Arkadaşlar merhaba,
Kaç gündür evde şu muhabbet geçiyor. Evde eşine yardım eden tek benim kocam varmis. Hakkını yiyemem sağolsun kızımız küçük olduğu için bulaşık, ev temizliği falan hepsine yardım ediyor. Fakat her defasında bu yaptıklarını sürekli söylüyor. Bende rahatsız oluyorum madem yapmak istemiyorsun yapma diyorum bu kez de ben suçlu oluyorum. Nasil davranmam gerekiyor ki bu durumda.? Sizin eşleriniz yardım ediyor mu ? Yoksa yapıp yapıp sürekli bunu size söylerler mi?
ya su yardim etmesinde gorelim diyenler yada yardim ediyo degul mecbur yapmaya diyenler bence sizler toplumun yuzde 2 llik kismini olustiyorsunuz zira cogusu yardim etmez etsede soylenir veya tartisma olur . oyle evde yardim Eden erkek malesef cok as oda burdaki hanimlara denk gelmis . gercekci olun ya. ev isi aslinda evet ikimiznde gorevi olmali ama maleseff erkekler bunu yapmiyor yapsada ayda yilda bir yada cok israr edersek. sasiriuorim yardim ediuo hersey yapio diyenlere valla birilernin iyi duasini aldiniz sizler ve cok sanslisiniz
Benim eşim de yardım ederArkadaşlar merhaba,
Kaç gündür evde şu muhabbet geçiyor. Evde eşine yardım eden tek benim kocam varmis. Hakkını yiyemem sağolsun kızımız küçük olduğu için bulaşık, ev temizliği falan hepsine yardım ediyor. Fakat her defasında bu yaptıklarını sürekli söylüyor. Bende rahatsız oluyorum madem yapmak istemiyorsun yapma diyorum bu kez de ben suçlu oluyorum. Nasil davranmam gerekiyor ki bu durumda.? Sizin eşleriniz yardım ediyor mu ? Yoksa yapıp yapıp sürekli bunu size söylerler mi?
Canım yaa deneyip aldım diosunValla ben deneyip de aldım
Baktım yemek yapabiliyor mu
Eşimin aklına temizlik yapmak gelmez ama yönlendirirsem yapar
Nevresim değişecek diyip yatağın üstüne koyarsam değiştirir
Tuvalet temizlenecek diyip malzemeleri banyoya bırakırsam alıp yapar
Ama dediğim gibi evlenmeden önce inceledim aynı evde bi süre kalıp
Zaten ben yemek yapmayı falan bilmiyordum evlendiğimizde o işler hep ondaydı yazık
Annelerin erkek çocukları nasıl yetiştirdiği ile ilgili bir şey biraz da bu.
Eşim annesiz büyümüş kendi işini görmeye alışmış
erkek kardeşim ise içtiği bardağı kaldırmaktan acizdir.
Onunla evlenecek kıza şimdiden üzülüyorum kendini yakacak
Canım yaa deneyip aldım diosunben de denemiştim biraz :) aynı evde kalmadık ama yakın oturuyorduk kıyafetlerimi ütülüyordu
:))
Düzenli olmasa da evetŞimdi de yapıyor mu
Ütü en zoru onu yapan hepsini yapar bence
Çalısıyor musunuz? Bu onemlı bır konu.. calısmıyorsanız,adam hem dısarda hem evde calısıyorsa soylenmesı normal.. diğer gazlayan arkadaslar calısıyorlarsa ce bu adamları gazla yurutmeye calısıyorlarsa onlara da acıdım,efendi gıbı yapacak calısan hanımların esleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?