Eşiniz doğumdan sonra size hediye aldı mı?

benim esim doguma girmeye niyeti yoktu ama hersey okadar cabuk gelistiki esim kendini dogumun ortasinda buldu, benimle birlikte oda herseyi yasadi. dogumdan sonra bana kirmizi güller aldi ve beni ehliyet kursuna yazdirdi. ama en önemlisi doguma girip bana destek olmasiydi. bence bi erkek dogumda esinin yaninda olmasi lazim diye düsünüyorum.

hele bi hamile kalabileyimmmmmmmmmmmmmm
doğum yapayimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
alir benim kocam pek hevesli öyle şeylere

ben hedıyelesmeye cok onem verırım esımde bunu bılır ve bızım ozel gunlerımız coktur.
ıkı kızımdada cıcek hedıye ettı.
hemde ıkısındede hast cıkısında eve geldıgımde kapıya cıcekcı getırdı.cok sevınmıstım.
hala kızlarımın dogum gununde kucukte olsa hedıye alır.
yılbası,sevgılıler gunu ve kızımın yas gunu,anneler gunu,evlılık yıldonumumuz ve mınık kızımın yas gunu,dogum gunum derken adam bana calısıyor.
gecen hafta evlılık yıldonumumuzdu ve bana notbook hedıye ettı.bu pazarda mınık kızımın ılk yas gunu var bunda ben ıstemıyorum dedım.cunku pahalıydı hedıyem ve haftaya tatıle gıdecegız.cok yuklenmek ıstemıyorum dedım.
ben de esıme kızalrıma arkadaslarıma cok hedıyelesme konıusunda onem verırım.

bende yeni hamişim ve herşeyden önce bana eşimin hediyesi bu bebek oldu benimde ona en güsel hadiyem bu.amaaaaaa tabiki özel bi hediyede beklemiyo değilim hanii yani.bakalım istediğim şeyi biliyo,alıcakmı acepp sabırsızlnıyomm :)

Valla ben daha ortada fol yok yumurta yokken tembihledim. Hatta anneme de söyledim. Çiçek almadan gelmesin, odaya girince benim suratıma bakmadan bebişe gitmesin, unutursa hatırlatın diye. Ne bilezikte, ne arabada gözüm var.

esim bana hemen dogumdan sonra almadi cünkü ben dogumda ölümden döndügüm icin cok üzüntülüydük zaten sonrasinda 3ay sonra dogum günümde cok güzel bi aksam yasatti bana süprizler hediyeler falan saolsun canimin ici ya kendince telafiiii eti ki acikcasi ben hediye derdinde diildim cünkü ben hediyemi almisdim kizimi vede yasayarak ikinci sansimi.....
allahima sükürler olsun beni kizima ve sevenlerime bagisladigi icin

ayy canım benim
maddi durumumuz o zaman ortaydı borcumuz çoktu hastane masrafımda çok olmuştu hediye beklemedim
ama canım kocacım ben seviyorum diye bana papatya almıştıa.s.
midyeden bir sepet ve içi dolu papatyalar

he aldı ama sparişle :))))))))))
yusufcuk kolyesi istiyodum cok oda aldı doğum hediyem olsun dedi

Ben hediye alıp vermeye sürpriz yapmaya ve yapılmasına bayılırım.

Daha evli değilim ve çocuğum da yok ancak bir gün olur da çocuğum olursa (amin), hediye beklerim, sürpriz beklerim, atraksiyon beklerim, beklerim de beklerim. yapmassa ömrünü yerimkötükedihüso

zaten ölümüne korkuyorum hamililekten ve doğumdan. o kadar korkuya ve acıya katlancam bi nezaket yapmıcak. Ay Allah korusun o zaman onuklava:

ıkımızde o kadar cahıldıkkı..
ama cıcek aldı almasada sanrıım sorun etmezdım o zamankı cahıllıgımle:)
benım sorun ettıgım başka bırşey vardı...

benimkide kaktüs getirdi hastaneye
sebebide kaktüsü çok seviyormuşum ondan tamam
seviyorsamda o mu getirilir ya kafasına geçirecektim kaktüsü ama
halim yoktu çünkü sezeryanlıydım :mymeka::mymeka:

eşim hiçbişeyi sakınmaz benden, birşeyi çok istiyorsak pahalı demez alırız ikimize de ama kendiliğinden düşünme huyu yoktur, zevkimi de bilmez pek
doğumda hediye alındığını bile bilmez, ben bunu tahmin ettiğim ve söylemezsem almayacağını ve çok üzüleceğimi bildiğm için 7 aylık hamileyken hediyemi çıkıp beraber aldık. tek incili setler var ya onndan aldık.
şimdi en azından bu benim doğum hediyem diyebileceğim birşey var ortada.
çiçek falan düşünemedi tabi söylemediğim için
herşeyi söylemek mi lazım ya bu erkeklere
hastanenin girişinde kocaman çiçekçi vardı ve biz 4 gün kaldık orda
gözüne bile çarpmamış

vallaa kızlar iyiki varsınıız bazılarına çok güldüm. hediye hiç önemli değil aslında ama işte o anda hatırlamaya değer birşeyler beklersiniz heraldeCADIARZU,benim hala bi bebeğim yok amaa eşim söz verdi daha müjdeyi verirkeen çok istediğim bir halı varhihoyyyt biraz tuzlu ama onu alıcak banaa pierre cardinden.birde hatıra kalsın diye set alıcakmış doğumumdaŞeniz...tabi nezamaaan allah kerim ozamana kadar ben bi liste yapayım bakiimkayınvaldem ise bebek odasından tutun ,bebek arabasına,kıyafetlerine kadar herşeyini alır sağolsuun:1hug:

Benim eşim hemen almadı hediyeyi. Ama oğlum2-3 aylıkken onun gaz sancısı yüzünden hiçbirşey yapamadığım için, karşı komşumla anlaşarak, onlarda otururken bana 14 Şubat'ta sürpriz bir şekilde bulaşık makinesi göndermişti.

Ve inanın beni düşündüğü için çok mutlu olmuştum...

Ben cok beklemistim hediye almasini elinde bi cicekle gelmesini dahi beklemistim ama almadi.Oda kendi dusuncesi demek bana verdigi deger okadarmis durdum duramadim sonra kendi agzimlan dedigim halde gene bisi almadi

slm bende iki dogum yaptım ama hediye yok gerçi aşkım eşim canım ben içeride sancı çekerken oda dışarıda mahvolmuş dudakları patlamış aklına hediyenin geldini zanetmiyorum bu bahane diyil ama yinede canı sagolsun napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…