- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
ediyorArkadaşlar merhaba,
Kaç gündür evde şu muhabbet geçiyor. Evde eşine yardım eden tek benim kocam varmis. Hakkını yiyemem sağolsun kızımız küçük olduğu için bulaşık, ev temizliği falan hepsine yardım ediyor. Fakat her defasında bu yaptıklarını sürekli söylüyor. Bende rahatsız oluyorum madem yapmak istemiyorsun yapma diyorum bu kez de ben suçlu oluyorum. Nasil davranmam gerekiyor ki bu durumda.? Sizin eşleriniz yardım ediyor mu ? Yoksa yapıp yapıp sürekli bunu size söylerler mi?
Bence eski erkeklerdi o evde yardimci olmayan artik ben cok goruyrm duyuyrm esine yardim edeni. Bosver duymazliktan gelmeye calisArkadaşlar merhaba,
Kaç gündür evde şu muhabbet geçiyor. Evde eşine yardım eden tek benim kocam varmis. Hakkını yiyemem sağolsun kızımız küçük olduğu için bulaşık, ev temizliği falan hepsine yardım ediyor. Fakat her defasında bu yaptıklarını sürekli söylüyor. Bende rahatsız oluyorum madem yapmak istemiyorsun yapma diyorum bu kez de ben suçlu oluyorum. Nasil davranmam gerekiyor ki bu durumda.? Sizin eşleriniz yardım ediyor mu ? Yoksa yapıp yapıp sürekli bunu size söylerler mi?
ben 5 senedir süpürge almadım elime:)1 buçuk yıldır elime süpürge almadım. Evi süpürür siler. Toz alır. Sadece ütüyu yapamaz. Ütü hariç bütün işleri eşim yapıyor desem yeridir. Tanı ben de bebeğimizle ilgileniyorum.
Banyo wc bende onları iyi temizleyemiyor. Alışveriş yemek diğer çamaşır bulaşık hepsini eşim yapıyor saolsun. Sabah kahvaltı hazırlar ben kızımı emzirirken. Eve gelince ortalığı toplar. Sizin esinize de maşallah. Şu içtiği bardağı kaldırmayanlar var.ben 5 senedir süpürge almadım elime:)
bulasık makınasını da hiç boşaltmadım
banyo wc temızlemem bunları hep eşim yapar
evet aynenBanyo wc bende onları iyi temizleyemiyor. Alışveriş yemek diğer çamaşır bulaşık hepsini eşim yapıyor saolsun. Sabah kahvaltı hazırlar ben kızımı emzirirken. Eve gelince ortalığı toplar. Sizin esinize de maşallah. Şu içtiği bardağı kaldırmayanlar var.
Evlendigimden beri ev islerine hiç yardım etmedi. Taki hamile kalana kadar. Sonra her işime kosturdu. Çok da guzel yapardı isini. Sonra ikinci olunca bosladı elini sürmez oldu. Bence söylesin dursun. Kulak arkası yap gitsinArkadaşlar merhaba,
Maşallah. Eşiniz Başak Burcu muÖnceden ortak yapiyorduk ama riskli hamilelik ve arkasına bebek bütün işleri eşime kaldı. Halinden şikayetçi değil bana göre daha titiz. Ama mecbur yapacak ben de çalışıyorum aynı işyerindeyiz. Kızım gece çok uyanır en azından o gece deliksiz uyuyabiliyor ben uyuyamıyorum.
Terazi BurcuMaşallah. Eşiniz Başak Burcu mu
Ayni benimkiymis seninki de.. kafa birakmiyo. Dedigim seyi yapiyor ama yani yapmasa daha iyi bi balkon yika dedim bin pisman oldum. Benim de bebegim var ..ve beyfendiye kovayla suyu ben tasidim. Viledasini supurgesini deterjanini ben verdim. Kusboklarini temizlemek icin cabalarken birakmistim esimi, balkondaki insaat kalintisi cikmayan seylerle ugrasirken buldum onu. Kafaya takmis cimento telliyodu bulasik teliyle. Hem de onlari kusboku oldugunu iddia ederek. Sinirden delirtiyo beni..halbuki yardim etmek degil de kendi dokuntusunu toplasa cok iyi olur. Ictigi kola tenekelerini cope atsa orfa burda brakmayip. Kirli sepetinden alip yikamak yerine odalardan tisort vs toplamasam..bizim ev cok dandini. Yetisemiyorum hergun duzeltsem gene ayni 1gun bile gecmeden :/Haklısın tabiki söylesin ama çok abartiyor bazen kafa kalmadı
Neden böyle yaptınız? Çalışıyor muydunuz en baştan?O kadar haklisiniz ki yorumunuzda bende en büyük hatayi herşeye yetiserek yapanlardanim.simdide 2 gün yapmayim diyorum tavir yapiyorum 3.gün dayanamayip yine ben yapiyorum
10 dakika bebeğimi tutması sanki tüm evi temizlemiş gibi oluyoArkadaşlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?