- 15 Kasım 2009
- 1.424
- 635
- 688
Sonradan öğretilmiyor yaEşim tembel. Desem işte yoruluyorumdur cevabı. Gelir oturur pc nin başına ve oyun oynar. Ben sanki eğleniyorumBen de sevmiyorum ev işi yapmayı. Çözümü eve düzenli yardımcı almakta buldum. Her şeye yetişmeye çalıştıkça yıprandığımı fark ettim. Kahvaltı yapar benden sonra ( geç çıkıyor benden) tüm tabaklar tezgahın üstünde masanın altı ekmek kırıntıları dolu. Öyle alıştırmışlar değiştiremedim,kızsam olmadı,sevsem olmadı,gaz versem olmadı. Artık ben de üzmüyorum canımı. Yemek yoksa makarna var,dondurulmuş pizza var,ev kirliyse yardımcım var. Çamaşırlar toplanacaksa yarın toplarım modundayım hep. Her işi anında yapmak zorunda hissetmiyorum kendimi artık. Bitmiyor çünkü işler.
Bu evde beraber yaşadığımızı ve dolayısıyla evde yapılacak her şeyin benim görevim olmadığı kafasına dank ederse bir şeylere daha da çok vakit bulabilen eşinin ailesine daha çok ilgili olduğunu görecek.
İşine özenen birini bulursanız başında beklemenize gerek kalmıyor. Ben öğretmenim,salı günüm boş o gün çağırıyorum. O iş yaparken ben başka şeylerle ilgileniyorum. Zaten ne yapacağını biliyor ekstra bir şey isteyeceksem söylüyorum. Öbür türlü karışmıyorum. Dışarı çıkıyorum,hava alıp dönüyorum falan. O gün kendime de vakit ayırabiliyorum öyle olunca.Sonradan öğretilmiyor ya
Bende de bir tembellik var bu ara
Yemeği zor yapıyorum
Eve kadın çağırmam lazım
Başında bekleyecem diye onada üşeniyorum iyi mi
Ben bulamadım yaİşine özenen birini bulursanız başında beklemenize gerek kalmıyor. Ben öğretmenim,salı günüm boş o gün çağırıyorum. O iş yaparken ben başka şeylerle ilgileniyorum. Zaten ne yapacağını biliyor ekstra bir şey isteyeceksem söylüyorum. Öbür türlü karışmıyorum. Dışarı çıkıyorum,hava alıp dönüyorum falan. O gün kendime de vakit ayırabiliyorum öyle olunca.
Evet çok yardım eder sağolsun,ama işleri koordine etmeye sadece.Direktif verir,mutfağı düzenle,evi süpür,camları sil,çamaşırları kirli sepetine at makineyi çalıştır gibi gibi yardımları olur kendisinin.Arkadaşlar merhaba,
Kaç gündür evde şu muhabbet geçiyor. Evde eşine yardım eden tek benim kocam varmis. Hakkını yiyemem sağolsun kızımız küçük olduğu için bulaşık, ev temizliği falan hepsine yardım ediyor. Fakat her defasında bu yaptıklarını sürekli söylüyor. Bende rahatsız oluyorum madem yapmak istemiyorsun yapma diyorum bu kez de ben suçlu oluyorum. Nasil davranmam gerekiyor ki bu durumda.? Sizin eşleriniz yardım ediyor mu ? Yoksa yapıp yapıp sürekli bunu size söylerler mi?
yardim etmez hamile oldugum halde,calisiyor ya eve yorgun geliyor ya haftasonuda paso yatar..Arkadaşlar merhaba,
Kaç gündür evde şu muhabbet geçiyor. Evde eşine yardım eden tek benim kocam varmis. Hakkını yiyemem sağolsun kızımız küçük olduğu için bulaşık, ev temizliği falan hepsine yardım ediyor. Fakat her defasında bu yaptıklarını sürekli söylüyor. Bende rahatsız oluyorum madem yapmak istemiyorsun yapma diyorum bu kez de ben suçlu oluyorum. Nasil davranmam gerekiyor ki bu durumda.? Sizin eşleriniz yardım ediyor mu ? Yoksa yapıp yapıp sürekli bunu size söylerler mi?
Eşin çevresinde görmemişse kendini tek sanması normal benim kaç yaşında babam evde neredeyse annemden çok iş görür normali budur zaten her iki taraf da bir şeyler üstleNir bazı kro erkekler sanıyor ki evdeki her iş kadının benim eşimde bazen gelir der bak nasıl yardım ettim ama falan diye iltifat bekliyorlar bence :) sende süper mükemmel adamsın diye gaz ver boşver söylenip dursun yaptıktan sonra :)Arkadaşlar merhaba,
Gel benim kocayla birbirlerinin kafasini tokusturalim.bugun temizlik yapacam her hafta ev mi temizlenir diyor evin nesi var diyor.balkonu yikiycam sade supur diyor berbat toz olmus olur mu dedim yikanacak.zaten evdeyken bi basi agrir uykusunu alamamis olur sonra niye tavirlisin.Yorumlara bakinca eşimin beni köle gibi kullandığını düşündüm ya.evi günlerce temizlemesem yardim etmemek icin ev temiz der.kırk yilda bir evi süpürür bide bulaşık makinasini yerlestirmeye yardim eder o kadar.napayim ben simdi bu adamı
Valla tokusturalim:) aynen balkon filan yikamak cok gereksiz benim eşim icin.hep belim agriyo bahanesi var ama haftada 3 gün spora gidiyor o zmn agrimiyor beli.bide cok özensiz süpürur evi bise diyincede begenmiyosan kendin yap dio.nasil yola getircez ki bunlari yaGel benim kocayla birbirlerinin kafasini tokusturalim.bugun temizlik yapacam her hafta ev mi temizlenir diyor evin nesi var diyor.balkonu yikiycam sade supur diyor berbat toz olmus olur mu dedim yikanacak.zaten evdeyken bi basi agrir uykusunu alamamis olur sonra niye tavirlisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?