Eşiniz evde yardım ediyor mu ?

Benimki etmez üstüne de çok güzel her yerde çamaşırları vardır ama canı isterse de çok güzel iş yapar. İşin büyük çoğunluğu bende olsa da yaptığını kar sayarım:/ Şimdi bebekten sonra yetişemez oldum dünya kadar ütü birikti. Gömleklerine sıra gelmediği için giyeceği sırada ütülüyor yetişemediğimi gördüğü için. Yani uzun lafın kısası yapsa da söylese ben ona razıyım diyorum... Hatta yaptığında ondan önce ben söylenmeye başlıyorum ah sendeki hüner ev kızlarında yoktur maşallah maşallah aslansın sen bla bla bla....

ediyor

Bence eski erkeklerdi o evde yardimci olmayan artik ben cok goruyrm duyuyrm esine yardim edeni. Bosver duymazliktan gelmeye calis

Gerçekte tabi ki ediyor ama başkası sorduğunda bir çöp dökmek dışında asla yardım etmiyor. Her işi tek başıma kendiciğim yapıyorum. 50 kilo ben 19 litrelik damacanayı kendiciğim kaldırıyorum. Kısacık boyumla tavanı kapatan dolaplara kendiciğim erişip kap kacak indiriyorum. Hayat çok zor.

Söylemez benim eşim. Yurt dışındayken çok yoğundu her şeye ben koşturuyordum şimdi su anlık iş arıyor. Hamileyim bir de 18 aylık oğlum var mecburen yardim ediyor arasira süpürüyor bebeğimizi uyutuyor yeri geliyor yediriyor altını alıyor.

Canım eşiniz takdir görmek istiyor. O söylemeden sen dile getir. Canım bana çok yardımcı oluyorsun. teşk. ederim diyebilirsin. Pohpohlanmayı seven biri, aslında her erkek sever. Meslea bazen eşim pazar günü kahvaltı hazırlardı. Bende ona ' sen kahvaltıyı benden daha güzel hazırlıyon canım ' derim meslea. öbür hafta yine hazırlar..​

Konu başlığı eşiniz sorumluluklarını yerine getiriyor mu olmalıydı bence. Zaten en çok da biz kadınlar bı hale getiriyoruz erkekleri. Aman iş yaptı, yardım etti hadi takdir edelim. Ama hayat müşterekse, çocuk anne ve babanınsa, neden kadın yapar erkek yardım eder oluyor anlamıyorum.. Ha bi de yuvayı dişi kuş yapar lafı var. Ona da sinir olurum, habire sindiriyoruz kendimizi. Yuvayı erkek de dişi de beraber yapmalı. Eşinizde iş yaptığı için takdir edilmeyi beklememeli... Ne bileyim ben mi bi tuhafım bilemedim

1 buçuk yıldır elime süpürge almadım. Evi süpürür siler. Toz alır. Sadece ütüyu yapamaz. Ütü hariç bütün işleri eşim yapıyor desem yeridir. Tanı ben de bebeğimizle ilgileniyorum.
ben 5 senedir süpürge almadım elime:)
bulasık makınasını da hiç boşaltmadım
banyo wc temızlemem bunları hep eşim yapar

Yardimci olur sag olsun suan hamileyim yatarak geciyoriyorum mecbur,eşim bulaskta yikiyor camasirta asiyor yemegmi genel ev temizligmide kaynanam yapiyor sag olsunlar haklarni ödeyemem kendi tarafimdan fayda yok annem rahmetli kardesler kendi halinde Allah dagina gore kar veriyor

ben 5 senedir süpürge almadım elime:)
bulasık makınasını da hiç boşaltmadım
banyo wc temızlemem bunları hep eşim yapar
Banyo wc bende onları iyi temizleyemiyor. Alışveriş yemek diğer çamaşır bulaşık hepsini eşim yapıyor saolsun. Sabah kahvaltı hazırlar ben kızımı emzirirken. Eve gelince ortalığı toplar. Sizin esinize de maşallah. Şu içtiği bardağı kaldırmayanlar var.

evet aynen
inşallah böyle devam ederler
maşallah diyelim

Evlendigimden beri ev islerine hiç yardım etmedi. Taki hamile kalana kadar. Sonra her işime kosturdu. Çok da guzel yapardı isini. Sonra ikinci olunca bosladı elini sürmez oldu. Bence söylesin dursun. Kulak arkası yap gitsin

Maşallah. Eşiniz Başak Burcu mu

Haklısın tabiki söylesin ama çok abartiyor bazen kafa kalmadı
Ayni benimkiymis seninki de.. kafa birakmiyo. Dedigim seyi yapiyor ama yani yapmasa daha iyi bi balkon yika dedim bin pisman oldum. Benim de bebegim var ..ve beyfendiye kovayla suyu ben tasidim. Viledasini supurgesini deterjanini ben verdim. Kusboklarini temizlemek icin cabalarken birakmistim esimi, balkondaki insaat kalintisi cikmayan seylerle ugrasirken buldum onu. Kafaya takmis cimento telliyodu bulasik teliyle. Hem de onlari kusboku oldugunu iddia ederek. Sinirden delirtiyo beni..halbuki yardim etmek degil de kendi dokuntusunu toplasa cok iyi olur. Ictigi kola tenekelerini cope atsa orfa burda brakmayip. Kirli sepetinden alip yikamak yerine odalardan tisort vs toplamasam..bizim ev cok dandini. Yetisemiyorum hergun duzeltsem gene ayni 1gun bile gecmeden :/
Bebekle cok zormus herseye yetismek..

Yardım etmez üstelik etmesinde odanın üçte birini süpürüp mis gibi oldu der üstüne yapmamada izin vermez ertesi güne kadar!

Etmez mi.24 yılda çoraplarını kirli sepetinin üstüne kadar getirmeyi başardi.( icine atmıyo kapagın üstüne bırakıyo)Yoğun çalışıyor.Tek kusuruda bu o yüzden boğmuyorum yaşıyor hala

10 dakika bebeğimi tutması sanki tüm evi temizlemiş gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…