Esiniz donör oldugunu ögrenirseniz?

ilayda26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
922
3
0
Fransa
Evet hanimlar, esiniz size bir kaç yillardir sperm bankasinda donör oldugunu söylerse. Nasil karsilarsiniz? Siz evliyken basladi ama bu zamana kadar hiç söylemedi!!
Esinizden türkiyeden her bir kôsesinden çocugu oldugunu düsüncesi sizi üzermi yoksa umursamazmisiniz?:uhm:

böyle bişey yapacağıını sanma yapmazda ama eğer öyle bişeyle karşılaşsaydım heralde tepki gözterirdim bilmirom ki hiç düşünmedim böyle bi şey kızardım heralde yok yok kesin öldürürdüm onu..

Çocuğumun kardeşlerini arardım -tatlicadiarzu-

Düşünmesi bile ürkütücü aslında:1no2:

"Heh işte hep bu anı beklemiştim" derim..:roflol:
Hemen açarım boşanma davasını

bence bu işin aslını öğrenmeye çalışırdım eğer ki doğruysa benden çekeceği olurdu biz burda dururken başkalarına ne spermi derim tekmeyi basarım

ben karşıyım yaptırmam
yaptığını duyarsamda fena olur
gayri meşru olmuyomu o çocuklar babası belli değil:uhm:
allah korusun düşünemiyorum valla

Son düzenleme:

düşüncesi bile kötü...eşim böyle bişeye kalkışmaz...
kalkıştı diyelim,anasından emdiği sütü burnundan getiririm ..:mymeka:

üretken eşimi nazar değmesin diye üretkenliğinden mahrum eder:jeyyar:,çocuklarını bulmasını önerirdim hayatının geri kalan kısmında kendisine çocukları baksın diye.

madem o kadar kaliteli spermin vardı niye beni hamile bırakmadın diye kafasına kafasına vururdum:mymeka::mymeka::mymeka:

nix öyle güldümki yorumuna canım.. sana hak vermemek elde değil.. azıcık bi spermimiz var zaten onuda başkalarına verirse... ayol büyük bi deprem olur bence

rahatsiz olurdum, sonucta cocuklarinin annesi ben olmak istiyorum baskasinin olmasi rahatsiz eder

Ben çok karşıyım... hadi çocuklarımız büyüyünce sevgili oldular.. Nerden bilicez hadi kardeşlerse... Çok yanlış hemde çok kötükedihüsoeğer bu durumlar yaygınlaşırsa vay dünyanın haline...

sana geniş ailenle mutluluklar dilerim görüşmemek üzere der çıkıp giderdim...kötükedihüso

yasakkelime o çocukların ileride evlenmeyeceklerini kim garantileyebilir ki... korkunç bir durum... Allahım korusun...asarım o adamı bennn...Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…