Eşiniz doğumdan sonra size hediye aldı mı?

Eşim ben hamileyken bi planlar yapıyodu farkettim ama uyardım maddi yönden darız sakın ha birşey istemiyorum diye ilk doğumumda sayım günüydü hastaneye kimse gelemedi heryer kapalıydı sokağa çıkma yasağından bi çiçeğim bile yoktu diye söylenirdim bazen ikinci doğumumda ben ayılırken baş ucuma koca bir çiçek konduğunu farkettim mavişli bebişli incili süslü bi çiçek daha önceleri bu çiçeğe baktığımı farketmiş sanırım ama ameliyata girerken kapı kapanana kadar el sallayışı seni çok seviyorum diyip ağlaması herşeye bedeldi doğumdan sonra altın bir bilezik aldı sen istemedin ama ilk doğumdada gariban kaldın bi çiçeğin bile yoktu hakettin dedi ayrıca eski kıyafetlerimin içine giremeyip bunalım geçirdiğim ve evden çıkamadığım lohusalık dönemlerinde bol bol kıyafet getirdi saolsun canım kocam

benimki diyor ne alayım diye ama çiçekten başka bişey istemiyorum inanın..şuan bir eksiğim yok gerek görmüyorum..tek taşı evlenme teklifinde aldı,sıralı taş pırlantayı yıldönümünde aldı,takı setini doğum günümde aldı.başka bir doğum günümde son model telefon aldı..pahalı olan herşeyi aldı yani..takı falan istemiyorum o yüzden...ama planlar yaptığının farkındayım...hakkını yiyemem çok düşünceli eşim vardır..sağolsun

Son düzenleme:
Kayınvalidem inci kolye aldı, annem çok şık bileklik aldı..
Ama eşim aldı mı ? Hayır.
Kızdım mı? Ağzımı bile açmadım.
İlk fırsatta kendime güzel bir set aldım.. Onun kredi kartıyla.. Ve kendisine çok teşekkür etttim :))))

benim eşim doğumdan sonra kırmızı gül almıştı doğum hediyesi düşünmüş almıştı birde hastanede oğluşlarına bana gümüş cevşen nazar boncuğu almıştı...........
ama doğumdan 1 ay önce kolye almıştık beraber bu senin doğum hediyen demişti bana ben sonrasında da beklemiştim ama neyse çok masraf yaptı ikizlerimize zatın fazla yüklenmeyeyım...........

dün doğum günümdü güzel bir saat aldı...........

bizde bebek ıcın tedavi oluyoruz
eşimin sözü var doğum hediyesi bana pırlantalı inci seti alıcakkka.s.

nasssııı yani? dusundurucu valla :))şakkıdı

eeeeeeee ben bi hamile kalimdaaaaa
bi bebek doğurayımda oda bana bişe almasındaaaaaaaaaaa

aman nolur sanki şakkıdı

Benim eşim bir demet karanfil aldı. O sıralar maddi durum kötüidi. 3 ay sonra beğendiğim bir kelepçe vardı onu aldı. Bunlar bence önemli değil önemli olan size verlen değer...

eşim ilk doğumumda bana bir buket çiçek ve süt olsun diye bir kutu çikolata getirmişti.. ikinci doğumumda da altın kolye almış bana canım kocam..

esım dogumumda laptop aldı masa ustu bılgısayarımız vardı onu mutfaga koymuştum çok buyuk oldugu ıçın eee tabı çocyukla kalkıp oraya gıtmeyım dıye almış

benimki bir hediye almaz,çocuk istemiyor uzun vadede,çocuğumuz oldu diye boşamasın da beni.. :))Tövbe yarabbim..

ben iki doğum yaptım ikisinde de eşim bana hediye almadı ben de öyle beklenti içinde olmadım bebeklerim bana en büyük hediye..

ilk doğumumda eşim yeşil altından bileklik almıştı.
ikincidede bilezik almayı düşünüyormuş ama ben aldırmadım. özel hastanede doğum yapınca biraz sıkışırız diye aldırmadım.
ama annem bir bilezik hediye etti. babamda kocaman bir yapma çiçek aldı, salonuma koydum.

hamileligimi ogrendiginde hamile bir kadin figuru olan kolye almisti tam karnindada pirlantasi vardi hamilelik suremde hep hediye aldi cep tel,yuzuk cicek dogum yaptigim gun cicek aldi hastaneden ciktim tam 1hafta sonrada arabami degistirdi hediye olarak

4,5 yıllık evliyiz henüz cocogumuz yok. ( tedavi görüyoruz. ) ama ev alırken bütün altınlarım satıldığı için kaynanamdan altın takı seti , eşimden bebeğe bir künye,cok güzel , kocaman bir buket çiçek ( kociş dalga geciyo benle celenk getircekmiş hastaneye :naniknaniknaniknanik )ve cok güzel, kalın bir bilezik istiyorum durmadan,kafalarının etini yiyorum....bakıcez artıkklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…