Esiniz donör oldugunu ögrenirseniz?

Ya çok kötü bişe düşünsenenize sizin çocuğunuzun büyüyünce eşinizin donör çocuğuyla evlendiğini yani resmen kardeşiyle evlenmiş olucak bu dinen caiz değil zaten yani eşinizin yaptığı kardeşlerin evlenmesine neden olcağı için caiz değil.Ve düşünün bu evlilikten özürlü çocukların doğma ihtimali çok yüksek. Bence eşinizle bi an önce konuşun bari bundan sonra böle bi hata yapmasın

aman Allahım yuh yani
adama bak bee :mymeka:

haberleri okurken, bir adam tam avrupada 46 çocugu varmis. 12 tanesiyle tanismis-tatlicadiarzu- Aklima geldi konu açayim dedim, iyiki açmisim , yorumlari okurken gûldüm. :roflol: Allah korusun ben 7 sülalesinin burnundan fitil fitil getirirdimmmklava:

yok benim esim yapmaz bu konuda esime sonsuz guveniyorum. zaten inanci gereigi yapmaz.

yeter ki emin olayım, sorgusuz sualsiz boşarım onu, böyle inançsız, kara beyinli bi adamlara Allah akıl fikir versin

ya cok ihtiyacları varsa o spermlere insanlar bebek konusu olunca gözleri dönüyor nedense nedeseler yapacak hale geliyor allahım hic kimseyi böyle durumlara düsürmesin isteyen herkese tez elden bebisler versin böyle durumlara düsmesinler
birde bunun baska boyutu var yumurtasını satan kadınlar ya böyle bir durum olsa para karsılıgı degilde bebek icin ölüp giden bir kadına yumurtanızı verirmiydiniz
helal olmadıgını biliyorum ama genc yasta menopoza giren bir kadına yardım etmek ve o bebek sevgisini onlarında tatmasını saglamak :CüvCüv:
insan düsünmeden duramıyor acaba bunu yapanlar ne hisediyor
ve tasıyıcı anneler nasıl bebeklerini verebiliyorlarfisfisfisfisfisfis

ben karşıyım yaptırmam
yaptığını duyarsamda fena olur
gayri meşru olmuyomu o çocuklar babası belli değil:uhm:
allah korusun düşünemiyorum valla

Allah iyiligini versin senin,nasi babasi belli degil:mymeka:
kocanin seyiyle olmuyomu onlar,babasi seninki iste:mymeka:

YAPAMAZ:roflol::roflol:ANACIĞIM BANA YETMEDİ Kİ BAŞKASINA OLSUN ZORLA ÇOCUK SAHİBİ OLDUK TÜP BEBE :roflol::roflol:sırnaşık şey

ama böle bir durum olmasydı yapmazdı inaçlıdır fazlasıyla

farzı misalden bahsediyoruz ya....evliyken başlamış söylememiş sonra itiraf etmiş falan filan....bir kere salak yerine beni değil kendini koymuş olur bende o bankaya donör olmasına sebep kaynağıda bağış yaparım...sorunuda -kökten- çözmüş oluruz böylelikle......:dilcikar:

düsünmek bile cok berbat.böyle durumlarda kardeslerin evlenmesi söz konusu.aklim almiyo nasil böyle seylere meyil gösterirler.hem din disi hem insanlik disi bir olay olarak görüyorum.egerki benim esim böyle birsey yapmis olsa hic yargisiz bosanirim.herhalde ondan sonrada cocuklarim icin biyolojik kardeslerini aramaya baslardim ki ileride yanlis birseyler olmasin malum dünya cok kücük her yerde karsilasilabilirler kardesleri ile sonrada bilmeden evlilik olur dünya hali.cok yanlis seyler bunlar.her zaman diyorum su paranin gözü kör olsun.insanogluna neler yaptiriyor

Son düzenleme:
Konunun başlığını görünce hemen mesaj yazmak için daldım, mesajımda "gurur duyardım eşimle" diyecektim kiiiiiiii aslında ne donörü olduğunu öğrendim ve şok şok şok.
Ben kalabalık aileyi seviyorum demekki Allah gönlüme göre vermiş derim, düşünsenize bir sürü çocukkkkk naniknanik

Bugün gazetede bununla ilgili bir haber vardı adamın bu yolla tam 46 çocuğu olmuş.:1shok:
Avrupanın en bonkör sperm vericisi seçilmiş..

birbirini tanımayan bir sürü kardeş çok kötü ya..

gerçekten düşünmesi bile insanı sinir etmeye yetiyor...
Allah kimseyi böyle bir durumla karşılaştırmasın...
ben karşılaşırsam,ne yaparım bilemiyorum,ama hiç hoş şeyler olmazdı herhalde...
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…