Eşiniz evde yardım ediyor mu ?

Eşim tembel. Desem işte yoruluyorumdur cevabı. Gelir oturur pc nin başına ve oyun oynar. Ben sanki eğleniyorum Ben de sevmiyorum ev işi yapmayı. Çözümü eve düzenli yardımcı almakta buldum. Her şeye yetişmeye çalıştıkça yıprandığımı fark ettim. Kahvaltı yapar benden sonra ( geç çıkıyor benden) tüm tabaklar tezgahın üstünde masanın altı ekmek kırıntıları dolu. Öyle alıştırmışlar değiştiremedim,kızsam olmadı,sevsem olmadı,gaz versem olmadı. Artık ben de üzmüyorum canımı. Yemek yoksa makarna var,dondurulmuş pizza var,ev kirliyse yardımcım var. Çamaşırlar toplanacaksa yarın toplarım modundayım hep. Her işi anında yapmak zorunda hissetmiyorum kendimi artık. Bitmiyor çünkü işler.
Bu evde beraber yaşadığımızı ve dolayısıyla evde yapılacak her şeyin benim görevim olmadığı kafasına dank ederse bir şeylere daha da çok vakit bulabilen eşinin ailesine daha çok ilgili olduğunu görecek.

Normalde benim eşim çalıştığımda yardım ediyordu ama bu defa ki çalışmam da bişey yapmıyor. Ben de çok yoğun çalışıyorum bide işe yeni girdim anlamaya çalışıyorum yorgunluğum 2 kat artıyor.
Yardım etmesini geçtim yıkanacak eşyasını sepete atmaz soda icer şişesini hemen arkasındaki çöpe atmaz durur o şişe

Ev hanimiyim ama yine de işim her isime yardim eder, sagolsun. Onu bunu yaptim demez de ...

Sonradan öğretilmiyor ya
Bende de bir tembellik var bu ara
Yemeği zor yapıyorum
Eve kadın çağırmam lazım
Başında bekleyecem diye onada üşeniyorum iyi mi

Yorumlara bakinca eşimin beni köle gibi kullandığını düşündüm ya.evi günlerce temizlemesem yardim etmemek icin ev temiz der.kırk yilda bir evi süpürür bide bulaşık makinasini yerlestirmeye yardim eder o kadar.napayim ben simdi bu adamı

Sonradan öğretilmiyor ya
Bende de bir tembellik var bu ara
Yemeği zor yapıyorum
Eve kadın çağırmam lazım
Başında bekleyecem diye onada üşeniyorum iyi mi
İşine özenen birini bulursanız başında beklemenize gerek kalmıyor. Ben öğretmenim,salı günüm boş o gün çağırıyorum. O iş yaparken ben başka şeylerle ilgileniyorum. Zaten ne yapacağını biliyor ekstra bir şey isteyeceksem söylüyorum. Öbür türlü karışmıyorum. Dışarı çıkıyorum,hava alıp dönüyorum falan. O gün kendime de vakit ayırabiliyorum öyle olunca.

Ben bulamadım ya
Salla parti saçma sapan şeyler yapıp erkenden gidiyorlar
Temizlik şirketinden çağıracağım bu defa
Burdan taktik aldım arayınca ne istediğimi tek tek anlatıcam
Birde böyle denicem bakalım
Hafta sonu almam lazım
Gitti bir gün

Neden istemiyorsan yapma diyorsunuz ki? Yapacak elbette, o evde o da yaşıyor. Dağıttığını toplasın kirlettiğini yıkasın bir zahmet.

Çalışmıyorum eşim evde daha çok ilgilenir işlerle maşallah diyeyim, bazen söylenir ama haklı onun yerinde ben olsam bende söylenirdim.

Benim esim yapar saolsun Allah bin kere razi olsun bulasik yemek evi silip supurme ben evde olmazsam evdeysem birlikte yapariz bazen soyler bazen soylemez basa kalkar gibi soylemez ama az once yazan arkadas gibi benim gibisini arasan bulamazsin der guler geceriz...

