Eşiniz evde yardım ediyor mu ?

Yardım etmiyor görevde üstüne düşeni yapıyor
Yani eşin kendini tek sanmasın
Bence yapan çok da erkek vardır

Niye yapma diyorsun o evde yaşıyorsa tabiki katkısı olacak
Tek başına yiyip içip pisletmiyosun ki

Çalısıyor musunuz? Bu onemlı bır konu.. calısmıyorsanız,adam hem dısarda hem evde calısıyorsa soylenmesı normal.. diğer gazlayan arkadaslar calısıyorlarsa ce bu adamları gazla yurutmeye calısıyorlarsa onlara da acıdım,efendi gıbı yapacak calısan hanımların esleri..

Valla ben deneyip de aldım
Baktım yemek yapabiliyor mu
Eşimin aklına temizlik yapmak gelmez ama yönlendirirsem yapar
Nevresim değişecek diyip yatağın üstüne koyarsam değiştirir
Tuvalet temizlenecek diyip malzemeleri banyoya bırakırsam alıp yapar
Ama dediğim gibi evlenmeden önce inceledim aynı evde bi süre kalıp
Zaten ben yemek yapmayı falan bilmiyordum evlendiğimizde o işler hep ondaydı yazık

Annelerin erkek çocukları nasıl yetiştirdiği ile ilgili bir şey biraz da bu.
Eşim annesiz büyümüş kendi işini görmeye alışmış
erkek kardeşim ise içtiği bardağı kaldırmaktan acizdir.
Onunla evlenecek kıza şimdiden üzülüyorum kendini yakacak

Benim eşim de yardım eder
Söylense çıldırırım herhalde
Yemek yaptığında ya da evi temizlediğinde mutlu oluyorum ama kıyamıyorum da
Eşiniz başından beri mi söyleniyordu peki?

Canım yaa deneyip aldım diosun ben de denemiştim biraz :) aynı evde kalmadık ama yakın oturuyorduk kıyafetlerimi ütülüyordu
:))

Benim eşim ev işi yapmaz ama onun dışında çocuklara o bakar genelde banyosu uykusu filan o yapar arada yemek yapar okadar ben çalışmıyorum acaba calissam sizin kocalar gibi yaparlarmi

Yardim etmez kendi uzerine dusen isi yapar , yemek yapar , temizlik yapar , soylenmez cunku o da bu evde yasiyor
Eger ev isinin kadinin gorevi olmadigini evde yasayan herkrsin gorevi oldugunu anlatirsaniz belki soylenmeyi birakir esinkz de

benim etrafımda çok az yardımcı olmayan kişi
ama şu istemiyorsan yapma deme bırak yapsın
söylense de yapsın zmaanla oturacak o işler ellerine
laf ediyor diye düşünme yardım etsin bırak izin ver

Ilk evlendigim gunden beri yemek dahil hicbir isi sahiplenmedim, sanirim en akillica hareketi o zaman yapmisim esim zaten tek yasayan biriydi, o yuzden hic zorlanma olmadi ev islerini yaparken.. zaten bizim evde is bolumu olmasa herkes ac kalir, kirli kiyafet giyip daginik evde yasar

yeni evleneceklere tavsiyem “ay ben mutfaga kendimden baskasini istemem, ay bebegim sen ayaklarini uzat yorgunsun zaten, ay canim erkek adam cay mi koyar” demeyin, bir gun gelir bu gazlar size aynen darbe olarak geri doner.. ilk gunden verin supurgeyi eline :)

Biz daha evlenmeden önce paylaşmıştık ev işlerini. Ben ütü ve toz almaktan nefret ederim, bu işler tamamen eşime ait. Makineye çamaşırları ben atarım, o asar, katlar. Sofrayı ben kuruyorsam, o kaldırır. Bir oğlum var 16 aylık, onunla ilgili de her şeye yardımcı olur. Ben sütünü hazırlıyorsam, o altını alıp, üstünü değiştirir yatmaya hazır hale getirir oğlumu. Yani ev işlerinde elinden geldiğince yardımcı olur ama ben ilgisizliğinden şikayetçiyim. Herkes bir şeylerden şikayetçi... Mükemmel erkek yok sanırım :)

Benim eşim de aynı sizinki gibi. Ama öyle çok iş de yapmıyor yani abarttığı kadar.

Küçük çocuğumuz var. Bazen yemeğini yedirme, üstünü değiştirme, çişi geldiğinde tuvalete götürme ve haftada 2 gün akşam uyutma işini yapıyor. Geceleri uyandığında da eşim kalkıp bakıyor.

Benim çok işim varsa çamaşır asar, kuruyanları toplar. Bulaşık makinesini boşaltırken, rica edersem yardım eder. Sofra hazırlamaya ve toplamaya her zaman yardım eder. Çocuğu ben uyutuyorsam, eşim salondaki oyuncakları toplar. Akşam benden önce odaya geçtiyse yatak örtüsündeki açar.

Haftasonu temizlik yapıyorsam, yerdeki oyuncakları toplar. Çok Nadire’n 1-2 ayda bir benim söylememle evi süpürür.

İşte bu kadarcık iş yapıp da benim kadar yardımcı olan koca yok kimsede havalarına giriyor ya sinir oluyorum.

Ne yemek yapar, ne ütü yapar. Evlenmeden önce annesi uğraşmasın diye elinde bulaşık yıkardı, ütülerini kendi yapardı. Evlenince şımardı yaa

Evet yardimci oluyor ama bigun bile soylenmedi esiniz neye soyleniyor ki ev isleri kadinin gorevi degildir o evde birlikte yasiyorsaniz herseyde birlikte yapilmali

Doktora yapiyor, tez yaziyorum

Yardım eder, elinden geleni yapar.yaptigini da ben ancak farkedersem bilirim. Bazı şeyleri beceremese de yanlış yarım yapar kuzum benim kiyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…