Eşiniz doğumdan sonra size hediye aldı mı?

ne kadar kızsamda sinir etsede :mymeka: hatta burnunun üstüne yumruğu gözümü kırpmadan koymak istesemde canımdır o bnm :asigim:
doğumum ani olmustu bnm ve hiç paramız yoktu.. ama bulmus bulusturmus "hayatımıza getirdiğin renk için, hayatım olduğun için" diye yazılı bi kartla birlikte pırlanta taslarla dolu bi künye almıstı.. hala duruyo ve ben hiç takamadım.. çok sert bişi rahatsız edio kaydirigubbakcemile3 biz kadınlar doyumsusuz delikafadulden

Ben bu konuyu hiç anlamadım...
Doğurunca farklı mı olacak diye düşündüm, doğurdum gene anlamadım...
Neyse...
Eşimin bana en güzel hediyesi yanıımda olmasıydı...
Bak bunlar son iki kişilik günlerimiz deyip son haftayı yanımda geçirmek istemesiydi...
Bir hafta benim ruhumun bütün gelgitlerini çekmeseydi...
Birlikte yaşadığımız o anları bu dünyada karşılayabilecek maddi değerde hiç bir şey yok ki zaten adam ne alsın bana....
Evlat sahibi olmak en büyük hediye değil miydi...
Ben memnun edilmesi zor bir kadınım kocam bir şey almadı bana iyi yaptı...

ben hiç beklemiyodum kocacım kocaman bir çiçek almış veee bide 5 taş beğendiğim yüzük almış çok mutlu olmuştum insan beklemeyince daha bi mutlu oluyo galiba:asigim:

benim için en büyük hediye hastanedeyken ben sancılar içinde kıvranirken onun dışarda heyecan ve duygu seli yüklü bir şekilde beni beklediğini bilmem :a015:.. sonra çiçekler getirdi hastaneye ayrı eve ayrı ve ilk çiçeğinin içine öğle bir not yazmıştıki hala saklarım ve okudukça hala gözlerim dolar.senağlama. sonra çok güzel altın bir bilezik ve içine yazılmış gene çok güzel bir söz..hastaneden eve geldiğimde yatağımın başucunda birsürü çiçek demedi ve itina ile yatağımı hazırlamış (kimsemiz yok).. daha birsrü şey almıştı tek tek saymaya gerek yok ve pahalı olmasınada gerek yok ama bu aldıklarının incelikleri ni gördüm ve doğumdan sonraki bana bakışı o bakışı hiç bişiye değişmem bu bana yeterde artar bile ..istese gidip arabada alabilirdi ama asla bunlar kadar beni mutlu etmezdi..

bence yıllarca saklayabileceğim bir hediye olmalı. ben doğum hediyesi olarak altın set sözü aldım:) ileride o bebeğimin eşine yada kızına hediye edeceğim Allah nasip ederse

Doğum yaptım, odaya alındık.İçeri girdi ve şefkatle yanağımdan öptü. En güzel hediye idi o benim için.

bu konu çok dokundu bana,göz yaşlarımı tutamadım.iki tane çocuğum var benim.birincisi neyse de ikincisinin doğumunu unutmam mümkün değil.eşimin ve ailesinin bana verdikleri hediyeyi ömrüm oldukça hatırlayacağım.doğum yapalı birkaç saat olmuş bir lohusa kadın ve tam gaz doldurulmuş bir koca...dökülen göz yaşları ve yapılan sakinleştirici iğneler...nasıl güzel bir doğum fotoğrafı,nasıl güzel bir hatıra...unutulması kâbil olmayacak cinsinden.

buraları canlandırmak lazım sanırım
ilk dogumumda vavlı kolye ve çiçek almıştı bunda da Allah kerim:)

Iki dogumumda da almadi. Kirilmadim ama. Cok beklentiye giren biri degilim sanirim.

Simdiden uyariyorum esimi dogum hediyemi almadan gelmeye kalkisirsan hic gelme daha iyi diye. Gerci tipik erkek akli teknolojik bir cihaz almasa bari..

Hamile değilim ama çocuğum dünyaya geldiğinde çam sakızı niyetinde bende bişeyler umarım tabi :) zaten söyledim bak alınır unutma diye :) mesela çocuğumun ismini kolye yaptırıp verse çok hoşuma giderdi. Maddi bişey istemezdim sanırım, yani tabi alsa hoşuma gider ama çocuk ya zaten duygusal anlar başlamış oluyo, o sırada bana öyle anlamlı bi hediye vermiş olsa duygulanırdım muhtemelen.

Simdi üçün birini aldı diyecegim ayip olacak kizlar gece gece adami kaldirip kavga ettirceksiniz beni. Ikimizde ufaktik bebegimiz oldugunda dusunememisti heralde o zaman pek umrumda da olmazdi sanirim. Simdi dogum edecek olsam epey bir sey isterim hic dusunmesini beklemem.

Doğum sonrası kilolarımı verebilmem için kondisyon aleti aldı, sağolsun onuda kullanmama fırsat vermeden kendi kullandı, bozdu aleti:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…