- 30 Eylül 2007
- 2.798
- 22
- 358
- Konu Sahibi littlefairy
size göre şart olabilir ama bana göre değil,
önem arzetmiyor benim için..
önem arzetmiyor benim için..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo benim kyananm bi çöp almadı da takmadı da..bi de benim herif bi evin bi oğlu....
kızıma da takmadı bana da.güya tek geliniyim pehhhhhhhhhhhhhh...
ha kayınpeder bi çeyrek altın almıştı..onu da kaynanam geriistedi bi düğüne taktılar....
hastahaneye cok guzel gullerle gelmisti neredeyse 7 yil oldu gullerimi kuruttum hala salonumu susluyor,eve geldigimde cok guzel suprizle karsilasmistik kapidan merdivenlere salondan oglumun odasina kadar heryer balonlarla suslerle ve oglum evimize hosgeldin yazilari ile susluydu yatagimda da turuncu yumusacik tweety battaniye vardi benim icin ,hicbirsey yapmamis olsaydi da umursamazdim herhalde onemli olan oglumda ben de saglikla evimize geldik ,Allah hepimizin evladina saglik versin insallah anne olmak isteyen tum arkadaslarimiz en kisa zamanda bebeklerine kavusur
aslında benim bu soruyu sormamdaki amacım, bunun bir adet olup olmadığıydı. hani bebk diş çıkartır diş buğdayı yaprlar falan onun gibi
tabiki illa bana hediye alacak diye diretmem hiçbir zaman. diğer arkadaşlarında anlattığı gibi o anki duygu yoğunluğu lohusalık halinde insan ufakta olsa gidip sokaktan kopardığı tek bir sarı paptya bile olsa maddi değeri öenmli değil bekliyor.
eşim sağolsun son ana kadar elimi tuttu benimle birlikte ağladı. ben ameliyathanedeyken çekilmiş görüntüleri var. onları gördükçe içim bir tuhaf olur hep. kapının önünde bekleyişi, kızımızı çıkardıklarında ona bakışı izleyişi benim için endişeli hali. insana değer verildiğini hissettiren anlar bunlar.
ben hamile olduğumu öğrendiimde daha doğrusu birlikte öğrenmiştik. hani böyle sevgi kelebeği olur insanalr sarılırlar birbirlerine bab oluyorujm diye sevinir ya insan onu bekliyordum o olmadı mesela bön bön bakmıştık birbirimize. biz 9 ay boyunca hisseiyoruz anneliğe alışıyoruz. onların elle tutulur görülür bişeyleri yok ultrsonlardan başka. ilk aylarda da anlamıyorlar pek. bablık nasıldır çözemiyorlar uyuyan emen bir bebk insan yavrusu sonuçta. sonra babalar döküldükçe eğızdan babay el açıp beni al demeler başladıktan sonra babalar baba oluyor bence. eşim eminim 2 kez hamile kalsam bir daha daha farklı olacak herşey. eminim hamile olduumu öğrenince havalara uçaçcak bu sefer. 9 ayı benimle birlikte yaşayacak bu sefer. ve belki koparıp gelecek bir çiçek dalından. herşey tecrübeyle heryeş yaşanmışlıkla öğreniliyor. şimdi şimdi benim eşim baba olmayı idark ediyor ve banada kızımada gözü gibi bakıyor.
sağolsun bir hediye almadı ama lohusalık dönemimde banyomu yaptırdı, herşeyimle ilgilendi. iğrenmedi yılmadı . bişey olduğunda ben ilk ona bağırdım. yakatan kalakmadığımda tirtir tititrediğimde eşimin adını sayıkladım hep. sardı beni sakinleştirdi.
şimdi şimdi kafasına vurup vurup bana hediye almadın diyorum ama tüm bunlar şakadan ibaret
allah şükür güzel bir yavrumuz var. o iyi bir baba. ne olursa olsun bu dünyada allah şaşırtmayacağı sürece ona kolkanat greceğini biliyorum.
allah isteyen bütün kolları boş bırakmasın diyorum. biz anne baba olarak hayatta terfi ettik.çocuklarımız iyi sağlıklı olsun bzie verilen en güzel hediye bu.
valla maddi durumlar biraz kötüydü doğum yaptığımda...eşim vaad ettiklerini maalesef yapamdı ama..aldıkları şunlar...
çok kocaman üstünde 40 nazar boncuğu olan bir çiçek.
bi kutu çikolata
bi adet üzerinde çok güzel şeyler yazan şimdi ne olduğunu hatırlamıyorum yazıların bi plaket...
bi de burma bilezik taktı...
şirketin durumları kötü olduğundan maaş alamamıştık..ama ben bunlarla bile çok mutlu oldum...
almasa da olurdu..hep yanımdaydı o yetti bana