Ediyor ve konusuyor, ben de konusacagina yapmasin daha iyi modundayim. Bir de bulasik makinesini cok kotu dolduruyor ve bosaltiyor , uyuz oluyorum

Benim esim 15 gün once bi süpürge açtı süpurdü bende ardindan sildim düzelttim toz aldim.yani isin cogunu ben yaptim.hamileyim bu sira yapamiyorum.kendisinden de yapmasini istemedim.

gecen isten geldi.ben artik isyan bayraklarini ćekecem diyor.iste yoruluyorum ben sorumluluklarimi yerine getiriyorum sende sorumluluklarini bil diyor.yani evi tertemiz et diyor.bende çok uzüldüm tabi.zor zamanlardan geciyorum.hamileyim.sürekli bulanti ve hergün kusma.biraz yürüyünce bile kasıgim ağriyor.ben bebege bisey olmasin diye dikkat etmeye calisiyorum.adam ev temiz olsun istiyor.halbuki 5 gün olmustu süpürmeyeli.
Neyse bacilar bende dün kalktim. eve bi giristim.evim büyük.heryeri dip köse bucak temizledim.yemegi de hazirladim.
benimki kapidan girince temizlik yapmissin eline saglik dedi.sonra da bu temizligi koru diyor.

Esim iyi bi insandır ama yeri geliyor o da sinir bozuyor.
Istiyorki ev hergün süpürülsün.yemek yapilsin.ev düzenli olsun.hamileligim riskli gecse bile...
Tabi o bunlari söyleyince bisey demedim.bi daha da ondan bisey istemem dedim kendime.Allah kimseye muhtaç etmesin.ufak bi is yapiyor basima kalkiyor.o laflari duyunca uzülüyorum.kendimi suçlu ve yetersiz hissettiriyor.
Böyle yapacaksa hiç yapmasin daha iyi.

Evet çok yardım eder sağolsun,ama işleri koordine etmeye sadece.Direktif verir,mutfağı düzenle,evi süpür,camları sil,çamaşırları kirli sepetine at makineyi çalıştır gibi gibi yardımları olur kendisinin.

yardim etmez hamile oldugum halde,calisiyor ya eve yorgun geliyor ya haftasonuda paso yatar..

Eşin çevresinde görmemişse kendini tek sanması normal benim kaç yaşında babam evde neredeyse annemden çok iş görür normali budur zaten her iki taraf da bir şeyler üstleNir bazı kro erkekler sanıyor ki evdeki her iş kadının benim eşimde bazen gelir der bak nasıl yardım ettim ama falan diye iltifat bekliyorlar bence :) sende süper mükemmel adamsın diye gaz ver boşver söylenip dursun yaptıktan sonra :)

Yardım etmiyor , ev işi sorumluluklarını beraber üstleniyoruz.

Gel benim kocayla birbirlerinin kafasini tokusturalim.bugun temizlik yapacam her hafta ev mi temizlenir diyor evin nesi var diyor.balkonu yikiycam sade supur diyor berbat toz olmus olur mu dedim yikanacak.zaten evdeyken bi basi agrir uykusunu alamamis olur sonra niye tavirlisin.

Valla tokusturalim:) aynen balkon filan yikamak cok gereksiz benim eşim icin.hep belim agriyo bahanesi var ama haftada 3 gün spora gidiyor o zmn agrimiyor beli.bide cok özensiz süpürur evi bise diyincede begenmiyosan kendin yap dio.nasil yola getircez ki bunlari ya

Her zaman yardım eder bende her zaman iyiki benim kocamsın allah razı olsun senden derim öperim. Erkekler bir iş yaptıklarında takdir görmek ister aynı bizim gibi. Çünkü onlarda etten kemikten. Genel hayatta da ona istediğim bir şeyi yaptığında teşekkür ederim ve sarılırım

Biz herseyi birlikte yapariz nerdeyse pazar gunleri temizlik yapariz yemekleri isten erken gelirse birlikte yapariz ama genelde ben sabahtan yaparim sofrayi birlikte kurariz kaldirmaya da yardim eder camasirlari makineye ben attiysam o da asar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…