- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi littlefairy
-
sanırım bizde beklediğini vermişiz beklenen sadece biraz incelik biraz ilgi.... başka söze gerek yok.......:1closedeyes::roflol: size gereke malzemeyi vermis daha ne
Pardon ama sizler sahip olduğunuz bebek için ona ne aldınız.. Şimdi bi çoğunuz bebek hediye etmişim yetmez mi diyebilirsiniz. E o zaman bende; o da size dünyanın en güzel bebeğini hediye etmiş yetmez mi diyicem..
Açıkcası erkek olsam karım doğum yapsa o sevinçten aklıma hediye falan almak gelmez... Bebeğim olsa eşim gelse elinde bişey var diye bakmakta aklıma gelmez...
Bir çiçek yeterde artar, o da olursa inceliğinden olur zaten.
tatlım senin bebişin varmı bilmiyorum amaherkes hayat senin kadar mantık çerçevesinden bakamazi... ben çok duygusal bir insanım sadece eşime değil sevdiğim değer verdiğim insalarada ufak tefek süprizler yaparak onları sevindirmeyi çok severim.. gelelim doğum hediyesine tamam bir çocuk tek başına yapılmaz ama 9 ay boyunca bütün sıkıntıyı bütün eziyeti kadınlar çeker iki oğlum var ilkinde eşim çok sorumsuzdu biz sobayla ısınıyorduk ve karnım burnumda o kovaları be değiştiriyordum... doğum yaptım hastane odasındaki diğer kadınlara çiçek yağarken ben sadece boş ellere...... neyse ikinci bebişimde son birbuçuk ayı erken doğum tehlikesiyle 2 gün hastane 1 gün ev arasında geçirdim çekmediğim rezillik kalmadı nitekim 8 aylık erken doğum yaptım zaten bu bir anlık olay değil planlaması için önünde kooooosss kocaa 9 ay var hadi o da olmadı doğumdan bir saat sonra değil 1 ay sonrada getire bilir.... bir anne olarak ufak bir hediyeyi hak ettiğimizi sanıyorum.... ha sen böyle düşünmüyor olabilirsin bunada saygı duyuyorum sadece duygularımı paylaşmak istedim..... ii geceler tatlım ha bu arada lohusalık dönemi kadınlar için en tehlikeli dönemdir.... nitekim ben depresyonun kıyısından döndüm insan kendi ile ilgilenilmeyince kendini değersiz ve bir hiç gibi hissediyor... dilim döndüğünce duygularımı paylaştım tekrar iyi geceler....:1hug:
Pardon ama sizler sahip olduğunuz bebek için ona ne aldınız.. Şimdi bi çoğunuz bebek hediye etmişim yetmez mi diyebilirsiniz. E o zaman bende; o da size dünyanın en güzel bebeğini hediye etmiş yetmez mi diyicem..
Açıkcası erkek olsam karım doğum yapsa o sevinçten aklıma hediye falan almak gelmez... Bebeğim olsa eşim gelse elinde bişey var diye bakmakta aklıma gelmez...
Bir çiçek yeterde artar, o da olursa inceliğinden olur zaten.
ben çok saçma bulurum böyle işleri,
hediye alsa ne olur almasa ne olur,
hediye için mi doğuruyorum ben bebeğimi,
önemli olan sağlıkla doğması, hayırlı bir evlat olması,
hangi hediye bunun yerini tutar ki?
hamile olduğu öğrendiğinde ağlamıştı eşim,
ilk kez öyle gördüm ben onu,
altın değerindeydi gözyaşları...
Size gereken malzemeyi vermişmiş...
Bir bayan olarak ne kadar ruhsuz bir yorum diyorum başkada birşey demiyorum.
inşaat mı bu ondan o bundan bu
Bir çiçek bile o psikolojideyken dünyalara bedel oluyor yoksa kimse hediye meraklısı değil
tabikide hediye için doğurmuyoruzz ama o anki psikoloji insanın biraz daha sevinmesini kendini iyi hissetmesini sağlıyo bence önemli hediyee diğerine gelip sana gelmeyince insan üzülür hediyenin büyük küçüğü olmaz ama düsünüpte bisey alması yada biseyler yapması gerkirrr
haklısınız,
eşimin bunu düşünmesi beni mutlu eder,
düşünememişse de canı saolsun,
çocuk gibi bir mucize de beklenti içine girilmesi çok doğru gelmiyor bana,
o nedenle maddi birşey beklemem ben, beni sevmiyor diye düşünüp dert etmem,
gelebiliyorsa doğuma girsin, bana destek olsun, elimi tutsun isterim,
bunlar çok daha önemli benim için,
Gerçektende en önemlisi bu oluyorŞeniz
kızım doğduktan sonra onu çıkarmışlardı eşimde kesin kızın peşinden gitmiştir dedim ama 1 saat beni beklemiş tek başına(annem bile gitmiş)
doğumhaneden çıkıp onu görünce o kadar çok ağlamıştım ki ayy ne alakaysa bu geldi aklıma gece gecesenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?