil, benim bişiler fırlatmış olmamdır..

tartışılan konu çok önemsiz ve muhtemelen kabul etmek istemesemde benim haksız oldugum bir konu ,ama yinede kriz gecirecek kadar önemli değildi neticede kumanda yaniii

Cok sinirlenir, haklı olan bensem bıle bırden kendımı haksız konumda bulurum :)
surat asar, ama kumanda ıcın degıl sınırle sacma sapan davranıyosun dıye cemkırır:)
sonra uzatmaz dıye dusunuyorum, ama gercekten beni delirtmemısse boyle bısey yapmam
cok asırı damarıma basmıssa kumandayla kalmam zaten :)

sanırım eşim uzamasın diye susardı ama çok kızardı sonra sakinleşince burnumdan getirirdi vıdı vıdı:18: bende yeni bi kumanda alır gönlünü alırdım

çok kızardı eminim konu tabi kumanda değil ama benim eşim bunu küfür gibi algılar
öyle fırlatılmaz böyle gfırlatılır der tv atardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…